BAKIS!!!

Jag är så jävla bakfull idag! Fy fan, jag vaknade först kl halv 12 o hade srängningshuvudvärk, sen somnade jag om och vaknade inte försen nu! Spydde och mådde verkligen blää igår när jag kom hem.
Nu snart ska ja käka en pizza, det var väldigt längesen nu , sjukt gott!!!
Senare vid kl 7 ska ´jag fixa mina naglar, dom måste ju vara fina inför resan (vi åker ju på lördag,whii:) )
Missade träningen idag också, hade verkligen inte gått ändå så dåligt aom jag mådde!!! Men skoj var det igår alla fall!

orkar inte skriva så mycket mera nu för mår pisss!!! vi får höras senare helr enkelt. HUGS!!


HERRLJUNGA!

Sitter hemma isoffan o tänkte blogga lite, första inlägget en stressig lördag, hehe :)
Gick upp för ca 30 minuter sen , jag och babe ska strax åkc och hämta upp syster, alex o arnold för att sen åka till herrljunga, dags att spela idag, laddad e jag alla fall:)
Har förberett lite inför ikväll också så att det inte tar allt för lång tid att välja kläder oså, whiii verkligne partysugen idag, redan nu nästan, haha ganska tidigt på morgonen liksom!!!

Nää, dags att väcka upp babe, annars kommer vi aldrig iväg!:) Kisses

GODNATT

Nu säger jag godnatt, dags att sova känner jag om man ska orka vara en riktig partypingla imorgon, haha. Nä skämt osido , men imorgon är det ta mig fan ett jävla party som gäller, laddad till hundratio procent kan jag lova!!!
Idag har jag varit hos syster nästan hela dagen, vi lagade en kasslergryta med ris till, kollade johan falk film idag igen, me like!!! syster hade verkligen rätt i att det var något för mig!!
Senare vid 6 tiden så åkte jag hem till petra (negern just nu) haha, snacka om att man är avis, vill och bli brun ju!
Vi kollade allafall letsdance och åt goda mackor o bara snackade skit och slappade , dock hade hon inget kaffe hemma så det blev inte riktigt som vanligt haha :)

Ligger o funderar på vad man ska ha på sig imorgon, tog alla fall med mina skinnbyxor hem från petris idag, blir nog dom o min nya rosa tunika upptill, oså höga klackar såklart!!!
Måste lägga fram lite annant också, typ lösögonfransar (funderar ärligt på att göra fransförlängning, verkar grymt bra) oså massas party smink, whii:)

Nää, dags att sova nu, imorgon kommer jag nog ha lite dålig uppdate ... det kan jag känna redan nu , kommer att ha fullt upp hela dagen, men hoppas på att hinna slänga in ett inlägg eller två på kvällen alla fall.


Nattis natti , HUGS!!





MITT BAKOMATKORT ÄR BORTA!!

Glömde berätta det igår, men när och syster hade varit o käkat med  pappa så skulle vi ju gå på stan o shoppa lite, oså skulle jag ta et kotoutdrag och så glömde jag kortet i automaten!!!! Helvete det suger, jobbigt utan kortet i helgen när man ska ut och festa osånt!!
Alla fall, kom på det efter ca 20 minuter och då var det givetvis inte kvar i automaten, så jag kutade ner till sparbanken för att spärra kortet, så nu är det gjort alla fall!!!
Dom sa att om kortet inte tas ut inom en viss tid så sugs det automatiskt in i maskinen igen. Hoppas det va så det gick till så att ingen snodde mitt kort , så fall ... vilken idiot som gjorde det! haha synd för dig att det e spärrat!!
Sitter hemma hos syster nu! Vi dricker coca cola light hihi :) Antonia ska ut och springa en sväg nu, hon egentränar, visst e hon duktig, så jag tänkte att då får jag väl blogga lite sålänge så jag har något att göra.
Men nu ska jag kolla tv.

HUGS!!!


Drar iväg nu !!!

Drar mig in mot stan nu, ska förbi maxi på lite ärenden, bla panta lite flaskor oså:) haha, har hur mycket som helst hemma, måste verkligen bli av med dom!!! Har även småstädat lite här hemma idag, städerskan kommer på tisdag men vi kanske ska vara här imorgo och förfesta lite och då behöver det ju inte se hur stökigt ut som helt hehe, dock orkar jag verkligen inte lagg mig ner och damsuga i alla lister o hörn, vad har man annars sin städerska till, haha:)

Nu ska jag åka, måste fixa massa saker. Sen blir det nog en sväng förbi syster, hoppas ven att jag får träffa petra senare som sagt, har tetstat att ringa henne men hon svarar inte ? helvete, har sådan sjuk mensverka också,bläää!!! det suger!

Kisses

FREDAG!!

Vaknade nyss, hade ställt kl på 10 idag, skönt! Min fotbollstränare ringde mig 8 imorse , så var nyfiken på vad han ville så fick ta och gå upp hehe, men han hade bara ringt mig av misstag :)

Idag vet jag inte riktigt vad som händer, hoppas att petra hör av sig snart så att vi kan hitta på något!!
Blir säkert lets dance o hemmakväll idag tror jag, för imorgon är det ju cup och sen party party på kvällen så får väl hålla mig tills dess.

Ska nog käka lite god frukost nu, massa gott. en utav mina  favvo yoghurtar också:)
Så vi får höras senare helt enkelt! Kisses

                                         

STYRKETRÄNAT!

Blev bara massa styrketräning idag!! Gott som fan, fatta att jag laddar inför beach 2010 , får väl se hur långt jag når :) Fixar mackor nu sen ska jag sätta mi framför tv:n och bara slappa och vänta på att baby ska komma hem från sin träning! Orka dock inte vänta på honom innan jag äter, är vrålhungrig!!!

Skulle verkligen göra allt för den perfekta kroppen i somar, är verkligen motiverad till att träna hårt nu!!!
Undra om man någonsin kommer att uppnå målen till sin drömkropp?? Jag tror faktiskt inte det, man hittar alltid sina fel osv. Är nog omöjligt, men nära kan man nog komma alla fall:)

Nää, dags att krypa ner i soffan, fryser som bara den, mina mackor ploppade upp ur rosten nu också, haha ..smarrigt! Ååååååå kan bara inte vänta mer snart, imorgon kommer petraaaaa HEM!!!! <3
Vi hörs senare eller imorgon helt enkelt.

HUGS!!

 

Sjukt snyggt tränad kropp , kanske dock lite för mycker muskler på benen för min smak!!!


Johan falk!

