Stures

Blev ju stures igår med jobbet, bowling och massa dricka hehe:) Det var riktigt kul faktiskt, kanske blev lite väl full i slutet där! Idag har vi tränat fotboll på morgonen, segt när man vara lite bakis, men det gick över efter ett tag! Idag ska jag hem till syster, vi ska ha lite halloweenkväll där så det ska bli mysigt, får väl se vad som händer senare. lite småstressad nu så vi får höras imorgon! Härk ommer alla fall lite bilder från gårdagskvällen.
Puss på er

Kvällen outfit!

Ljusrosa skjorta från veromoda.
Lackleggins från Gina tricot.
Armband från ur och penn.




Catrin, Ronnie och jag :)


Catrin och jimman :)

Ronnie, jag och mange!


haha Mange och Catrin efter ett par öl=)





Godmorgon!

Vaknade ganska nyss! Sitter bara och slappar nu! Tänkte dra till stan och göra lite ärenden nu snart, funderar på om jag ska kolla om någon hänger med :)
Jag och catrin ska ju vara på personalfesten redan kl 16 idag, känns som det är lite tidigt..jag kommerj u bli jätte full om jag ska sitta där och dricka i flera timmar , får ta det riktigt lugnt idag!!
Ska fixa mig lite smått och dra in mot stan! Hörs väl senare ! PUSS



Hemma från träningen!

Hejsan, kom precis hem från träningen, det var jätte skoj att träna idag:)
Har hunnit med massa skoj idag, vid 2 mötte jag upp anna i stan, jennie och antonia kom också, vi kollade lite istan oså, jag bytte bla mina leggins som hade gått sönder och som jag bara använt 1 gång, dåligt tycket jag, Bhuu!! Anna köpte nya örhängen och lite annat!
Senare åkte jag och hämtade ut min nya bil från servicen, det kändes ovanligt att köra manuell nu när jag har varit så bekväm med automat på andreas bilar, haha :)
Vid 4 tiden åkte jag och Antonia på möte med göran, vi tränade nämligen f98 idag..så planerade inför det! Riktigt skoj var det faktiskt!

Har kollat lite på ny mobil idag också, fast kan inte rtiktigt bestämma mig? hm.. + att dom inte hade den som jag mest vill ha inne när jag var på elgiganten!

Imorgon ska jag till stures på "personalfest" med skolan som jag har jobbat lite med, ska bli riktigt trevligt faktiskt, äta och bowla lite!
Förresten, glömde visa min nya skjorta igår, ska nog ha på mig den imorgon. Nu blir det sängen. Hörs imorgon då . Pusss på er


Visst är den söt? men ser inte färgen så bra på bilen men den är ljusrosa!


Borås

Kom hem från borås för en stund sen, har precis ätit och varvat ner lite, skönt!! :)
Var ju och lämnade in bilen på service också, det tog sin tid, så medans vi väntade så gick, jag, antonia och catrin på stan och shoppade lite! Nu sitter jag och är rastlös, skulle fikat med petra, men blev inget med det :(
Ska snart in i duschen och raka benen o fixa mig lite!
Vi käkade tacobuffe i borås, det vra gott:) heör senare helt enkelt. kisss

 

 
Köpte lite ljus,badbomber och tvålar, sånt som alltid är mysigt och bra att ha hemma:)
Och lite smink oså förstås, hihi=) ny fondation från Make up store bla.!! me LOVE!!


Söt väst på seconhand, haha:)

Coola leggins från Gina tricot.
Baslinne grån HM








Bilen!

Tja , godmorgon :)
Gick upp för en stund sen och har precis fixat mig oså!Käde att jag åter igen gick upp alldeles för tidigt, det gör jag fan alltid när jag ska göra något, haha!
Jag ska Alla fall inte hämta Antonia och catrin försen om ungefär 35,40 minuter! Fan när jag kollar ut nu så ser jag att det kommer behövas skrapa rutor idagh, bhuuu!! Kallt ser det ut ockå.

Puss på er, hörs senare

Dags att sova!

Har kollat på Bloggarna när dom var med live i tv nu, as kul var det haha.. paow smakade på tunga av en anna besökare i programmet som jobbade med mat och som tydligen ska starta ett matprogramm nu framöver. jaja :)
Kollade andra avenyn också, spännande det är asså, helt såld på det!! Nu måste jag sova. Hörs imorgon, ÅÅå på min laptop som är lagad:) hihi. Puss på er


Promenad+fika

Kom hem från stan ganska nyss, har varit och fikat och promenerat lite med Carro:) Hur mysigt som helst faktiskt=) Gott med lite kaffe efter att man hade gått ute i det kalla:) Som ni vet så ÄLSKAR jag ju att fika!!
Undra hur länge jag kommer älska det ?:/

Imorgon bär det av till borås.. lämna in bilen och så lite shopping såklart!
Nu ska jag kolla "Aschberg" endel bloggare är ju med där ikväll, Kissie,Dessie och Paow :) Ska bli skoj att se..sen blir det nog till att kolla på Andra avenyn avsnittet som gick idag också!! mm, sen blir det nog sängen!

Förresten, både min och andreas laptop har ju varit innte på service/lagning och dom ringde idag och sa att dom var klara, så ska hämta ut dom imorgon, ÄNTLIGEN!! :)
Tandläkaren imorgon också!
Puss på er, hörs imorgon igen helt enkelt.

Kissie!!

Vad tycker ni om Kissies omslagsbild???
Jag älskar skorna!! Haha


Hejsan!

Har varit lite dålig uppdate idag också, blää!!! Har alla fall haft fullt upp..lämnat in en av bilarna på sevice, jobbat i herrljunga, grejjat massa med mamma i huset=) Sitter hemma nu och väntar på att carro ska höra av sig, vi ska gå ljus i alingsås och sen fika hihi, myspys=)

Förresten, våran resa till Lasvegas, LA , miami mm är nu bokad..det är jag, andreas, antinia, alexander, helene, gunnar, mamma och pappa som ska åka, hur skoj om helst!!

Imorgon ska jag till borås för att lämna in den andra bilen på service, både antonia och catrin ska med , vi ska passa på att kolla lite butiker när vi ändå är där :) Sedan kl 5 är det ett besök hos tandläkaren som står på schemat, var ett bra tag sen så kan behövas !!

