Kjol



Kjol från Gina tricot.

skor




Skor från Belle shoes.

Fikat med Anna

Nu kom jag precis hem från stan, har varit och mött upp Anna och tagit en liten fika:) alltid lika roligt att fika med henne, så mycket skoj att prata om hon och jag :)

Hon hade med sig sitt löshår också som hon precis hade sytt i clips på , det såg riktigt bra ut, ska nog börja använda det snart igen också .. saknar det=)

Nu sitter jag bara hemma och har trååååk igen, väntar på att catrin ska komma till mig så att vi kan hitta på något kul. under tiden tänkte jag visa min nya kjol och mina nya skor som jag har köpt:) (se bilderna ovan)

Puss och kram


Tårna




För ett tag sen så var jag hos mig kompis Erika (min pojkväns lillebrors tjej) oxch fixade mina naglar. Hon brukar oftast bara fixa mina vanliga naglar men nu testade jag på tånaglarna också:) Lite sött e det ju:) hehe.
Bättre är inget alls, känner mig mycket frächare nu alla fall så detta kommer jag fortsätta med. ska snart tillbaka för att snygga till dom lite:)

Pusss & kram


Varma mackor och söndagsmys




Nu har jag precis ätit varma mackor , något bättre än spenatpastan som jag åt tidigare idag.
Andreas åkte precis och spelade tennis med emil sen när dom kommer hem så blir det myspys framför tv:n för imorgon bitti åker mig baby bort i några dagar :(
Jag kommer att sakna honom jätte mycket!

Imorgon har vi ingen träning utan vi ska istället inventera på willys, så segt!

Måste ta en tur till stan imorgon också och kolla efter en ny tandläkare här. Har ju tidigare gått i herrljunga, men så segt att åka dit varje gång ju.

Näää, nu hinner jag inte skriva mera soffan nästa =)

Puss o kram


I love pink





Förut idag så var jag på maxi och skulle handla lite mat .. då fick det även bli lite andra saker... det som är roligt är att när jag ska köpa tex ett shampoo eller en inpackning så kollar inte jag på innehållet och sånt som man ska utan jag kollar på förpackningens utseende :) haha och dessa tyckte jag var söta, säkert superbra också får vi hoppas:)


Tomatsallad med fetaost a`la Emmy :)




Denna salladen och pastan blev min lunch idag, alla käkade verkligen pizza idag så visst är jag duktig hihi , tycker jag ialla fall. fast om jag ska var ärlig som smakade det inte super gott så det var min specialsallad som fick  mätta:)

Spenatpasta


Patrik 1,5

Nu sitter jag hemma hos Antonia, vi har precsi kollat Patrik 1,5 :) Den var riktigt bra faktiskt.
Om en liten stund ska jag dra mig hemmåt och sätta mig framför datorn och försöka ladda upp lite bilder här!
Kanske blir att laga något gott med Andreas senare.

Hörs senare.

Puss och kram

Såååå Söt , vill ha!!

 

Uttråkad

Nu har jag bara sååååå tråkigt! vet inte alls vad jag ska hitta på en dag som denna. och därute öser regnet ner, usch! Och Andreas sitter inne i soffan och käkar pizza med Frede och jonas.. jag är också hungrig, men jag ska ju försöka undvika sådann mat ju ..:/ 
Eftersom att jag drack en del igår på kräftskivan så vågar jag mig inte riktigt ut och köra än heller , så maten får vänta helt enkelt! *suck*.

Pusss och kram


Regnet öser ner


Kräftskiva


Mitt första inlägg!

Hej Hej!

Nu har jag bestämt mig för att äntligen starta en blogg :) Jag tror att det kommer passa mig utmärkt faktiskt med tanke på hur mycket fritid jag har , men andra osr massa tid att skriva om mitt liv och saker jag hittar på =)

Idag är det söndag och jag har precis vaknat efter en mycket lyckat kräftskiva hemma hos catrin igår ,massa roliga människor , god mat och nubbar i massor:) hihi. Tack catrin för denna kvällen PUSSS på dig! 

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0