Jag och syster sitter och kollar johan falk filmer. Har haft en heldag , först lunchade vi med pappsen på stan och sen kollade vi lite och ag fikc även shoppat en jätte gullig tunika från lindex:)
Så u har vi gjort toasts och kollar johan falk. Ska iväg o träna senare, vi ska ut o springa o sen köra styrka .. dock ska jag hoppa över springningen idag pga min ....... aa! ni som käner mig fattar!

Imorgon kommer min solstråle petra hem :) Har längtat såååå mycket efter henne. Så imorgon ska jag leke med henne , får väl se vad vi hittar på. Nu ska jag fortsäta kolla filmen, vi får höras senare. kisses


LUNCH MED PAPPA!

Vaknade av att syster ringde och väckte mig precis! Pappa kommer tydligen till stan och ville luncha med oss, så det var ju bara att stiga upp helt enket, hihi :)
Efter vi lunchat så tänkre jag gå lite på stan alla fall, hoppas att syster vill hänga med också!
Nä alla sötisar , nu är det dags för mig att  fixa mig lite oså. Men vi får höras av senar helt enkelt. Kisses and hugs!!

:)

 

Skinnbyxor!

Hur snyggt som helst! Verkligen en av mina favoriter! Passar superbra med en spetströjja till, kanske
blir min party outfit på lördagskvällen, whii:)


Rosetter!

Rosetter är ju bara hur gulligt som helst, och jag älskar det.
Söta rosetter till håret osv. Ju större desto finare tycker jag. Köpte ett nytt på kappahl häromdagen, dock inte det
som visas på bilden!!

 

Spetströjor o bodys

Ett av dom snyggaste plaggen jag vet just nu, helst ska det bara vara en bh eller kort korsett under, då är det allra finast. Äger både tröjjan på bilden och ett linne, men ska även införskaffa mig en spetsbody som jag kan ha när jag åker utomlands och sen på sommaren, så hett!!

     

Rosa midjekjolar!

Hur gulligt som helst! Passar även det till sptströja + body tycker jag :)


TRÄNAT!


Kom precis hem från träningen, lika gott efter som vanligt .. men jag kan ju lova att jag hatar att vara ute i detta vädret, det suger verkligen sååå hårt!!!! Men en sak som var bra var att vi fick mackor o varm choklad efter träningen, hihi mumsgt! fast e lite hungrig nu ändå, så får fixa till något.
Jag duschade hemma idag, har rakat benen, smörjt in mig med brun utan sol, badat mitt nyslingade hår i silvershampoo osv :) mm, love it!!!

Tänkte kolla ett avsnitt som kommit ut av andra avenyn snart också. Men först ska jag läsa lite bloggar oså, haha typ mina dagliga rutiner. Imorgon tänkte jag dra till stan en sväng o shoppa lite, måste verkligen köpa nya lacklegging, då blir ju kassa så fort, jävla gina asså!!  Måste också bestämma vad jag ska ha på mig på lördagskvällen, då blir det allt party , hatar att inte bestämma vad jag ska ha iförväg, måste det annars blir jag oftast superstressad och missnöjd och kan inte alls njuta av kvällen, haha .. e jag konstig ??? Nää, dags att sluta.

Kisses ans hugs :)

saker jag måste göra/shoppa imorgon:


       Silvershampooo :)           Lackleggins!               Noppra ögonbrynen!!!!!

 


KLAR HOS FRISÖREN

hello babes. Sitter helagatmma hos syster, vi har precis lagt lite gott att käka. Ska snart ivg ch träna bägge två. Känner mig sådär motiverad idag. Har så ont av min "blåskatarr" så känner inte för att ara ute o träna i denna jävla stormen!!! Blä!! Får väl se hur det blir, funderar på att köra lite styrka innomhus ist, hopas några andra hänger på!
Blev alla fall nöjd me håret, slingade utväxten, för vill inte vara vit ända in i hårbotten + att det blev så misslyckat sist så är inte avskrmd för det nu! Men underhåller jag och slingar ganska ofta så kommer det nog att vara super :) Ska defenetivt gå till hårverket då också , tack så mycket sandra :) Hihi.
Nu ska vi kolla tv en stund innan det e  dags att dra iväg. Härs senare ikväll efter träning oså. Då är det Andra avenyn också, whii=)

Kisses and hugs!!!



Vaknade sent idag!

Hej på er sötnosar:) Vaknade nyss, ska snart fixa lite frukost oså! Kl halv 2 ska jag ju vara hos frisören, hoppas att jag blir nöjd med restultatet eftersom att det är en frisör jag aldrig varit hos förut! Sitter och skriver med syster på msn också, blir nog till att träffa henne en sväng senare också, sen ikväll är det träning som gäller.

Vi får höras senare het enkelt.  Dags att fixa mig. Kisses


VA FAN????

Det kan inte vara sant att Ciimon fick lämna paradise hotell, en av mina favvosar juh:(
Vilken jävla idiot du är jackie!!!!!! Bläää!!!

 

 


Beach + mode 2010

Redan pause , bhuuuuu.

Kom å tänka på diadem och hår accesoarer, har köpt en del diadem o stora rosetter till håret det senaste , tycker verkligen att det är hur cute som helst , verkligen! Kommer använda mycket sånt i sommar tror jag, så det blir till att packa med allt till värmen kan jag ju lova, längtar så tills man får klä sig i sommarkläder! kjolar, linnen och höga klacka, mmm mums!!!
Måste verkligen träna stenhårt nu innan beach 2010 ... undra hur resultatet kommer se ut!? Hmm, känner mig verligen hur motiverad som helst vissa dagar och sen den andra dagen så känns allt bara bläää, och man känner sig inte alls fräch?? undra varför det ska vara så?! Nog tjatat om det, år 2010 ska bli ett grymt år alla fall!


PARADISE HOTELL

Dags för paradise hotell nu, whiiiii .. har längtat sedan kl 6 typ!! :) Har inte blivit någor spa ännu, har varit för lat haha! vTror jag ska grejja lite senare innan jag lägger mig eller så fixar jag allt imorgon bitti innan jag ska till frisören oså. Måste boka tid för att fixa ögonbrynen oså också , mycket jag vill ha gjort nu innan vi ska åka utomlands. kan inte fatta att det är sant att jag snart får komma iväg till värmen igen, och hinner ju knappt hem innan jag ska till LA, lasvegas , miami mm, helt exalterad!!!!!!
Ska snart börja packa också, vill vara ute i god tid :) Skrev faktiskt min packningslista tidigare idag också!

näää, nu började det .. måste kolla. Kisses and hugs



Vilken deltagare är eran favorit?

Hemma.