Ska sätta mig och läsa lite nu medans jag väntar, mamma har preicis monterat ihop våra hallmöbler nu också!!, hon är gullig!!!    Puss på er  .


Godmorgon!!

Vaknade för ett tag sen!! Sitter och pratar med Catrin på msn, låter som att vi ska hitta på någnting idag, blir väl lite mini spa och kaffe, hihi..:)
Ska packa ihop lite saker och bege mig till henne, fast första ska jag åka och hämta mat till min baby som sitter här brevid mig och är hungrig! :) Men vi hörs het enkelt senare. KISS

Lugn kväll!!



Blev att jag drog till maxi och handlade förut som sagt, killarna ville ha tacos så fick helt enkelt bli att tillaga det hihi:) Ak kom över också, det blev hur gott som helst!! Fast idag åt jag inte mitt med bröd, utan sådanna där taco tubs eller va det heter ? För Andreas gör alltid det och nu har han även fått mig till det!
Senare åkte jag och Anna-karin och hyrde en ny wallander film "prästen" den var sådär bra faktiskt!! Såg även "Ensam mamma söker" och Sen en annan halv film på tv 3 :) Mycket mysig kväll !! Nu blir det sängen, tidigt men ska bli otroligt skönt att sova!! Zzzz

 

Uggs

Har skaffat mig ett par uggs ihelgen också glömde skriv det förut .., underbart :) Så mysiga på alla sätt, kanske inte världens vackraste, men jag älskar dom!!

Lördagskvällen :)

Här kommer lite bilder från lördagskvällen, det var en lyckad kväll till en början, sen va det kallt ,blåsigt och både jag och anna kände oss så jävla OFF helt plötsligt så vi bestämde oss för att dra hem och sova istället, haha. Men det är ju skönt det också!

Kom ju hem från göteborg för en stund sen, har tvättat lite kläder och städat i köket! Tänkte dra ner till maxi och handla lite snart också! Sen blir det en varm och låååång dusch och bara mys i soffan!! Andreas kommer väl hem snart också, han har varit på fotbollsträning!
See yaa later!


 





 


Haft en underbar helg hos Anna i göteborg!

Har varit väldigt dålit uppdatering nu ihelgen, måste bli skärpning på detta! Får se till att skaffa mig en liten blogg dator, min är ju på lagning, hoppas verkligen att det är klar snart!!

I fredags åkte jag och Anna till göteborg efter hon hade slutat jobbet kl 4..vi mötte upp lisa, ngra vänner och resten av Annas famlij för att gå och kolla på gais - malmö ff , matchen slutade 1-1 lika, sjkt grym match, förutom att dommarj*veln blåser straff för malmö när det bara är några minuter kvar!! fy F*n!! Blää.
Efter matchen drog vi till ett jätte mycisgt ställt "tre små rum" hette det :)
Åkte senare hem för att lägga oss, skönt!
På lördagen hade jag och Anna "mys och mpyssslar dag" typ hihi. Vi åt en frukost ute (tack för den anna)
yoghurt,omelett och massa gott!!

 

Efter en god frulkost kollade vi in stan lite och anna köpte clips till sitt nya bruna löshår:) Som vi sedan satte i senare på kvällen, det blev jätte fint :)
Vi hade lite spa också, fotbad med grapefrukt olja , ansiktsmasker och massa mer !
Sen fixade vi oss för att parta lite :)
 
 KISSES // Em.



Äntligen fredag!

Vaknade för ett tag sen , låg och morgon mös lite med Andeas idag, sååå underbart !!
Idag skaj ag ju ner till göteborg och kolla på gais-malmö. Ska bli nice! Efter det blir det till att sova över hos anna för på lördagen tänkte vi festa lite tror jag :) Jag är ju pank så det får bli en billig kväll helt enkelt.

Ska fixa lite saker inför när jag ska åka nu, men vi hörs helt enkelt lite senare istället. P&K

  • Packa lite små saker till göteborg.
  • Fixa mig och raka benen.
  • Möta anna på stationen och ta 16.30 tåget.
  • Ladda inför matchen!! och sen se den :)



 

 


Gjort massor idag!

Idag har jag hunnit med en del saker faktiskt, jag och Andreas vaknade tillsammans idag ca halv 10, jätte mycigt var det..inte ofta det händer menar jag!! :)

Efter frukosten åkte jag till maxi för att handla lite viktiga saker som var slut här hemma, typ som toalettpapper, fick dock med mig hushållapapper hem istället, då jag hade kollat fel..haha. Typiskt mig!!
Senare tog jag bussen till stan och mötte upp syster för att hon skulle hitta en present till hennes kompis annamia som ska ha fest på lördag! Blev en fika med anna efter det också åå love it, måste bara säga det igen:)

Jag och Antonia åkte sedan hem till oss för att laga mat innan det var dags för möte och träning!

Nu sitter jag här med Anna och bloggar, vi ska strax kolla in en gammal kompis blogg, ska bli riktigt nice faktiskt=) , visste inte ens att hon hade en blogg juh ..

Förresten Nej FAN säger jag bar, bilen blir inte klar denna veckan heller, längatr tills den blir klar nu!!!



Handlat!

Vaknade 09.18 idag för at vara exakt. Jag och Andreas gick upp tillsammans idag och åt lite frukost.. Dom ringde precis från borås båt grejjen där och dom ska kolla och hämta andreas båt så den kan komm in på service nu under vintern!, gott!!

Jag har varit och handlat idag också, dom har gjort om så mycket inne på maxi så jag får nästan panik när jag ska handla och hittar inte ett skit!! Köpte dessutom fel papper, skulle ha toalettpapper, men köpte hushållspapper, bhuu!! Haha

Idag har jag inte små saker som jag vill få gjort, kanske ska träffa ana en sväng och sen senare ikväll blir det träning!  PUSSS

Film + mat med Syster och Carro

Har haft en underbar kväll med min lilla syster och Carro:) Vi har kollat på film (minns inte vad det hette , haha) men grymt bra var den, jag riktigt apploderade i slutet, haha! SÅ lyckligt!!

