Ska försöka att komma igång igen!

Chaa! Jag tänkte att jag ska  försöka komma igång med bloggandet nu igen så gott det går .. promise!!
Har varit med Catrin idag, drog til en sjö .. Åt jordgubbar , suchi , badade , solade och spelade yatzy!
Btw , fan vilken badkruka jag är , shit!! Det måste bli ändring på det!
Nu tänkte jag alla fall ta mig en avsvalkande dusch! Sen får vi vä se vad kvällen har att erbjuda .. en grillkväll med goa människor skulle väl inte sitta fel .. ngn sugen ? :D Vi får höras senare . Kisses


Släktkalas!

Har precis fixat mig lite, dock inget smink ser ut som ett lik, har inte blivit så mycket solande dom senaste dagarna, det får det bli ändring på! Ska åka till herrljunga och ha mitt släkt kalas där .. lyckad födelsedag trots allt än så länge!! Hade en underbar midsommar med alla mina vänner , god mat (haha jag åt en hel sillburk ) Vi får höras senare , kanske imorgon , kanske ikväll. Får se vad jag känner för! see yaaa. PUSSS


25 JUNI

Idag fyller jag 23 år! Och det är midsommar också!! Jag ber och hoppas att detta blir en underbar dag / kväll!!!
Orkar inte blogga mera , alla som undrar varför jag inte bloggar får undra det resten av livet, och ni som vet ni vet!! seee yaaaa.

GLAD MIDSOMMAR ALLIHOPA!!!


Dålig uppdate!

Har massa andra sakern för mig så har inte uppdaterat på ett par dagar och kommer inte att göra det än heller tror jag , sol ute så inte lust att sitta inne!!! säger bar hej hej sålänge!

Tjohooo!

Har precis tagit en dusch och håller på att ska ta på mig något passande för en dag på tivolit med Linnea! Det är ju som sagt festival i stan så vi ska åka karusellet osv med Andreas kusin!
Igår kväll var det skoj, dokc as kallt att vara ute hela kvällen :/ Men det gick okej! Jag tog taxi hem vid ett tiden, jag ska ju ut och festa idag också så jag kände att det räckte! Dom andra hade ju tydligen varit kvar och bastat och haft det skoj!
Jag och Ak var ju och snabb shoppade lite igår, jag köpte en långklänning mm :D Hade på mig den igår, tror även att jag ska ha den ikväll, så nice! Partyy!! See ya later! Kisses.

Det är verkligen snyggt med långklänning, ska köpa en heltsvart och en helvit nu också allafall :D


Fredag = Partyyy!!




Chaa! Sitter hemmai käkaet och slappar! Har uppdaterat dåligt nu det senaste, jag vet! Men har haft massa saker att göra. Igår jobbade jag ett par timmar, sen direkt till match och sedan var klockan mycket, och jag mådde bajs när jag kom hem så orkade inte uppsadera :/ Nu ska jag iväg till allum om en stund och shoppa lite, kanske något snyggt tills ikväll. Då är det party som gäller, det är ju festival här i alingsås i helgen :D Först ska vi kolla på derby i aif-gbk , nice! Vi får hötas senare helt enkelt. 




en gammal bild från usa , den bjuder jag på :D stoooor drink!

Huvudvärk!

Sitter hemma i soffan , dålig uppdate today, jag vet!! Men blev massa ändrade planer som gjorde det jobbigt!! Jag och petra skulle ju dratt till Göteborg idag med blev inte av pga att hon hade things to do! Såå tråkigt! Så jag lunchade med Älsklingen på stan istället , mysigt vare!

Har legat ute och solat lite idag, dock inte ens lite färg fick man :/ sveriges sol suger! Vill utomlands nuuu! Förresten, jag fyller ju år snart , inte långt kvar till midsommar nu :D Party till max då kan jag lova!! Nu ska jag fixa mig lite smått. Får se vart kvällen tar vägen! PUSS!!




Solig dag !

Gick upp ganska nyss. Har typ ont i vänstra bröstet :/ hm, hatar att ha ont på sådanna ställen för man blir så orolig! Nu ska jag börjar fixamig för senare ska ju jag och Petra dra in till göteborg , fick och kolla lite i affärerna osv :D Love it!!
Vi får höras senare helt enkelt. Kisses



Rastlöööös!