Hello babes!
Kom precis hem från syster, håller på att tvättar oså fixar lite här hemma. MEn nu har jag gjort lite mackor och ska sätta mig framför tv:n och kolla en rolig film, hihi:) Senare ikväll blir det lite minispa för mig själv och sen paradisehotell :) vilken kväll. Skulle kt o jobbat imorgon, men verkar bli snöstorm så får ta det på tors eller fre. Ska ju till frisören imorgon också och fixa min utväxt, längtar!! hörs senare eller imorgon. kisses


HOS SYSTER!

Sitter och kollar på tv hemma hos syster. Vi har fixat massa saker inför på lördag oså har vi ätit korv med bröd, hihi:) Ikväll är man träningsledig, skönt faktiskt! får se vad man hittar på men känner för att göra något!
Imorgon ska vi iväg o jobba lite alla fall, gott. Får lite lön imorgon också, nice :)

Haha, förresten jag fick bensinstopp förut på torget .. fick ringa sanna och be henne om skjuts till statoli oså fick jag tanka i en gammal julmustsflaska, skoj men sjukt irriterande verkligen. Nu ska jag läsa lite bloggar o bara slappa . sen är det dags att fixa ännu mera inför lördagen. Kisses and hugs

TISDAG!

Vaknade ganska nyss. andreas o hans vänner sitter o kollar tennis på tv:n, helt besatta haha:) Jag ska snart dra ner till stan och möta upp syster! Vi ska fixa lite inför spelet på lördag oså.
Killarna hade varit och handlat god frukost oså, så tror att jag ska ta mig lite att äta innan också. vi får höras senare helt enkelt, kisses!

MACKOR + PARADISEHOTELL

Har precis gjort iordning mackor! ska kolla paradise hotell nu , så underart att bara slappa efter en hård träning.
Blev fika på stan idag med sanna , shoppade lite småsaker också .. en fondationborste, ny mascara , ett läppglans , strumpbyxor och ett diadem :) orkar inte ladda upp bilder nu , sååå trött. men det kommer tror jag :)

Har bokat tid idag för att fixa utväxten också, längtar :) ååå, snart åker vi till värmen också, så underbart!!!!!

Nu ska jag mysa. Vi hörs senare eller imorgon. kisses and hugs!!!

 


GRATISBIO

Jag har glömt att berätta att jag har blivit medlem på gratisbio.se 
Verkar vara en superbra sida där man kan samla poäng och få olika presentkort o sånt genom att delta i tävlingar och ta del av erbjudanden. verkligen superbra!!!!


www.gratisbio.se

Snart dags ..

Har haft en underbar sändagskväll hittills. Ska alldeles strax raka benen oså. Mamma ringde precis och tjatade en bra stund också. Har käkat oså också och nu sitter jag och dricker multivitaminjuice, mums .. det är verkligen min favvo :) Längtar tills johan falk ska börja nu!!! har suttiti vid dator nu ett tag och kollat runt på massa saker, men det är hemligt haha :) känner att jag inte har nåfot vettigt att skriva en söndag som denna, bara massa slapp oså ändå. hihi hörs imorgon tror jag, och inte senare :) Kisses

johan falk.

Lagat ugnsbakade falukorv med mos just nu. Har var o tränat, sjukt segt idag!!!! Bläää! ska bara vara hemma o softa idag, ha lite spa o kolla johan falk! Så underbart. får se om jag orkar blogga lite senare, annars hörs vi imorgon. då sak jag fixa mina naglar, whiii=) kisses

Söndagsmorgon ..

Vaknade ganska nyss , så undernart att sova ut idag hihi :) Ska snart äta frukost, jätte hungrig faktiskt .. hm och jag som så sällan äter frukost?!! Senare blir det träna också. Senså ska jah till maxi och posta ett paket olite sånt. Blir väl minispa sen när ja kommer hem efter träningen ikväll också kan jag tippa på :) Det e verkligen perfekt på en söndag, sen fortsätta kvällen i soffan framför tv:n.
Imorgon ska jag in till stan o shoppa lite, ska köpa fondationborste oså :)

Nu måste jag äta. Får höras senare. kisses

Ny jacka!

Jag vill verkligen ha en ny jacka, inte i så jätte stort behov av det egentligen, men tröttnar så fort på mina saker :) Vill ha en svart dunjack, gärna lite längre o lite glansigare ... har kollat efter en sådann nu ett tag .. men kan fan inte hitta något ..

 vart finns dom??? :)



Lördagskvällen ..




Kom precis hem. Efter cupen så drog vi hem till min kära syster och satt o spelade kort, tjatade massa skit o vissa drck vin o andra inte, haha!! Jag hade tagit med mig dricka men kände att jag inte hade ett så stort behov at det just då ... var hur trött som helst efter en lång dag oså! Men skoj hade vi .. pratade massa tjejsnack!!! LOVE IT!!
Har som sagt varit en lång dag ... tjaft, falska människor o skit!!! orka lägga tid på sånt ?? haha nej!!!

Imorgon är det träning igen, gott fast ändå lite segt, har sjuk träningsverk i magen, haha de börjar verka lite inför beach 2010 :) whiii. Har lite ärenden jag ska fixa imorgon ocksp, handla lite kanske ? posta paket! sen på måndag ska jag till läkaren också oså massa mer, typ fixa mina naglar också :)... Men nu ska jag sova . natti natti ... hugs!!!! vi hörs imorgon.






GODNATT !!

Godnatt!! Har precis lagt mig i sängen, såklart datorn i knät en stund innan jag kan somna! Åkte förbi syster efter att jag kommit från Line. Vi kollade Lets dance och sen lite filmer. "Den där mary" o "Hajen" (en as skoj film från 1975 tror jag det var) Jag bara avgudar hajar, dom e as fräcka juh!!!
Har precis ställt klockan också, ska ju som sagt upp tidigt oså imorgon. Senare på kvällen ska nog jag och Evelina hitta på något, ska bli nice .. var ett tag sen vi umgicks sist. hahaha det var tider i cafet på pressbyrån de  :)

Nu måste jag verkligen sova, sååå trött!! Smörjde in mig med brun utan sola förut hos syster också, love it!!! Jag hatar att vara blek!! Blääää!! Har lite olika sorter som jag använder, sen från Lancome, en från Dior o så några andra! jaja, natti natti .....

ANVÄNDER NI BRUN UTAN SOL ? SÅ FALL VILKEN ?

Kisses and goooooood Nightttttt : )


Denna är bara för ansiktet med shimmer in, den e jätte bra!!!



Denna är också bara för ansiktet, grymt nice den också!!