Nu sitter jag hjär hemma igen vid datorn, ska nog kolla avsnittet av andra avenyn som jag missade igår pga att jag var med Petra i stan. Sen blir det nog sängen efter det, gäsp!!

Kollade lite på ellos hemsida idag ju, men hittade inget utav det som petra pratade om :/ Så får försöka få tag i henne och fråga, hihi. En sak jag hittade var en söt kjol på baravdelningen, dock alldeles för små storelekar.. Tror jag? Haha fast barn kan ju vara stora också. Hade ju tänkt att ta 160, 170 eller ngt, men fanns bara upp till 128 .

Jag använder ju blondspray ibland i mitt hår, har hittat en ny som jag tänkte testa...
NÅGON SOM VET OM DEN ÄR BRA ELLER DÅLIG ???

Nu blir det en kopp kaffe och andra avenyn:) Puss hej

                      
   

Home!!

Nu är jag hemma igen eter jobbet. Hade några lektioner med catrin också:)
Idag vet jag inte alls vad som händer, sitter här och är sjukt rastlös!! Och jag får inte tag på Andreas heller, undra vart han håller hus?!
Har pratat både med Catrin och Antonia, men kommer inte på någonting att göra!!

Ska sätta mig och kolla lite på ellos hemsida nu, petra hade tydligen fyndat där , hihi=)

PUSS

jobbet!

Tjaa, slappar vid datorn, gick upp alldeles för tidigt idag!! Fattar inte varför jag gör det , jag tror att jag behöver myckt längre tid på mig än vad jag behöver, suck..

Efter Jobbet idag har jag lite småsaker som jag ska kolla upposå, sen så får vi se vad jag hittar på.. något får det ju bra :) Vi hörs helt enkelt senare:) Kiss


Ljus i alingsås:)

Ikväll blir det ljus i Alingsås med Petra, ska bil sjukt nice tycker jag!!

Men nu först om ca 20 minuter så ska jag köra ner Andreas till Göteborg, lite segt men man får väl ställa upp liksom!! Vi hörs senare eller imorgon efter jobbet! Kisses




Frisören med Catrin

Hallååå!!
Har kommit hem från stan nu, åkte till göteborg kl 8 imorse för att besöka Carros salong (hon håller på att bli frisör), dom har ju öppnat salong nu med kanon priser, så Catrin bestämde sig för att färga mörkt och klippa lugg:) Mycket vågat!! Och tur var det för det blev riktigt fint!!
Kl halv 3 var vi tillbaka i alingsås igen, då mötte jag upp anna i stan en snabbis. Vi snackade massa skit oså som vanligt, hihi LOVE IT!!!

Nu sär jag bara hemma och tar det lugnt! Har grejjat med löshåret osv.
Ikväll blir det kanske Ljus i alingsås med Petra, myspys!!

PUSS



Catrin när hon håller på att bli fixad :)

Haha

En bild sen i lördags, onyktra och goa på toaletten, hihi=)
Förlåt att jag snodde bilden från dig petra:)
Men guud, kolla hur tjock min arm ser ut :S


Tränat

Hej hej, precis hemkommen efter ett fotbollsworkoutpass:) Jobbigt, men skönt nu efter faktiskt! ska nog ta något litet att äta nu snart .. kanske ska åka till göteborg och hämta Andreas senare, hoppas att jag slipper det, e grymt trött!!
Idag har jag varit med Catrin hela dagen, vi har faktiskt haft skit skoj, luchat på stan och smörjt in oss med brun utan sol:)¨

Imorgon ska jag och catrin till Carros salong i göteborg, fick sms av henne nu och hon kommer och hämtar upp mig 08.00 :)

fyyyy faaan, va trött jag är!! Kiss






Godmorgon bloggen!

heeej heeej på er allihopa!! Andreas väckte mig för ca 45 minuter sen, fast det gjorde inget , skönt att få ut mycket av sin dag:)
Igår var vi ju i onsal och hälsade på Andreas aläktingar, trevligt, trevligt!!
Senare begav vi oss till kungälv för att Andreas skulle spela innebandymatch, det var faktiskt riktigt skoj att titta på!! Sen åkte vi hem (jag körde ju hela dagen).

Idag vet jag inte vad jag ska hitta på, men något komemr jag nog på snart, undrar om vi har träning idag, ska kolla upp det snart. Blir väl til att fixa mig nu ochj försöka hitta på något skoj!

  • Boka en tandläkartid.
  • Ha mini spa, använda brun utan sol mm :)
  • Gå tilll gymmet
  • Jobba på onsdag
  •  se Gais malmö på fredag (försent, biljetterna är troligen slut??)

 


Min nya skor!!

Glömde ju visa mina nya skor också:) Men nu måste jag verkligen skynda mig. se yaa later!!!



HMMMM .... VAD TYCKER NI??

(Jag tycker ialla fall att dom är helt okej, ska använda dom första gången idag)

DÅLIG UPPDATE!!

Har varit dålig uppdatering denna helgen, men ska bättra mig nu, LOVAR!! Anledningen till detta är att jag och Andreas har varit ute på landet hos mina föräldrar, visst dom har en datror men det har inte blivit av liksom!!
Vi hade det super mysigt alla fall, skönt att vil upp sig lite!! Vi åt gott och var och kollade i en stor skoaffär igår, jag fick köpt mig ett par lite rejälare vinterskor, kansek inte min stil till 100 , men man behöver sådanna för att överleva vintern, hehe:)
Igår kväll när vi kom hem bestämmde jag mig för att fixa mig och dra till petra och drick öl, blev att vi drog vidare till det nyöppnade stället här i alingsås sen, väldigt trevligt oså!!

Idag ska jag och Andreas åka ner till onsala och hälsa på hans släkt, ska bli skoj.
Senare ikväll har Andreas bandymatch som jag tror att jag ska kolla på faktiskt, kan bli skoj!!

Måste skynda mig in och fixa mig nu och äta något innan vi ska åka, ha det nice, se yaa later!!