Kom hem från träningen för en stund sen! Är rastlös nu, kunde hängt med ett par vänner ner till playan och fiska, men det lockade inte tillräckligt! Ska ta hand lite om mig själv nu och bara slappa tänkte jag, sen får vi se vad som händer!
Idag har jag ju varit i Götebirg och fikat med Anna .. hur mysigt som helst! Kollade lite på stan också, hann dock inte kolla på allt jag ville! Men ska nog ner imorgon igen med Petra! Köpte en "orkesterjacka" idag , svart med guldetaljer .. kan dock inte bestämma mig för om jag vill ha kvar den eller inte :/ får tänka på det tills imorgon! :)

Nu ska jag byta m till mig mysiga hellokitty pyjamas :D See yaa later. Kisses



Såhär ser den ut ! (lånade bilden från google)  Vad tycker ni ? behålla eller inte ?

Mot Göteborg snart!

Vaknade för en liten stund sen , ska gå in och duscha snabbt och fixa mig lite, sen bär det av till göteborg! Kan dock inte bestämmaT om jag ska ta tåget eller bilen :/ är verkligen kluven ..  vi får se  helt enket!
Nu måste jag fixa mig, see yaa later . Pusss!!


Göteborg imorgon!

cha cha babes! Kom precis hem fråna träningen, håller på att steka falukorv oså koka snabbmakaroner, det kan vara så jävla nice efter träning! Mums!!
Imorgon funderar jag på att dra ner till göteborg under dagen, ska shoppa lite, träffa Söta Anna som var hundra år sen! Ska skriva en shoppinglista nu o ha spa , ibland älskar kag verkligen livet, wiihooo! I helgen är det party både fredag och lördag eftersom att det är potatisfestiven här i helgen! :D PARTY!!
Måste fixa massa tills dess, ska köpa en ny snygg party outfit, noppra ögonbrynen, oså kanske slinga håret lite :)
Nu ska jag ta tag i lite saker! Tror jag hinner ed ett inlägg till innan jag ska sovaaaa. Kisses

 


ÅÅhh, ska bli så nice att träffa Anna imorgon, kommer ha tusen saker att prata om, oså kaffe på det, whii <3


Jobbat!

Kom precis hem! Har varit och jobbat ett par timmar! Gott. Känner för en lunch/fika på stan men ingen verkar sugen , haha! Ska fixa lite hemma oså nu alla fall. Packa träningsväskan också för senare är det träna som gäller! Har dock ganska ont i min fot efter smällen jag fick igår :/ usch!

Vi får höras senare . Puss o kram


Söndags kväll!

kom hem för ett tag sen! Aälklingen lagade pytt i panna med ägg till mig efter matchen, vi vann med 2-0, så jäkla nice , fast vi hade dock otur , kunde satt en del bollar till :) Nu ska jag vara slappa hemma, Andreas åkte precis till sin bror för att kolla på vm, sen efter det skulle som blada med laget ..segt! Imorgon ska jag jobba , sen träna! Ska ju tydligen bli bra väder också .. hoppas :D Hörs senare . Pussss

Lagat söndags middag!

Tjohoo! Jag och baby har precis käkat! Ugnsbakad falukorv med mos blev det , smarrigt! Idag har jag tvätta, varit och handlat och grejjat! Nu kommer snart Olivia och hämtar mig, dags att spela match , whii! Laddar för fullt! Lite nervös, men det ska man vara! :)
Vi får höras senare ikväll! Kisses


Från sängen ..

Ligger just nu i sängen och myser för mig själv! älsklingen är ju ute i göteborg och käkar osv , en kompis till honom fyller år! Jag och Olivia var nere i göreborg en sväng och kikade förbi på förfesten , jag körde andreas merca ner dit, sååå nice! Fan, skulle rejjsa mot en turk (med en golf) vid ett rödljus vid heden typ , jag tog honom så lättt , men helvete va halt det var , hjälp haha!

Nu har jag  , olle och Anton spelat lite kort och käkat thaimat :D Nu ska jag bara slappa i sängen tills jag somnar!
Kanske blir ett till inlägg beroende på hur länge jag är vaken! Annars så hörs vi imorgon när jag vaknat! see yaa PUSS!