HOS LINE

Sitter hemm hos line, vi har haft en heldag .. vart i badhuset med lille adrian o plaskat runt, var riktigt skoj! Nu har vi precis käkat kinamat så jag e prottmätt verkligen, haha:) Ska väl snart ta o sätta mig i bilen hem till alingsås,segt. vet inte om jag ska hem direkt eller om jag ska åka förbi syster en sväng! Andreas har lan hemma med killarna så vet inte om det e så skoj för mig då hehe. Ska ju upp ganska tidigt imorgon så får dock inte komma i säng för sent! Vi får höras senare eller imorgon. funderar på party imorgon efter cupen :) whiii, var ett tag sen sist, vet inte varför men har bara blivit så att jag varit hemma o haft myskvällar, fast det är ju inte fel det heller. :) nu ska jag kila.

kisses an hugs!!!


Spa morgon :)

hello, sitter och äter frukost med beby :) Medans han kollar tennis på tv, hur tråkigt som helst haha! Ska åka till vårgårda om en stund och träffa line och adrian, vi ska till badhuset och bada med adrian hehe, ska bli skojjigt :)
Har haft lite spa morgon idag, känner min fräch nu fast måste sminka mig lite oså nu bara inna jag drar mig mot vårgårda. Vi får höras senare helt enkelt. Ikväll är jag sugen på en film o myskväll. Beby ska lana så får väl bli med ett par vä snart nner, syster kanske ? ska ta och ringa till henne nu snart tänkte jag=)

Hörs senare då. HUGS!!

                    

Tränat igen, nu äta!

Hemkommen från träning precis! Skönt fast jobbigt skönt haha:) Nu ska jag äta kycklingen som blev över sen igår, hoppas på att beby kommer o håller mig sällskap snart också. Hände en sjukt skoj grej idag efter träningen .. jag skulle köra ehm carro o li .. och vi kom inte upp för backen vid parkeringen , vi bara slirade o slirade, haha låter kanske inte så skoj, haha min humor alla fall :)
Imorgon ska jag ha mitt minispa som var planerat idag egentligen, sen kanske jag ska träffa Line o adrian en sväng och hänga med till badhuset , skoj:) Annars har jag inte så mycker planer för morgondagen, joooo måste beställa tid för att fixa till min utväxt också .. ska kolla på det stället där min syster fixar sitt :)
jajajaj, nu måste jag käka, dööör snart!!  =) 

Förresten, hade fått en ur gulligt sms från Petra imorse när jag vaknade, tänk ... nu är hon i indien ... massa långt från mig :( som tur är så är det bara en vecka :) hihi. När hon kommer hem ska vi äta korv o mos och drick kaffe, love it!!!!!

KISSES


låååång dag , men skoj!

Hello hello. sitter hemma hos syster, vi har kollat en halv film och lite top model:)
Har ju varit modell idag på carros frisörskola, skojjigt var det fast va rolig jag såg ut, blev sminkade som en leopard haha :) Li var ju med också, hon blev sminkad frostigt, jätte fint!! Senare ikväll blir det träning igen! träna,träna inför beach 2010 som gäller. Vet dock inte vad jag ska hitta på tills dess, det börjar inte försen kl 8 ikväll. Skulle behöva ha mitt klassiska minispa idag, haha. Typ rak benen oså. Förresten jag håller på att spara ut mina ögonbryn för att se hur mycer hår jag kan få, sen ska jag gå till ett bra ställe och få som fixade snyggt, just nu har jag så tunna och jag vill verkligen ha tjockare form!!
Nu ska vi tydligen sen en till film alla fall, mysigt o avslappnande efter en lång, halvjobbig dag!
Vi får höras senare helt enkelt. Kisses and hugs!!

Hård träning!

Kom precis från ett hårt pass i snön! Sprang runt o bar varandra på ryggen, intervaller, starter mm. Men underbart skönt efter som jag brukar säga :) Nu kom jag precis hem, har varit förbi ICA och köpt lite kyckling oså som jag ska smaska på nu medans jag kolla ett nyutkommet avsnitt av andra avenyn , hihi love it .. och äntligen är det tillbaka. Känner mig på mycket glatt humör just nu , ver inte riktigt varför .. kanske för att jag har fått vara ut i det friska nu ett tag!!?! vem vet?
Jaja, nu ska jag värma kycklingen o fixa lite och äta, funderar på när min boy kommer hem från sin träning ? undrar om han vill ha lite mat liksom , hehe:)
Åååå,just det ja .. imorgon ska jag upp tidigt, till carros skola! Kisses and hugs


Tar farväl av petra,snyft :(

Hello babes!
Är just nu hemma hos petra, hon åker ju till Indien idag, tråkigt... Kommer sakna henne massa , våra skratt och allt kaffe haha :) Har jobbat lite idag också, gott gott! Senare blir det träning igen, ska nog ut och springa idag tror jag. Skulle ju gått på Make up stores club kväll, men får skippa den o träna istället känner jag.

Imorgon är det dags att vara modell igen, hihi , love it. Så jävla roligt att bli stylad oså :) Ska köpa lite produkter på salongen också tror jag, bla en färgbomb som det kallas . Typ Silverinpackning liksom :)

Nu måste jag dricka klart mitt kaffe oså. Skriver senare helr enkelt. Kisses

Film + naturgodis

Sitter hemma hos petra, vi har haft en heldag tillsammana, skojjigt har vi haft! Först drog vi och käkade lunch på en thairestaurang,gott! Sen pratade vi med syster så slutade med att vi drog hem till henne och drack kaffe, slappade och kollade en film :)
Senare åkte vi hem till sandras lägenhet för att hämta lite kläder som petra ska ta med ner till indien imorgon.
Har käkat kyckling o paprikapaj hemma hos mig precis, satt och åt och snackade med min babe lite också,hihi!

Just nu sitter vi bara o väntar på att paradise hotell skall börja ... satte precis på heart break hotell sålänge,långtråkigt annars,blää!!! Äter massa naturgodis också, så jävla gott. Nää, nu måste jag sluta och kolla filmen!!

HUGS !!


Hos Petra!



Sitter hemma hos petra, ska koka lite kaffe snart oså, sen blir det nog en tripp till stan .. idag igen liksom .. shoppade ju lite igår .. skor, hårlotion,bodylotion, en pälskrage mm .. upptäckte nu på morgonen när jag skulle använda mina nya skor att det var en i stl 38 o en i stl 39, blev så jävla sur!!!! Så måste ju åka och fixa det nu!, orka..bläää!!!!
ÅÅ, guud har träningsverk sen igår, fast var värre förra veckan , så skönt att ha kommit igång med hårdträningen nu igen asså! Men ikväll är det ledigt, jag ska umgår med petra för imorgon kväll så åker hon till Indien ..är ju inte lite avis på henne. Men får väl hålla ut tills vi ska åka!hehe.
Nu ska jag dra mig. vi får höras senare.Ska försöka lägga in bilder på min shopping från igår också. kisses and hugs!!

Tränat!!