Haha, jag och petra fotar oss i spegeln:)


Hemma igen

Har varit en bra dag! Lie nervöst, men det gick över! sitter hemma med andreas nu, ska dra till gymmet kl 6 med jennie, sen är det fotbollsträning kl 8, hårt idag:) hehe, fan va hungrig jag är, måste hitta ngt att äta!!
Är rastlös också!! Puss

Banan

Gick upp lite efter 7 idag för att hämta Mary på stationen, sen åkte vi hem och jag började att fixa mig oså, ska snart dra mig till jobbet, blir att jag tar bussen idag..har börjart gilla det mycket faktiskt:)
Nu sitter jag och baby och äter frukost i datrummet medans Mary städar, det blev banan idag:)

Efter jobbet blir det stan, sen troligen gymmet med jennie och sen fotbollsträninng!! Vi får höras senare helt enkelt, ska snart gå ut till bussen, kisss


Fotboll hos Carro

faaaan, Sverige klarade det inte!! Dom gjorde en bra match idag mot albanien och vann med 4-1. snygga mål osv, men eftersom att portugal var tvungna att förlora eller spela lika mot malta så gick det inte (portugal vann med 3-0 tror jag).

Hemma nu igen från carro alla fall, sitter ute vid dator och känner mig inte alls så trött, men blir nog sängen snart ändå med tanke på att jag ska upp tidigt , först hämta mary och sen dra till jobbet.

Imorgon har jag inga direkta planer, efter jag jobbat så vet jag inte, men sen blir det nog gymmet med jennie och sen fotbollsträning kl 8, nice=)

Godnatt på er . Puss













Pyssel på 5 min:)

Haha, gjorde precis ett eget spänne med en svart rosett på, gulligt:)
Det ser ju dock inte super bra ut, men ska änvända det nu alla fall, hihi=)
ska försöka att göra om det lite bättre någon dag, älskar att pyssla faktiskt, kanske ska
ha en riktig pysseldag snart ??



Lång dag! , men kul :)

När jag vaknade imorse var det dags att upp oc hfixa mig för jag skulel iväg och "provjobba" med catrin på skolan, det gick riktigt bra faktiskt, lite nervös i början men det gick över fort! Så nu ska jag jobba både torsdag och fredag alla fall:) En sak som suger är att jag hade fått eb P-böter när jag kom ut från skolan idag!!!Blää!
Efter "jobbet" drog jag och syster och lunchade med pappsen på stan, sen gick vi lite ärenden såsom till arbetsförmedlingen mm. Tog senare en fika med catin, mys:)

Har fixat mina naglar idag också, så underbart skönt att få det gjort!! Sitter bara hära och tar det lugnt nu, ska iväg till carro om en stund och kolla fotbollen där, heja sverige!!

Förresten , våran städerska kommer imorgon också, SKÖNT!!

Hörs senare eller imorgon. P&K


Erika är verkligen duktig på det hon gör, älskar min nya naglar=)
Fan min hand ser as stor och konstig ut, haha!
Tack Erika om du läser detta!!


Klara:)

Min j*vla böter, hate it!!!!!


ZZZzzzz

Dags att sova nu efter massa andra avenyn och tacos hehe:) Det är riktigt spännande nu! Natti natti på er allihopa, får se om jag hinner med att blogga något innan jag drar till provjobbet imorgon:) har kollat runt lite på massa söta rosa saker, massa hello kitty också, så gulligt :) Men nu blir det allt sängen, måste ju se pigg ut imorgon!! Puss hej


Lätt att jag vill ha dessa!! CUTE!!


Andra avenyn+tacos med älsklingen

sitter och kollar andra avenyn på datorn, ska snart kolla ett ansnitt till:) Jag och baby har ätit tacos precis, mums!!
Så nu sitter vi här ute i datarummet mätta och belåtna. Var med line och adrian på stan förut, belv en fika och så kollade vi lite i stan, bla på ett par fingervantar till Adrian, guuud vilka små händer han har sötnosen, tog lång tid att hitta ett par i rätt storlek. Letade efter en svart rosett till mig också som man kan ha i håret, men hittade tyvärr ingen så får leta vidare! Men dock så hittade jag ett par rosa peelingvantar förut när jag var på maxi och handlade, gud va jag blev glad :)
Imorgon ska ju jag och antonia gå brevid catrin på hennes jobb..ser riktigt mycket fram emot det.
Fick kört min il på service och besiktning idag också..så nu är det bara at vänta ett par dagar sen får jag köra den:)
Näää, nu blir det mer andra avenyn!! See yaa later. KISSES


Min fina peelingvantar, vill nog ha flera men en bra början,
ska ha ett par ljusrosa också:)


Kolla va söt han är, helt otroligt :)
Försökte redigera bilden i min mobil, men antingen så fungerade det
inte eller så hittar jag den inte :/






KALLT!!!

fy fan va kallt det börjar bli ute nu, det är ju katasrof, bläää, fy och USCH!!
Vill ha sommar, vinter och kallt kan det får vara ett litet tag bara, snön e mysig på ett sätt ändå:)

Väntar på att Line ska höra av sig nu, blir nog att jag tar bussen in till stan, det e ganska soft faktiskt, typ lika bekvämt som att ta bilen har jag kommit på:) hihi. Emil kommer snart förbi snabbt och ska hjälpa mig att byta batteri på mig min whiii=)

Se yaa later, VILL HA SOMMAR & SOL!


Kolla va härligt!!! Längatr dit!

Hemma igen, snart möta upp Line!

Hello hejsan allihopa=)
Hemma igen efter att ha städat hos morfar och mikael, gick ganska fort. Ska möta upp Line i stan om ca 1,5 timme, då får jag träffa lille adrian också, gud va skoj. Ingen träning ikväll, trodde det men den var ju igår istället. Ganska skönt att vara ledig men funderar på att kolla om någon vill gå ljus i alingsås med mig ikväll igen för då får man ju lite extra motion (som jag behöver , hihi)
Antonia är här nu också, hon ska kanske med till stan också. Har precis fixat mig lite nu också, man känner ju sig inte så jätte fräch när man har hållit på och städat oså en hel dag, blää!

En sak till, catrin ringde imorse och kollade om jag kanske vill börja jobba på hennes jobb som vikarie och rastvakt typ, hihi..lät sjukt nice så jag tackade ja direkt!! ska dit imorgon mellan 10.00-12.00 och gå brevid och lära mig lite.. Tack så mycket catrin, supergulligt!!                 P&K

 


Godmorgon!