Imorgon ska jag införskaffa mig en ny kalender, har ju sagt det ett tag nu! Tänkte skriva en önskelista tills jag fyller år nu, och det fanns inte ett enda tomt blad kvar ..så nu är det dags :D

Lördagskvällens planer ..

Cha cha!
Ligger hemma i soffan och vara vilar mig, så skönt! Nu har jag äntligen lite planer inför ikväll!
Jag ska leka med Olivia :) Vi ska käka, spela lite poker , mysa och kolla på USA - england i fotbolls Vm tror jag , erkänndet låter nice, så gott med hemmakvällar ibland vill jag lova! Jag ska nog ha lite spa osv också! mm, mums! Tänkte åkt till maxi och handlat idag också , men sparar kanske det tills imorgon ist!!
Nu ska jag kolla om jag kan hitta ngt snyggt att shoppa på nätet medans jag väntar på att Olle bolle ska komma! Jag behöver massa nya skor ( ballerina , vita tygskor , och massa kilklackskor , love it!! ) Oså innen, bikini och tunikor! Och så försöker jag hitta ett lim för lösögonfransar som är genomskinligt .. det verkar vara svårt .. för jag gillar inte svart lim om man inte ska ha ögonskulla på sig, det ser så kladdigt ut . Och det vita limmet blir ju vitt :/ fan!
Nu ska jag shoppaaa losss tror jag. Kisses






Jävla väder!

Vilket jävla väder! Har varit i vårgårda på pappas festival. Synd att det blev sånt väder just idag :/ Men hoppas att det går bra ändå!

Vet inte alls vad jag ska hitta på idag , blir nog bara till att vara hemma som det ser ut nu , så väl se senare! Är inte på ngt humör för att hitta på någonting just nu heller, vädret påverkar verkligen humöret! Usch!
Bloggar senare .




Nostalgifestivalen!

Chaaa. Vaknade precis , mås mycket bättre idag! Ska börja fixa mig lite smått för att dra till Vårgårda och kolla läget på Nostalgifestivalen osv! Man får ju ställa upp lite för pappsen sin ;) Försöker få tag på syster också men hon svarar inte , om duser detta så ringa mig! Vill åka tidigare!

Men vi får höras senare helt enkelt. Kanske ska köra Andreas till göteborg senare! Puss


Mår illa som fan ..

Kom precish em .. jag mår illa som fan!! Vet inte alls varför .. fast kan ju bero på att jag ätit dåligt idag, bara sallad och melon :/ Nu ska jag allafall käka, uppdaterar mera senare om jag mår bättre!!

Puss påer

Fredag!

Har precis haft lite morgonspa, duschat och haft en underbar morgon, och sovit ut, fan va nice!! Ska dra in till stan och luncha med Olivia kl 2. Efter det vet jag dock inte vad som händer men ska nog kolla lite på stan osv!
Nu ska jag fixa mig lite lätt. See yaa later  , PUSS!



Idag ska jag käka sallad när vi lunchar , är faktiskt väldigt sugen å det ..
Cesarsallad eller ngt liknande!

Städat och grejjat!

Chaaa!! Tänkte bara ge er en sista uppdate innan jag går och lägger mig! Har varit och tränat , sen lagade jag och Olivia tacos, såå nice . Och nu har jag grejjat här hemma ett tag, röjt undan lite, slängt skräp och pyntat lite :)

NU ska jag strax gå och lägga mig, känns underbart att få sova ut imorgon efter att jag var ute igår och gick upp typ 7 imorse.phuuu.. Imorgon ska jag ha spa när jag vaknar och bara ta det lugnt, sen ska jag luncha och kolla lite i stan med Olivia! :) Det blir nog en fräch sallad på ett bra ställe!

Vi hörs imorgon helt enkelt. måste sova! Kisses

Skolavslutning!

Kom Precis hem från Linnes skolavsluning, det har varit en trevlig dag! Med god mat osv :D Nu ska jag byta om till träningskläder och dra iväg och träna! Känner mig fottfarande lite bakis från gårdagskvällen men hoppas att jag mår bättre efter träningen, kan behöva lite luft!
Vi får höras senare ikväll, ville bara säga att jag var hemma igen och att jag drar och tränar nu :D PUss!!


VATTEN!!