Kom nyss hem från träningen. Underbart sköt efter som jag alltid brukar säga. Ska käka något lätt nu och sen kolla paradise hotell..whiii undra vad som händer i kvällens avsnitt liksom:) Skulle ju jobbat imorgon, men blev inte så. Men onsdag ska jag tjäna lite pengar. sen på torsdag är det dags att vara modell igen, längtar faktiskt mycket :) jaja nu orkar jag verkligen inte skriva mer, seg rån träningen, så vi får höras imorgon. kisses

Vaknade nyss!

Vaknade precis, hade fått sms av petra att vi skulle kolla stan lite och drick kaffe, me like!! Så ska fixa mig lite nu sen ska jag dra ner till henne. Måste tanka ockås, hate it!!! Så jävla dyrt att åka bil ibland asså!! Ska kolla efter lite saker som jag behöver i stan, behöver även handla lite på maxi, typ hårlotion,hudkrkäm mm ;)

Senare ikväll blir det träning, bodypump och spinning, nice! Vi får höras senare för nu måste jag skynda mig lite.
Kisses and hugs! 
  

Äntligen hemma, trött!!

Kom precis innanför dörren! känner mig hur seg som helst!! Ska bara slappa i soffan nu o kolla på en rolig film eller så:) mysigt! Köpte en topp idag när jag var i göteborg också, hur söt som helst! hihi.
Orkar verkligen inte bloga just nu, kanske kommer ett inlägg senare. Kisses and hugs

Slappar ..

Ligger hemma i min gosiga säng och bara slappar, underbart skönt! Ska alldeles strax sova för imorgon ska jag upp tidigt!! Spelade ju cup idag, vi vann våran grupp och gick vidare tills nästa lördag :) Syster och sandarna vann också sin grupp, mycket skoj:) Har varit hos petra en sväng nu ikväll jag o syster, trevligt.
Var dock en full kärring i trappuppgången som kissade o bajsade på sig typ så det luktade fan hur äckligt som helst i hela trapphuset!!!! Fy fan va äckligt. Polisen kom och hmtade henne senare som tur var, haha!!

Vi får höras imorgon för nu ska jag snart sova. Fan ligger o tänker på allt jag behöver göra denna veckan! Måste shoppa massa saker också som jag verkligen behöver, akut liksom!!! jaja , natti natti. HUGS!!

...

Vad tycker ni? Bättre före eller efter ??

 


...


Här kommer veckans planer , so far :)


  • Gå på Make up stores Clubkväll :)
  • Färga min utväxt
  • Skicka paket.
  • Shoppa smink:)
  • Vara modell igen, hihi :)
  • TRÄNA!!!



  •           













    Lördag !!

    Gick upp ganska nyss, sitter framför tv:n och bara slappar! Ska ju spela cup senare, men inte samling försen kl halv 2 typ. Segt!Funderar på vad jag ska hitta på under tiden, ett måste är att raka benen alla fall, känns hur obehagligt som helst, jag som brukar raka benen typ varje dag liksom, haha. ´

    Nu ska jag läsa lite bloggar och kolla runt lite, inte så mycket att skriva nu på morgonen, alldeles om på ord!!!!
    Vi får höras senare helr enkelt. kisses

    Haha. var tvungen.

    Haha var bara tvungen att lägga upp denna bilden. Kissie ???? HAHAH


    Kanelbullar :)

    Jag och syster bakar just nu kanelbullar,mumsigt!! Ska dra till Petra om en stund och planera allt in i minsta detals inför söndag, hahah.
    Har inte så mycket mera att skriva just nu känner jag. så vi får väl höras seare helt enkelt, kisses.

    Akut !!!

    Jag behöver verkligen färga min utväxt nu igen, fan va mitt hår växer, iofs så är det jävligt bra!! Carros ska beställa hem "frisörblekmedel" till mig så att hon kan fixa min utväxt hemma när det behövs, hon e för gullig!! Ska testa "beautiful hair" snart också, en produkt som gör att håret växer snabbare .. blev tipsad av en tjej på carros frisörskola :) Ska bli skoj att se .. nu ska jag sova för klockan ringer för jobb imorgon bitti. Natti natti!


    Bodypump + Spinning pass

    Kom precis hem från träningen, sitter och äter massa knäckemackor, mumsigt!! Känner mig helt slut i hela kroppen, segt fast ändå underbart skönt efter en hård träning! Nu ska jag bara slappa framför tv:n och sen sova.
    Imorgon blir det lite jobb som sagt. sen planera inför söndagen med petra o syster och fixa massa saker oså :)
    Fan, jag har haft ont i magen sen igår vid middagstid nu, känns inte alls bra..undra va det kan vara för fel, kanske att jag har ätit väldigt dåligt i 2 dagar nu? Det måste vara det!! Ska köpa nya tabletter imorgon nu när jag tränar så mycket. Jobbar för beach 2010 nu kan jag lova!!!
    Vi hörs imorgonh helt enkelt.

    kisses and hugs !!



    Syster <3

    Jag och kära syster på Rondo i Lördags. Love you!!!!


    Vänner, det bästa som finns!

    cha cha!!
    Har varit med mina vänner hela dagen, varit på vårcentralen och kollat upp den viktiga saken mm. Sitter just nu hemma på mitt  gosiga matta på mitt rum och bloggar lite, känner dock att det inte kommer att bli ett speciellt långt inlägg. Ska iväg och träna om en stund , längtar faktikst .. sk bli enormt skönt att lyfta lite tyngder och bara ta i helt enkelt!!!!!

    Imorgon ska jag och syster jobba lite grann, behöver verkligen det nu , är nästan pankis och har massa saker jag behöver pengar till, som tur är har jag ett par tusenlappar sparade till resorna som jag ska åka på till La,miami, lasvegas mm. Me like!!!

    Nu ska jag dra mig! Vi får höras senare eller imorgon. kisses


    .....

    Finns typ inget annat att säga, känner bara inte fär att blogga nu, fy , bläää usch!! Ingen bra dag igår heller liksom. Sk till Petra och dricka kaffe nu, nice!!! Senare träning på schemat, spinning och body pump!!!! Kommer bli så skönt att träna av sig allt!!!

    kisses


    Sovmorgon:)

    Så skönt!!! Vaknade för ett tag sen, sitter och slappar och dricker juice :) Fick sms av syster som undrade om vi skulle hitta på något, så får vä dra mig bort dit om en stund när jag känner mig redo! Jag har alla fall hunnit ringa till vårdcentralen, dom skulle ringa upp mig senare, hatar det kan man inte får prata direkt ist!!?!!
    jaja, senare ska nog jag och petra förberede lite inför söndag, ska bli såååå nice säger jag bara :)

    Nu måste jag fixa mig lite oså, vi får höras senare.  HUGS!!