Nu sitter jag och väntar på att åka och hämta upp antonia, vi ska till herrljunga för att jobba lite:) Catrin ringde nu på morgonen också, blev jätte glad..haha får helt enkelt se hur det går imorgon!! :) haha vem vet vad?

Nu måste jag skynda mig. ska träffa line efter jag jobba, se yaa later:) KISS


TRÄNAT!

Har precis kollat det extra avsnittet av svenska hollywood fruar som skulle komma ut, det var dock inte alls så skoj..bara massa saker som man redan sett juh, not good !!

Kom hem från träningen för typ 2 timmar sen, den var ganska jobbig idag, fast är ju så underbart skönt efter en sån träning!! vi hade så kallad "fotbollsworkout" :) sen körde vi lite 2 mot 2 spel på slutet.

Imorgon bär det av till herrljunga för att jobba lite , sen på eftermiddagen ska jag möta upp line i stan, blir väl att vi fikar eller något:) Nu ska jag snart gå och lägga mig, jätte trött!!

Fan min ena nagel har gått av, så har sms:at Erika så hon ska fixa det redan på onsdag!!
Godnatt allihopa!! P&K


Har ni sett min gulliga tatuering förresten? "i love my little sister" står det!
Min syster har en också, hihi! Gjorde den på fyllan i bulgarien för några år sedan,
men absolut ingenting jag ångrar på något sätt!!


HOS SYSTER

Sitter och kollar när syster (antonia) och alexander (henes pojkvän) när dom spelar guitar hero :) haha, dom är as grymma, inte ens någon ide att ja försöker haha. Om ca en timme så ska vi dra ner och träna lite, vi ska vara i lilla hallen idag så undra hur träningen ser ut, spännande!! Ska bli riktigt härligt att träna lite idag som sagt.

Senare ikväll efter träningen blir det nog bara mys i soffan framför tv:n, ska allt laga något gott också, men vad ska det bli för något??

 Något försag??

SEG måndag!

Har varit i stan och fikat och kollat lite med anna, var jätte mysigt, fast fan va kallt det börjar bli ute nu, USCH!!
Anna skulle hämta sin hund och sen åka hem till göteborg igen, jag begav mig hemmåt för att laga lax till mig och baby (som jag fick väcka när jag kom hem, han har jätte ont i ryggen nu också, fy!!

Nu har jag bara suiiti i soffan och myst, vet inte vad jag ska hitta på fram tills det är träning ikväll.. längtar lite till träningen idag faktiskt, hoppas att det kommer gå bra:) Nu ska jag nog kolla senaste avsnittet av sevnska hollywood fruar, LOVE IT!!!!

P&K //Em.


Jag i mina söta mjukiskläder:) Så härligt!


Min goda lax med pesto på, ris och lite tomater!! Gott som fasen var det.

 

 


Godmorgon.

Vaknade ganska nyss, har gjort lite frukost till andreas! Kom på nu när jag vaknade att jag ska ju ha en nyttig vecka , eller så nyttig som möljigt att fall:)
Har precis fixat mig lite , ska ta bussen till stan om en stund och träffa anna oså:) whii!!
Sen idag vet jag inte vad som händer, kanske blir att gå ljus i alingsås ikväll igen om man itne har något för sig, för när jag och anna gick förra gången så var det ju inte ells som vi hade tänkt oss:/ jaja, vi får väl se!

Tänkte åka förbi maxi och köpa lite frukt osånt som jag kan ha under dagen om jag blir sugen:)
Nu ska jag borsta tänderna , EFTERLÄNGTAT!! :)

Vi hörs helt enkelt senare!! KISS


Ensam mamma söker+thaimat

Har kollat på ensam mamma söker nu, grymt roligt det programmet altså! Blev lite thaimat , kaffe och vatten till!  Känner att det är god tid till att gå och lägga sig nu! Har ju städat massa efter festen idag och är väl seg sen igår så det ska bli riktigt nice att krypa ner under täcket ! Har inga direkta plander inför morgon dagen, ska väl fixa lite med bilen och kanske och sen får vi se vad som händer :)

Ska dra tillbaka in till soffan och fortsätta mysa med min baby nu, förresten dom vann sin bandymatch med 11-4 :) :) natti natti!!



Mumsigt kaffe :)

  • Grejja med bilen (byta batteri mm)
  • städa och hjälpa till hos morfar och morbror
  • Träffa lite på tisdag :)
  • Fixa en tandläkartid!!
  • Gå på möte hos arbetsförmedlingen!





Dags för soffan!

Dags att sätta sig ner i soffan nu och kolla ensam mamma söker:) Men först blir det till att fixa något gott att äta, bakis idag och därför sugen på allt, haha Imorgon ska jag börja på en nyttig vecka igen!! Hoppas att det komemr att gå bra, behöver verkligen det!! :)

Har kollat lite på min så kallade "vill ha lista" som jag alltid skriver längst bak i min kalender. Vill ha massa saker , en sak är ett par rosa peelingvantar :) redken (blonde glam serien), en till fondation, nytt löshår,  en ny mjukisdress och massa mer:) Nu måste jag skynda mig till soffan, KISS


Min barndomskompis har fått barn! :)



Grattis grattis grattis  :)

Har tråkigt ..