Klockan är 07.23!
Och jag Sitter hemma vid köksbordet och dricker vatten, hur gott kan det inte vara!Mmm.. kom ju på igår kväll innan jag skulle dra ut att jag skulle upp tidigt idag för att åka på Andreas kusins skolavsluting :/ :) Så det var bara att ta sig upp, men helvete va segt! Trodde verkligen inte det var sant när klockan ringde!!
Nu måste jag fixa mig lite sen så ska vi åka , Åhåå just nu känner jag verkligen inte för att vara social hela dagen, men det är bara att plocka fram leendet, hihi :D
Förresten, det var as nice igår .. hade skoj som fan! see yaa later babes. Kisses




PARTY !

Sitter i köket och softar vid datorn, har percis öppnat en Aqua tini , nu börjar jag dricka, laddad just nu faktiskt!
Ska ringa Olivia nu och kolla vd hon gör. Fan har precis satt på lösögonfransar , så kände inte riktigt för att skära löken till tacosen , så vilken tur att Andreas kompis Emil var här och fixade det, nice!! :D


Bestämt mig !!

... Mina planer för ikväll ..

Har varit på systemet nu och fixat drickan alla fall ,nice :D

Nu ska jag bara slappa hemma , ta en dusch och fixa mig lite, ska dock gå ut osminkade i dag tänkte jag , bara lite mascara osv , så frächt!
Senare ska jag laga tacos till baby och hans vänner , käka och dricka och sen ska jag dra ut med Olivia , whii ..låter som en underbar kväll , hoppas att den blir lika så . See yaa later.

Dags att duscha! PUSSS!!


Utgång eller hemmakväll ??

Kom hem från stan nyss! Tog en fika med Olivia och kollade lite på stan, hittade dock inget , får bli att dra in till göteborg snart altså!

Har typ panik , kan inte bestämma mig för om jag ska ut ikväll eller om jag bara ska vara hemma och ha myskväll! Känner mera för att dra ut just nu, men vädret hindrar mig lite, hatar verkligen när det duggregnar ute :/ Försöker få tag på olivia också, men det verkar vara omöjligt!! :D

Nu ska jag alla fall snart ta en dusch och smörja in mig med brun utan sol, love it!! Köpte nya lösögonfransar på stan också. hörs senare helt enkelt.

PUSS

 

Party today ??

Godmorgon! Sitter hemma och slappar! Gick upp ganska nyss! Idag känner jag verkligen för att hitta på någonting , gå på stan, shoppa , fika osv :D Jag och Olivia ska höras bär hon slutat skolan vid 2 tiden ,dock ett tag kvar .. segt! Syster kanske vill hitta på ngt med mig!

Ska alla fall ta en macka till frukost och sen fixa iordning mig lite! Undra om det blkr utgång ikväll eller inte , hmm ?!

Pusss på er !!

Lagar mat!

Har precis rakat benen och haft lite spa efter ett hårt träningspass, det ösregnade sista halvtimmen så alla var helt pisseblöta, helvete vad jag hatar sånt!! Men nu känner jag mig fräch igen alla fall, skönt!

Som sagt funderar ju på att dra ut och festa imorgon .. vet dock inte vilka som är sugna ?? :D Ska allafall till stan imorgon och försöka hitta ngt snyggt att ha på mig , måste säga att jag tycker gina tricot bara får in sämre och sämre saker .. hittar nästan ingenting där längre :/ Behöver ett par nya jeans också , som jag verkligen vill ska sitta snyggat, orkar inte med att dom töjjer sig och sitter pösigt i knäna och under rumpan varje gång, blä! Så imorgon ska det shoppas! Skönt att vara ledig fråna träning då också.

Party party :D



Sexigt :P

13.32

Cha cha! Vaknade 13 .32 idag , haha helt sjukt va jag måste varit trött, kände mig helt död när jag vaknade och nu är jag övertrött! Har varit hos syster en sväng och tjatat lite, hann inte med stan idag så får ta det imorgon!

Har precis lagat middag och ska snart dra och träna! Vi får höras senare helt enkelt. Puss på er


Känner bara för att krypa ner under täcket nu .. :D


Underbara kväll!

Sitter hemma i soffan. Har precis kört hem olivia ..vi drog hem till mig efter träningen och lagade en jätte god pastasås , pasta och sallad!!
Nu sitter jag och kollar på tv!! Sjukt segt efetr denna dagen!