    Hmmm ..??

    Vill verkligen köpa ett löshår av bästa kvallitet, och alla verkar "tycka" olika , vilket är egentligen det bästa märket på extensions ? , Har ni någon erfarenhet så snälla ge mig en kommentar, har kollat typ debatter oså, men alla säger att olika är bäst!! Hjälp mig!! Tack på förhand!


    Sushi + Paradise hotell

    Har käkat shuchi och kollar dubbelavsnittet av paradise hotell med petra, asså jag bara älskar det sååå jävla mycket!! Jag och petra har umgåtts sen typ kl 6 idag och bara väntat timma efter timma på att paradise ska börja, och inte kommit på något annat att hitta på heller, och helt pötsligt typ 21.40 så kommer vi på att vi är sugna på något men vet inte vad .. så vi drog till maxi snabbt som fan, jag köpte sushi :) , Mumsigt !!!

    Nu kom jag hem precis och har lagt mig i sängen för att blogga lite och kolla lite andra saker.
    Läste en viss blogg förut och där hittade jag "paows stalker" som gjorde en videoblogg .. haha sök på det på youtube,vilken kille! Gay ? Cp? jaja , nu ska jag alla fall sova, så underbart skönt att få sova ut imorgon alla fall, men så fort jag vaknar ska jag alla fall ringa vårdcentralen och fixa en viktig sak!!!
    Kisses and hugs


    Hos Petra




    Sitter allafall hemma hos Petra nu, vi dricker lite kaffe och gottar oss :) Senare blir det lite paradise hotell och bara mysa i soffan! Jag är sjukt seg efter dessa två låååånga dagar!! men har haft fantastiskt skoj ska jag tala om, var hur kul som helst att ta foton och bli stylad idag. En av Caros vänner på skolan frågade om jag ville vara hennes modell på orsdag i nästa veckan och jag tackade naturligtvis ja :) hihi, love it!! Då blir det leopard tema!!

    Underbart skönt det känns att få sova ut imorgon!! När jag kom hem förut så hade våran egna atäderska städat så det luktade frächt och såg skinande rent ut, haha.
    Imorgon vet jag inte vad som händer, men jag ska alla fall ringa och boka tid på vårdcentralen imorgon bitti, ska kolla en viktig sak! Men funderar på att kolla om snälla mamma kan ringa o boka tid för mig kanske !? Så jag slipper gå upp allt för tidigt!
    Näää, nu ska vi fortsätta att tjata skit, pratar om resor nu .. fan va jag längtar tills vi ska åka, har ju 2 resor bokade nu i feb-mars, vill bli brun,längtar!!
    Förresten, fick min nya mobil igår också... den är rosa :) , Cute!

    Kisses and hugs <3


    TRÄTT SOM FAN!

    Kan inte säga mera än att jag är super trött efter en lååååååång dag med styling o shit :) haha men jag tycker det e hur skoj som helst. Sen träning på det. Måste sova NU!!! Vi får höras imorgon när jag kommer hem helt enkelt. kisss

    Modelldags!

    Hehe, sitter hemma i soffan, har precis käkat lite frukost, ovanligt för att vara mig haha :)
    Ska snart åka och hämta upp Carro, sen ska vi dra oss ner till göteborg till hennes skola och grejja massa , och sen imorgon så ska jag få vara modell, love it .. längtar verkligen :)

    Måste skynda mig nu, men vi hörs senare! Ska nog träffa Petra senare + att jag ska hämta ut min telefon, sen blir det möte och träna senare ikväll också!
    Kisses and hugs!

    Lunch + Paradise hotell

    Sitter i soffan och kollar Paradise hotell XL, hur nice som helst! Har precis käkat en sallad också, orkade dock inte hela så jag sparar resten tills senare helr enkelt! Funderar på om jag ska tvätta håret nu, senare eller imorgon bitti? Känner att man vill ju vara fräch imorgon när man ska vara model o allt, hihi , like it!! :) Fast det är ju inte försens på tisdag som vi ska ta foton, imorgon ska vi bara förbereda allt oså!!

    Blir ju som sagt till att åka och handla sen som sagt, guud va segt .. känner inte alls för det just nu, vill bara ligga i soffan, baby har inte gått upp ännu .. undra när det händer ?? miss him , hiih.
    Senare kommer Ak hit, vi ska kolla på filmer och göra äggmackor, haha. Så får ju se till att inte glöma äggen sen när jag ska handla.

    Nu ska jag fortsätta att kolla tv oså. Hörs senare eller imorgon helt enkelt Kisses and hugs!!


    Bakis!




     ... Vaknade ganska nyss! Ganska bakis faktiskt, men det är mest huvudvärk! Sitter i soffan och kollat tv,söndagsmyset börjar redan nu, love it!! Ska åka och handla lite senare också, nästan helt tomt i kylen här hemma juh! Igår kväll var vi ju på Rodo i Göteborg, det var hur nice som helst verkligen!! Vi åt gott, drack massa goda drinkar och dansde gjorde allihopa haha, så skoj! Jag hade ingen kamera med mig men jag ska fixa bilder från dom andra. Nu ska jag slappa och ducha av mig lite. Kommer dock lite veckans planer först alla fall :)









    Vara modell för Carros skola i göteborg :)

    Ta emot städerskan som kommer hit på Tisdag!

    Hämta ut min nya mobiltelefon! Whiiii ..

    TRÄNA :)

    Storhandla mat!!

    Köpa nya skor ??




    Hos Mamma o Pappa

    Sitter just nu hemma hos mamma o pappa och äter en lax macka som pappa har gjort, riktigt god!!

    Har börjar fixa mig nu också, ska snart platta håret oså också. Kan inte bestämma mig om jag ska ha löshåret i ikväll eller inte ?? :) hehe stort problem liksom!
    Ska ju till Rondo ikväll, nice! Äta god mat oså.

    Nää, lite brottom nu får skynda mig. kisses


    VAD TROR NI ???

    Vill ju ta bort ett par av mina tatueringar! Och hittade en kräm som tydligen ska bleka tatueringen med tiden! Tror ni att det fungerar ?? Det är ju mycket billigare är att ta bort med laser, så ska man våga testa ?? Ge mig en kommentar!

    www.profade.com


    Lets Dance Dags!!

    Hej på er sötnosar:)

    Sitter hemma hos Petra, har varit o handlat lite apelsiner och nyttigheter som vi ska mumsa på medans vi sitter och kollar på lets dance. Ser verkligen fram emot det, massa roliga människor som ska vara med ju! Bla Elin kling, rabih (från idol) . Älskar Elin klings stil, ska bli nice att se henne dansa också. Verkar ju som att hon är rätt bra på det på reklamen ??