Lite frågor om käärlek :)

Har du kysst någon idag?
japp, min baby:)
Har du haft sex idag? Nej. bakis:)
Har du ett förhållande? Ja, och jag är världens lyckligaste!!
När går gränsen vid otrohet? kyssa någon annan? ja!!
Är du romantisk? Ja det tycker jag allt:)
Har du gråtit framför någon du tyckt om någon gång? Ja
Har du lekt med någons känslor? hm, Mm när jag var liten och omogen!
Länge höll ditt längsta förhållande? mins ej, men mitt nuvarande är snart 2 år gammalt om några måndaer:)
Hur länge var ditt kortaste? Mins inte det heller, men säker typ en timme med någon när man gick i ettan typ.
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? Jag vill ha ett fast&seriöst förhållande (som jag har)
Har du varit tillsammans med två samtidigt när du var mindre? Nej, inte vad jag mins, haha!
Är du en bra pojk/flickvän? Ja, det tror jag.
Vem sov du senast bredvid (av det motsatta könet)? Andreas <3
Vem sa senast att han/hon tyckte om dig mer än som vän? Andreas
Har du varit tillsammans med någon som du sen hade ett KK-förhållande med? Nej
Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans? Runt 16-20 ?
Har du någon gång velat ha ditt syskons pojkvän/flickvän? Nej haha!
Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn på armen? Nej, eller det beror på faktiskt! kanske :)
Har du mest blivit dumpad eller dumpat?
Dumpat faktiskt! :)


PIZZA MED BABY

Jag och baby bestämde oss för att äta pizza, det är ju så j*vla gott på bakfyllan!! Med tanke på att jag dracken del shots (nubbar) igår så vågade jag inte köra. Så det fick helt enkelt bli en promenad ner till våran mysiga pizzeria:) Så nu är man mätt och belåten!
Bli nog inte att jag åker och kollar på andreas match, känner att jag vil inte åka med på samlingen och sitta å vänta!! Får vara hemma istället och ta det lugnt och vänta på att ensam mamma söker ska börja!!
Fan jag har världens blåmärke på ena låret, måste slått i det igår på hotellet, ont gör det alla fall! Träffade så många roliga människor igår, känner mig dum för jag hann inte ens prata med alla känner jag!!
Har precis tagit en ansiktsmask och ska kolla lite tv, se yaa later! Kisses



Denna ansiktsmasken luktar jordgubb, så gott att man nästan vill
slicka sig lite runt munnen, hihi  :)



Myspys!!



sååå gott, love it!!!! särskilt när man är bakis!


BAKIS!!

Vaknade för ungefär 1,5 timme sen.. mår inte så bra men ändå bra med tanke på hur mycket vi festade igår, hihi=) Det var super kul alla fall, alla som var här var hur goa och trevliga som helst! Det slutade med att vi drog till hotellet (ett utesälle i stan) och festade vidare.. Sen belev det efterfest hemma hos oss, wihoo=)

Nu har jag precis städat och diskat och plockat iordning här hemma, våran städerska mary kommer hit på torsdag så det känns jätte skönt att typ slippa skura golven oså!!
Andreas ligegr fortfarande och sover med tanke på att han festade till halv 6 imorse så är det ju helt okej!

Funderar på om jag ska åka och kolla på hans bandy match senare ikväll ?? Hm, ska kolla om mammsen är sugen på att hänga med kanske, ska ringa henne nu:)

Pratat med henne nu, hon skulle på bio med pappa..men jag vill kolla på matchen juh..:( får se senare.

KISSES



Petra, patrik och ? :)



Lina och patrik , så söta:)


GRATTIS ANDREA!!

Andrea fyller år och alla tjejer ska parta där ikväll utom jag, jag och andreas ska ju ha kräftskiva här ist som sagt! Synd att jag inte kan komma!!! Hoppas att ni får en trevlig kväll alla fall, kanske ses vem vet?? hihi

GRATTIS GRATTIS GRATTIS!!!



Äntligen klar med det mesta!!

  • Åka och handla ingredienser till salladen.
  • Hämta smörgåstårtan kl 16.00
  • Damsuga
  • Duka i uterummet
  • Duscha och fixa mig

Nu ska jag bara fixa mig massa och sen åka och hämta tårtan, whii..party party:) Tycker det ska bli sjukt skoj att träffa alla som kommer hit ikväll, kommer nog att bli hur trevligt som helst.
Vi är totalt 14 stycken , massa par.
Fredde har varit här nu på morgonen och hjälpt oss med massa saker och så har han bakat 2 goda pajjer. Han skulle hem och duscha och fixa sig han också, sen kommer han och theres upp lite tidigare till oss:)




Godmorgon!!

  • Åka och handla ingredienser till salladen.
  • Hämta smörgåstårtan kl 16.00
  • Damsuga
  • Duka i uterummet
  • Duscha och fixa mig

Så jag känner mig jätte stressad faktiskt, borde nog varva ner lite, bhuu!!
Gästerna kommer redan vid 5 tiden.Får se om jag hinner skriva senare, ska försöka hinna med att lägga in en bild på kvällens partyoutfit innan jag blir för full i alla fall, hihi:)Längtar så tills jag häller upp mitt första glas vin nu, whii:) måste dra ibäg, se yaa later!!

PUSS PÅ ER !!


Idol+spa+mys+fixat

Nu har jag kollat idol, duschat och haft mitt egna lilla mysiga spa:) , och fixa lite inför imorgon, städat mm.
Sitter och kolla idol eftersnack på TV 400, nice!! :)

Ska krypa ner i sängen om en stund och pussa lite på min lilla baby som redan ligger i sängen faktiskt, men han var uppe hela förra natten så inte så konstigt, hihi:)

Imorgon är det party!!! F*n vad jag längtar, ska duka upp och göra det jätte fint jätte fint här hemma tills alla kommer kl 5. Komemr nog vara en ganska stressig dag om jag känner mig själv rätt, jag är så sån att jag stressar även fast det inte alltid behövs, det säger ofta pappa till mig, haha:)

Carolina åkte ut idag, vet inte rikitgt vad jag tycker om det faktisk, kluven helt enkelt...

Men tycker allt synd om henne alla fall, en dröm som krossas liksom  :(



GODNATT PÅ ER ALLA :)

Hemma igen!



Nu är jag hemma igen, var en jätte trevlig stund på deli deli (en restaurang i stan) med mammsen och pappsen:)
Ska kolla idol om en stund, har precis börjar min spa kväll med at ta i lite blondspray i håret, det lilla som e gult, hihi=) Ska ta ansiktsmask senare och raka benen:)

Köpte en ny väska i stan förut, billigt och bra, tänkte ha den imorgon:) en svart med nitar på.
Det är ju verkligen inne med nitar nu, me like!!
Fan va jag längatr tills imorgon, party , party !!



Min fina väska
LOVE IT!!






ska dra iväg!

ska dra iväg snabbt och äta i stan med mamma o pappa:) Kommer om ett tag!