Fick fan panik på våran spis före träningen idag , den hade liksom låst sig på ngt konstigt sätt, fan va sur jag var så det fick bli till att käka macka!
Imorgon ska jag gå på stan lite tänkte jag! Behöver shoppa lite nya saker! tex lösögonfransar , bodylotion , och lite saker på apoteket! Typ försvarets lepsyl, love it !! :D

Funderar på om jag ska ut och festa på onsdag , "onsdagsklubben" startar nämligen nu på onsdag , party party!
Nu ska jag slappa framför tv:n! Ska lägga mig tidigt idag också! Kisses

Jobbat!

Hello!! Kom precis hem, har jobbat ett par timmar! Våran städerska har varit och storstädat hela huset idag, så underbart att komma hem till altså!!
Ska laga korvgryta nu innan det är dags att åka till träningen tänkte jag! :D Är verkligen het slut. När jag hade åkt en bit hem så kom jag på att jag hade glömt min förlovningsring så var tvungen att vända helt enkelt , segt!! :/

Ska laga mat och packa inför träningen nu! Träna, träna , love it :D See yyaa later! PUSS!!

  • Köpa ny kalender (min gamla är sliten nu)
  • TRÄNA 3 pass!! :D
  • Åka till banken!
  • Betställa hem kläder från H&M , whii!

    Åka till mariestad i helgen ??

Gokväll :)

Har precis lagt mig i sängen, hade inget speciellt för mig ( har precis kollat klart en film) så jag tänkte att det var skönt att lägga sig tidigt :D Idag har jag bara haft en dlappis dag , solar , handlat , haft spa och grillat med min älskling mm!! , Sååå nice! Imorgon är det jobb ett par timmar sen träna senare på kvällen!
Det sägs ju att det var sista soliga dagen idag och att det ska bli typ regn mm imorgon, undra om det stämmer ?! får helt enkelt se imorgon.

Nu är det dags att nana . see yaaa!! PUSS!


Solar på en filt!

Chaaa. Ligger hemma helt ensam på min gräsmatta och solar , tänkte sola toppless och i string trosor idag för att få rärg på rumpan :D Så j*vla fult med en vit rumpa , jag känner mig inte fräch i det alla fall..

Vaknadeoch gíck upp ganka nyss faktiskt! Blev som jag sa igår att sova ut idag! Mycket skönt! Jag älskar faktiskt söndagr ibland för dom är ju lugna och skönt på ngt sätt! Idag ska jag nog bara slappa hemma, kanske grilla me älsklingen senare när han vaknat ( han sover för ha fetsade igår ). Så vi får väl se.
Vi får höras senare alla fall. Kisses



Om ni minns så bloggade jag om Profade för ett tag sen! Det ska tydligen vara en behandlingskräm sm ill slut ska ta bort tatueringar!? Undra om man kan tro på det? Funderar på att beställa hem ..

.. Vad tror ni ? Fungerar det ??

Huvudvärk!

Sitter hemma i sängen och slappar framför datorn! Vi vann matchen idag ..så nice verkligen! Dock sjukt jobbig hemväg , typ 12 mil så segt!Jag och syster drog allafall hem till mig efter och beställde med oss pizza, det var vi verkligen värda , så det är min urkäkt till att vi åt fetmat idag haha. Sen packade jag allafall lite saker oså drog vi hem till henne. Julia och sara kom ju också, vi spelade lite spela, drack vin och öl och hade det mysigt! Men efter andra ölen så fick jag huvudvärk, like alway nu för tiden, fan vad jag hatar det ... det värsta jag vet! Ska verkligen gå och kolla upp om jag typ har fått migrän eller något sånt! Dom flesta anar det så värt att kolla.

Nu ska jag allafall ta en treo å lägga mig, ska sova ut imorgon .. så skönt! Sen när jag vaknat ska jag dra ner till Sanna och sola hela dagen eftersom att det tydligen är den sista soliga dagen! Enligt väderrapporten så ska det fan bli regn på måndag, usch!!

Vi får höras imorgon helt enkelt. Pusss


Hjälp mig .. ??

Lördag!