    Imorgon halv tio kommer Erika hem till mig på hembesök för att fixa mina naglar! Det behövs verkligen göras nu!! Sen bär det av till mammsen o pappsen för kalas, min morbror fyller nämligen år :)
    Senare på kvällen ska vi till Rondo i göteborg för att festa lite, mamma,pappa,syster,alexander o faster oså min baby såklart,längtar!

    Vi får höras senare eller något , HUGS!!!


    Duschat!

    kom precis ur duchen, så jävla skönt att få duscha nu! Sitter i soffan, ganska seg faktiskt!
    Ska dra till stan om ca en timme och köpa present till pappa oså med syster .. känner inte riktigt för det just nu men hoppas att jag mår bättre snart! Ikväll blir det kolla lets dance på tv o bara slappa tror jag. Kanske ska träffa Petra en sntund också, vi får se.
    Förresten, kollade ni paradise hotell?? Vad fan gjorde Annelie ?? Varför ställde hon sig inte bakom christoffer!? jag fattar inget, någon som kan örklara för mig haha ???

    Vi får höras lite senare, ska vila lite nu. Kisses and hugs

    ÅBY!

    Kom precis hem, blev så att jag, syster, ak, catrina, anna o emma åkte till åby för att spela på travet, haha vi hade grymt skoj faktiskt! jag o syster fick 5 rätt på V65 :)

    Annars har jag inte gjort så mycket idag, slappat .. träffade petra en sväng också, var där o hämtade min påse oså. Nu ska jag lägga mig i sängen o kolla dubbelsvsnittet av paradise hotell som jag missade i tisdags!!

    Imrgon ska jag ner till holamlyckan o greja lite, segt men gott att få det gjort, på kvällen blir det nog slappt  o kolla lets dance premiären tror jag. kisse and hugs


    Godmorgon!

    Vaknade för ca en timme sen, har duschat oså .. o nu håller jag på och tvättar och diskar mm , hate it!! Men det måste ju bli gjort liksom! Om några dagar kommer våran städerska också, ska bli skönt!

    Vet inte vad jag ska hitta på idag, var ju sugen på att dra till åby, men tyvärr ingen som verkar vila hänga med!!
    Jaja, får väl se vart dagen tar vägen! Vi får höras lite senare helt enkelt. Kisses and hugs!

    Hemma.

    Kom hem precis! Ganska trött! Fast huvudvärken har gått över alla fall, gott det!
    Ikväll blir det nog bara slappa i soffan,sugen på en film, men min bil är ju som den är, vet inte om jag orkar grejja med et just nu, kallt o jävligt också!!! Bläää!

    Nu ska jag ta på mig massa varma kläder och bara mysa och gosa i soffan, hoppas att baby kommer snart me<3
    Vi fårr höras senare , annars imorgon . Kisses and hugs!!

    Huvudvärk!!!!!!!!!!!

    Ligger i soffan o kollar något komedi! Gick upp ganska nyss,bakis o en sjuk huvudvärk!! Men ska åka till vårgårda och kolla på andreas när han spelar fotboll :) Tänkte ringa min kära mamma också o koll om hon vill hänga med!?
    Fattar inte att jaga pallar egentligen! Mår ju verkligen blää!!! Senare ikväll måste jag åka och hämta mina saker hos både petra o Catrin, lite full o osmart igår!! :(
    Annars så var kvällen lyckad igår! Jag och petra fixade oss ihop igår, senså drog vi hem till catrin på en mycket rolig föris faktiskt!! :) Massa nya människor, love it!!

    Pratade med Erika nyss,kanske ska fixa mina naglar ikväll också, hope so!! dom är inte så jätte jätte fina nu! Men jag älskar längden på  dom! Vill ha långa naglar!
    Nu måste jag dra mig! Känner att jag absolut måste vila huvudet innan jag ska åka! Kisses and hugs!!

     


    Hos Martina!

    Ligger i soffan hos martina. vi har kollat en kass film och nu kollar vi paradise hotell , love it!!!
    Efter här blir det allt en rysare :) haha hoppas att jag inte får några hemska drömmar bara! Imorgon ska vi ställa klockan tidigt. Vi ska nog gå ut på en morgon promenad. mysigt! Sen så ska jag köra in martina till stationen, hon ska dra och åka bräda med en kompis i ulrichehamn. Själv blir det nog till att hälsa på Line en sväng när man ändå är i vårgårda liksom, haha :)

    Sen blir det dirr hem till alingsås o fixa massa äreenden och saker!! Sen är det party party.
    Vi får höras imorgon helt enkelt. Nu blir det rysare sen sova. Kisses and hugs

    s

    jobbat

    Hello snyggingar!

    Sitter hemma hos syster just nu! Har varit och jobbat lite idag, gott!! Ska till Martina senare och vi ska ha en myskväll och bara tjata skit :) Ska bli riktigt skoj!
    Tänkte dratt till stan idag och kollat lite, behöver ett par spetslegging tills imorgon då jag sa ut. funderar på att ha det och overkneestrumpor, vad tror ni om det ??

    Men får helt enkelt fixa det imorgon stället. Har ju tid till det då också. Ska fixa massa andra saker imorgon också, älskar att fixa och förbereda när man ska ut, whii . Party party Tomorrow :)

    Nu måste jag dra mig. Ska köra syster til stan sen bege mig till Marty<3 Försöker få tag på henne o kolla om jag ska hyra med en film eller två också :) Kisses and hugs!!


    BLONDIN SKÄMT!!

    En målare pratade med en kvinna om uppdraget han skulle utföra hemma hos henne. I det första rummet sa kvinnan att hon ville ha ljusblåa väggar. Målaren skrev ner det & öppnade fönstret och skrek;
    - Gröna sidan uppåt!
    I det andra rummet ville kvinnan ha det målat i en mjuk-gul färg. Målaren skrev ner det på blocket, gick fram till fönstret, öppnade det och skrek;
    - Gröna sidan uppåt!
    Kvinnan började bli nyfiken på varför målaren öppnade fönstret och skrek så efter varje rum, men hon sa ingenting. I det tredje rummet ville kvinnan ha gammelrosa färg på väggarna. Målaren skrev ner det på blocket, gick fram till fönstret, öppnade det och skrek;
    - Gröna sidan uppåt!
    Kvinnan kunde inte hålla sig längre och frågade till sist;
    - Varför skriker du, gröna sidan uppåt, hela tiden?
    - Jo förlåt, men jag har anlitat ett gäng blondiner som lägger en färdig gräsmatta åt mig på andra sidan gatan.

    Hahaha ...!!!

     


    Söndagskväll!