Petra+sol+fika

sitter ute i vårat datarrum nu med petra:) Vi har varit och fikat +solat idag:) myspys!!
Vi kollade lite i stan också (som alltid)vi var inne på kicks för att leta efter sånt där läppglans som gör läpparna större och fylligare, vi hittade ett på lindex som verkade hyfsat, man vill ju inte lägga pengarn på något som inte syns liksom.hm.. Någon som kan rekommendera något??


Petra ska dra sig hemåt om en stund och äta lite oså.. sjävl tänkte jag har en mysig hemmakväll med idol på tv och så ska jag ha spa för mig själv som alltid :)

Har varit och lämnat in dqatorerna på sevice idag också, gott!

Mamma o pappa kommer hem till oss om en stund också, mamma ska skriva på lite papper för min nya bil, hihi , längtar så tills jag får köra den!!

Skiver väl ett inlägg lite senare om min spa och myskväll helt enkelt!

KISS


Fikat med petra och anna

Nu har jag precis kommit hem från stan, har varit och fikat och kollat lite med anna och petra:)
Just nu har jag verkligen ingenting att skriva om. Ska iväg och träna senare.

Igår kväll gick ju jag och anna ljus i alingså, det var hur mycigt som helt tills vi kom till en ljustation där det stod massa tanter och stretchade med lysande västar , dom kom från friskis och svettis, haha:)



Dagens outfit

Jeans leggins från H&M

Vitt linne från Gina tricot

Rosa tröja från Gina tricot








:)


www.gaisanna.blogspot.com


Anna har skaffat en blogg om hennes liv och lite om gais=) skoj, skoj!!


Så gå nu in här och läs och ge henne en kommentar;)


stan+fika

Har varit i stan med anna och syster nu, vi har fikat och kollat på stan lite, blev att jag shoppade lite saker=) hihi, jätte nöjd över allt.. köpte bla en klänning som jag tänkte ha på mig på kräftskivan på lördag :) En rosa ,hihi!!

Nu har jag, antonia och anna lagat hemmagjorda hamburgare med massa gott i:) väntar på att det ska bli mörkt ute så att vi kan gå ljus i alingsås, ska hämta balder sen också (annas hund) han ska gå med oss:)

Ska dricka kaffe nu, hörs senare! PUSS



Söt sticka tröja från gina

Rosa klänning från Gina


Baslinne från Gina, leggins från cassels och lite toffsar:)


Lite utav maten vi lagade, mums:)








Onsdagsmorgon

vaknade för ett tag sen, så nu sitter jag bara här och softar.. kom ut i dator rummet och det såg ut som ett helvete...haha så blev till att fixa till det lite efter andreas och erik igår=)

Sitter och sms:ar med både ak och anna.. ska ju mät upp anna om ett tag och ak undrar om jag ska med och fixa iordning naglarna, men har ju planerat denna dagen redan + att jag vet inte om jag vill lägga min pengar på det just nu, hmmm få helt enkelt åka och jobba lite innan jag kan det.

Pratar som sagt med anna nu, blir nog att jag tar bussen till förbi henne om en stund:)

Hörs senare, pussssOkram

Film mys

Har precis kollar film nu, blev wallander "cellisten" , ganska bra faktiskt, jag älskar verkligen wallander filmer!!
När jag skulle hyra filmen så var det tydligen några speciella kampanjer så att alla filmer kostade endast 19 kr, även nyheterna!! me like:)

Pratade med petra förut också, det blir ingen fika för oss imorgon, hennes jobb hade ringt så hon skulle jobba imorgon, synd!! men blir väl att vi tar och ses på torsdag istället:)
Vet inte vad jag ska hitta på nu, suck!! Ganska pigg faktiskt, funderar på om jag ska raka benen o lite sånt, har typ blivit beroende av det, haha sjukt men sant, så fort jag bara får lite stubb så vill jag bara ta bort det.
Blir kanske till att smörja in mig med lite brun utan sol idag också.

KISSES



Handlar+städat+fixat här hemma

Har varit och handlat med mamma oså nu. blev tile mattor, massa pynt och skoställ och jackhängare til hallen, dock inte monterat upp det ännu, mamma ska komma och hjälpa oss med det om några dagar=) Så kul att känna att man har lite ordning.

Lagade ugnsbakad falukorv med mos förut, erik (kallad blomman) kom förbi och åt med oss också, mycket trevligt=) Dom åkte precis ner till casinot en sväng så själv ska jag gosa ner mig i soffan och kolla på en film tänkte jag, kanske blir att jag skriver något innnan jag lägger mig också=)

Imorgon blir det fika med petra och sen på kvällen ska jag gå ljus i alingsås med anna:)

Här kommer lite bilder på rummen jag har fixat lite extra idag!!









VAD TYCKER NI?? HIHI :)       
 I LOVE IT!!

Min pärla :)

Jag har fått en bil av andreas :) Han är världens gulligaste!!
Tack , tack och åter tack!!

Higi, kolla v ball den e ..ska lämna in den på service nu snart också=)


19 cigaretter!

Haha, töntigt att dom har minskat med en cigarett och så sänkt paketet med 2,50..precis vad varje cigarett är värd! asså tror dom att fler kommer att köpa marlboro lights nu då eller för att dom kommer att tro att det är billigar?=) Fast det är det ju egentligen inte!!

VAD TROR NI??              kommentera!!!!!


MESIGT!!!

Träffa mamma + shoppa prylar

                               

Sitter och väntar på att mamma ska höra av sig, vi ska dra till stan och shoppa lite saker till mitt och babys hus=)
Vi behöver lite mattor till bla våra 2 gästrum , kuddar till soffan , ljus, skoställ och jack hängare.. det var lite saker alla fall , ska försöka få det fixat idag.. så att det är lite fint här inför kräftskivan på lördag alla fall=)

Köpte ju massa rosa ljus igår på ikea, så idag har jag pyntat mitt rum med dom :) Blev riktigt nice :)

Blir ingen träning för mig ikväll som jag tänkte, det känns inte alls bra!! Så hoppas det helt enkelt.