Sitter hemma i köket och segar! Gick upp ganska precis , tänkte laga något att käka snart för ska ju iväg och spela match kl 12 :D

Igår var jag med olivia hela morgonen och fixade infr studenten, men alla blommor osv som vi skulle hänga på alla vänner! Men ist för blommor så hängde vi champagne och jäger flaskor , bra ide va hihi!
Alla blev jätte glada! Sen drog jag och Olivia hem till mig för att sola lite medans alla skulle ta sig hem till sina "fester" , sen drog vi till Anna karin och firade!
Sen igår kväll när jag kom hem efter att ha suttit vi sjönt och tjatat med ett par vänner så är det typ fest hemma hos oss, eller det allafall blev! När jag kom hem kanske det var typ 15 pers här, sen när det va som mest va det 32 J*vla människor här, haha inget illa menat! Det var både bra, glada , fjortisar , fyllekajjor osv!! Party party liksom!

Nu ska jag fixa mig för ska snart dra in mot stan! See ya later. Ikväll blir det nog lite vin och mys ute för det är ju sååå underbart väder nu! Pussss



Haha , kolla vilken gammal bild! Den designade jag och anna för ett par år sen!
Saknar den bruden nu vill jag lova .. :)

Ps. Fy fan , kolla va kort hår jag hade ds.

Snart helg!

Kom precis hem från träning!! Så skönt! Var jobbigare än vanligt idag att träna eftersom att det var så varmt ute!
Ikväll blir det nog bara att vara hemma och slappa och ha det gott! Ska ha lite spa sen tror jag , efter som att det är helg imorgon så vill man vara fräch , hihi!

Idag har jag varit hos syster hela dagen innan vi drog och tränade! Vi låg ute i hennes solstolar och myste, åt korv med bröd öch glass :D Det börjar verkligen bli sommar nu känns det som, hoppas verkligen det håller i sig nu !!
Vi får höras senare eller imorgon. Orkar inte blogga mera nu .. dålig uppdate , jag vet! Men man har ju inte lust att sitta inna och blogga när det är såhär fint väder ute! Puss på er

 

 


Vaknade nu!

Hade ju tänkt att gå upp 09.30 idag för att börja sola , men liiiiiite längre än så sov jag allt, hehe. Sitter i köket och dricker juice och kollar på grannarna rätt över oss som redan sitter ute i varsin stol och solar, så jävla nice! Ska dra till Petra snart, blir till att köpa med sig jordgubbar mm på vägen. See yaa later . kisses

 



Får verkligen inte glömma att hämta ut nya P -piller idag heller ..


Grattis sötnos!!

Idag tog Amalia studenten!! :D
Massa grattis till dig och tack för att jag fick komma på dig fest , hihi!!


Amalia :)


Underbara dag!

Vilken underbar sag det har varit idag , det har verkligen varite "utomlands varmt" Hela dagen och kvällen, me like! Har legat och solat med Petra typ hela dagen så därför jag inte kunnat blogga! Ska göra samma sak imorgon (då får jag försöka ta med datorn så jag kan blogga) Vi hade det jätte mysigt , låg på en filt , solade , käkade jordgubbar och skrattade!! haha.

Nu på kvällen så har jag varit på Amalias student , massa grattis till henne, längtar verkligen tillbaka till då jag tog studenten , och festade gärnet haha .
Sen drog jag och Olivia hema till mig och så kom Anna karin över också ... så vi har suttit och spelat kort och druckit cola på min altan , hihi, fan vad jag älskar att sommaren börjar komma nu!

Nu ska jag käka lite "natt" mat haha .Så vi får höras imorgon helt enkelt. Pusss på er!




Haha .. vi hade ingen sol olja , så vi fick helt enkelt ta vanlig olivolja :D



Sötaaaa Petra :D

Jag ska ta massa mera bilder imorgon!
Filmade mig när jag gjorde magdans också haha .



SOL IDAG!!

Vaknade av att mitt alarm ringde + att jag hörde andreas telefon och att han stressade upp och bytte om! Och sen när mitt alarma ringde så kom han och sa, jag älskar dig .. det är jätte fint väder ute idag :) Och då blev jag jätte glad, vilken morgon!! HAHA!

Nu ska jag alla fall åka till Petra för att sola och mysa! Vi får höras senare helt enkelt. Kanske tar med datorn får se. Pussss


RSS 2.0