    Kom precis hem från Catrin, har varit där ett par timmar, vi hade lite spa och drack cider och åt jordgubbar :) Mumsigt! Andreas ligger i soffan, verkar må lite , lite bättre nu .. men guud va bakis han är haha!
    Imorgon ska jag jobba lite, Sen blir det antagligen att träffa Marty baby , har längtat sååå efter henne!

    Sitter och funderar på om man ska lägga sig snart eller vara vaken ett tag till ? Lutar åt att det blir sängen.
    Killarna ska kolla på "porrpoker" här sen , kanske inte riktigt min grej så är nog bättre att jag kryper under täcket kanske! jaja, vi får höras imorgon helt enkelt. Jag och catrin smörjde in oss med brun utan sol, bus som jag brukar kalla det :) Så får hoppas att man inte är alldeles gul, fläckig eller något sådant imorgon!!

    Kisses and hugs!! /Em .

    Champagnebomb!

    Ingredienser:

    2 2 dl vatten
    1 1 dl strösocker
    lite florsocker
    0.5 0.5 st citron (juice och rivet skal)
    3 3 dl champagne
    3 3 st äggvitor

    Hittade detta receptet på nätet, verkar ju sjukt gott, värt att testa!!


    .....

    Mina planer för veckan!

    Träffa martina ??
    Fixa mina naglar
    Festa på tisdag!
    Jobba!!
    Posta paket
    Shoppa lite saker som behövs! :)
    Besöka banken
    Köpa ny telefon??

    Det va allt jag kom på just nu?? men säker massa mera:)


    DUSCHAT!

    Har precis duschat och frächat till mig lite. Kom hem från Petra för en stund sen, var där och drack lite kaffe och tjatade lite :) Andreas släktingar kommer hot vid halv 5 för att fira Andreas :) Ska bli trevligt! Nu ska kolla en film och bara mysa tills dess :)

    Blir tydigen inget med att träffa martina ikväll :/ Hon kunde inte idag och imorgon blit det svårt för mig!
    men men, vi får höras senare helt enkelt. Kisses

    Vad ska man hitta på idag ?

    Sitter hemma i soffan, gick upp ganska nyss .. vet dock inte hur jag kunde sova så länge med tanke på att jag la mig redan vid elva tiden igår. Jag vaknade allafall till vi 7 tide, och då hade inte babe kommit hem än, blev lite orolig .. men kl havl 8 så kommer han inkommandes, fan va full han va. han bara : "när jag var liten gick jag hem från mörnvallen på 50 minuter , men nu tog det 2 timmar och en halv " hahahah. Han e sååå go. Undrar när han vaknar idag ?:)

    funderar på vad man ska hitta på idag, är ju jätte pigg oså eftersom att jag bara tog det lugnt igår! haha vem vill leka med mig ??  Jaja, ska väl ta och fixa mig lite oså allafall. Vi får höras senare. Trodde jag skulle träffat martina idag, men vet inte om det blir så nu längre, hon hade planerat in måndg, och det passar ju mig mindre bra :/ Har massa att göra då + att jag antagligen ska jobba! men men, får väl se hur det blir!

    Kisses And hugs


    TRÖTT





    Ligger hemma i sängen!
    Hur trött som helst, sjukt ont i huvudet har jag också, fyyy fan!!
    Har varit hos Petra en stund , vi lagade lite god mat .. slappade och bara snackade skit! Alltid lika skoj! Åkte hem för ett tag sen för att jag kände mig seg och så fick jag en sån huvudvärk som jag sa!! Skönt atta bara ha en mysig hemmkväll också! Man behöver verkligen inte gå ut jämt. Sparar mig tills på tisdag, då blir det party party på trettondagsafton på hotellet, nice som fan ska det bli!!! whiii. Vet dom inte vad man ska ha på sig? Men får väl antagligen bli min nya paljettkavaj! Eller så min spetströja och min nya svarta korsett under, det e så så jävla fint! Jaja, får väl se nog om det.

    Imorgon ska jag nog ha myspys med Martina , haha har ju inte redan sagt det tusen gånger eller så, kan ju bero på att jag längtar lite granna hahahah! Nää, nu ska jag sluta skriva massa baja. Ska sova istället. Baby är ute med vännerna och dricker oså, dom kanske skulle komma hem till oss efter, bara dom inte väcker mig, hate it!!
    Har massa andra saker att fixa imorgon o på måndag också. Planering som gäller! Kisses and hugs babes!!!

    KVÄLLEN ??

    Alla gäster har precis åkt hem! Sitter i soffan och softar, och funderar på vad man ska hitta på ikväll ?:)
    Känner för något skoj! Jag skulle höras med Petra lite senare alla fall så det blir väl säkert att vi hittar på något då. Nu ska jag bara slappa lite, ska köra Baby till bowlinghallen om en stund han ska bowla med vännerna och dricka lite öl. Vi får väl helt enkelt höras senare när jag har lite med såkallade planer hehe :)

    Kisses<3

    GRATTIS BABY

    Idag fyller min älskling 26 år, grattis grattis!!! Älskar dig över allt annat!
    Gick upp för ett tag sen, kl 3 ska vi ha lite klas här hemma , så ska snart iväg till affären och fixa lite saker!
    Har lite brottom, för jag måste hinna duscha oså också innan alla kommer! Senare ikväll blir det nog att träffa Petra lite, ska bli skoj faktiskt!! <3

    Och imorgon blir det väl en rejäl myskväll tillsammans med Martina, guuud va jag har saknat henne altså!! Ska bli så hilm mysigt, whii! Får väl se vad vi hittar på mera, kanske en kaffe på stan:)

    Nu ska jag bege på mig på jakt efter en smörgårtårta till min baby och alla gäster :)Vi får höras senare.
    Kisses and hugs!!




    Hoppas 2010 förtsätter bra!

    Vaknade ganska nyss! Känner mig inte bra, ont i magen, deppig och bara seg o så ... vet inte vad som händer idag, men en myskväll av något sag ska det blir alla fall.
    Kvällen igår slutade med att jag drog en sväng till Antonia och dom vid gerdsken, var väl kul en stund alla fall :) En del Idioter kom ju dock senare och förstörde allt!! , Det finns fan folk till allt!!!

    Tänkte hoppa in i duschen om en stund! Kanska ska käka lite först har ju lite oxfile sen igår hihi.
    Pratade ganska länge med martina i telefonen igår, fan va jag saknar henne , en underbar vän!! Vi ska antagligen ses och ha en myskväll på söndag :) Sen ska hon åka tillbaka till oslo igen, men om 5 månader flyttar hon hem igen, gott det ska bli!! Hade även tänkt att åka och hälsa på henne i typ februari eller mars också!!

    Nää, dags att fixa sig! Får höras senare helt enkelt. Kissses and hugs!!!!

    RSS 2.0