Hörs senare! KISS


Lunchat med pappa

precis kommit hem efter att ha lunchat med pappa, mums:) Idag ska jag nog grejja lite här hemma som sagt, träning ikväll fast jag mår inte s¨å bra på ett sätt så kommer nog inte att träna pga att det är ute!! Blää..

Kanske blir en sväng till stan och kolla lite under dagen, jag och pappa var och kollade på ett batteri till hondan förut också, fast nu säger andreas att vi inte behöver något nytt för att han har skaffat en laddare så att vi kan ladda upp det istället!
Fredde är här nu också, han sitter och spelar lite tv-spel oså:) för er som inte vet så är det andreas storebror:)

Hörs helt enkelt senare. PUSS


Hemma från göteborg

Kom hem från göteborg för en stund sen, åkte ju til anna igår kväll och sov där till idag och idag har vi varit på ikea och sen kollatderbyt ifk-gais!! Sjukt bra match, men det slutade verkligen inte rättvist!!

Vi åkte till ikea tidigt imorse, annas kompis jonna skulle med oss , hopn har precis flyttat så hon skulle köpa massa kul till sin nya lägethet:) Även jag hittade lite fina rosa ljus och en duschskrubb ..sådanna som jag älskar så mycket, hihi.
Vi åk även en underbar frukostbuffe på ikea , 10 kr haha;)

Här kommer lite bilder, bloggar mer imorgon! Då ska jag även grejja lite hemma i huset tänkte jag, vill göra lite fint till på lördag då vi ska ha kräftskiva :)






Mina fina ljus jag köpte :)

 

 


Home SWEET home!!

Nu är jag hemma igen, fan va kallt det är ute nu asså, Bhuu, fyyy bläää vad jag hatar det!
Jag och syster hann inte kolla så mycket istan för andreas hade glömt sina fotbollskor hemma så var tvungna att stressa hem och hämta dom istället! Jaja, dom vann i allafall matchen med 5-0 ?:) eller var det 4:P haha.Jag och antonia åkte till maxi och handlade efter matchen också. köpte massa mat och en nivea kräm som jag älskar att ha på mina läppar när det är kallt ute!
Annars har jag inte gjort så mycket idag.. Lagade lite mat för ett tag sen och nu sitter jag och väntar på att Ensam mamma söker ska börja, tihi..love it!!

Senare ikväll ska jag dra ner till Göteborg, jag ska nämligen övernatta hos anna och imorgon är det gais-ifk som vi ska gå och kolla på, wihoo :) Det ska bli riltigt nice. Så ska ta mig en promenad ner till korvkiosken senare och så tar vi följe till stationen!

Andreas ligger och kollar fotboll nu, ska väl mysa lite till med honom innan jag åker!

Hörs senare eller imorgon. KISS

 

Kvällens mysiga outfit :)



Min underbara NIVEA kräm!!
     Love it !!




Stan!

Har fixat mig ganska bra nu, het okej!! ska koka ett par ägg till min baby nu, sen bär det av till stan för att shoppa lite med syster! Hörs helt enkelt senare ikväll.

KISS


           VAD GÖR NI EN SÖNDAG SOM DENNA???       VAD TYCKER NI OM SÖNDAGAR???


Godmorgon!

Sitter här och känner "mini bakis" nu :) hihi. Åkte ju till syster igår, carro var också där haha klantiga carro:) Man kan ju säga att hon blev ganska full. först spillde hon vin på antonias tangentbord och sen spillde hon röd vin på hennes nya ljusrosa tjöja. haha :) Stackars syster, men hoppas verkligen att det gått bort idag!!

Senare drog vi till stures, men carro åkte hem inte så där jätte, jätte itippat med tanke på att hon var rätt full oså=) Catrin och hennes mamma kom och hämtade upp oss, gulligt!
Det var dock sådär på stures, träffade Alexandra o vi satt och tjatade ett bra tag, nice!

Idag ska jag kolla fotboll, min baby som spelar..ett litet derby, dom möter säven! Men innan det ska jag nog en sväng till stan med lillasyster och kanske shoppa lite, hihi=)

Nu blir det frukost o att fixa mig helt enkelt! KISS


Jag och Catrin , Jag har på mig mina nya pälsjacka;)


Catrin och Andrea


Hahaha snyggt antonia=)




Loppisen!

Äntligen hemma från loppisen, elelr äntligen och äntligen , skoj var det ju!! :)
Jag och syster tjänade 1670 kr:) alltid gott med extra pengar, hihi=) Nu har jag precis tagit en välbehövd dusch ch ska snart börja fixa till mig lite, vet dock inte vad som händer ikväll än, men kanske blir bowling eller så, skulle höras med tjejerna! Förresten, jag köpte en svart pälsjacka på loppisen :), kommer på bil nedan!

Känner att jag börjar få lite ont i halsen igen, icke bra!! Nu är jag sugen på en trevlig kväll med alla tjejer och ha mys och kasnek bowla lite senare!!

Hörs helt enjelt sen då!! KISS

HAHA, sjukt stor den ser ut på bilden=)

Man ser inte så jätte bra på bilden, gillar inte att ärmarna e kort modell,och knapparna är sådär men va fan , loppisfynd:) Haha, ska nog sy om den lite någon dag!!


STACKARE!!

Tycker faktiskt synd om kissie nu!!
Undrar vad det är för idiot/er som roar sig med detta!!?? vad tjänar den personen på detta ? mer läsare ? bättre självförtroende ? att försöka trycka ner någon annan!! Fan tycker det är helt sjukt, helt rätt va kissie att anmälla detta tycker jag!!! FY!!

måste ju tillägga också att det är ju verkligen ingen professionell bildredigerare som gjort denna bilden, men ser ju att den är oäkta och det är ju tur det!!



LOVE SHOES!!

 


Jag älskar verkligen skor, alla dessa vill jag ska bli mina!!!!!! fan va jag är uttråkad nu känner jag, har erkligen inget att hitta på så sitter bara och klicka runt här på nätet, måste hindra mig själv från att beställa hem saker nu, hihi!
Bäst att jag sätter mig framrör tv:n nu eller något.. Känner för något gott att äta ikväll funderar på om jag ska laga lax till mig själv hihi och ha mys!!! ??

Som ni kanske fattat så älskar jag att ha spa för mig själv vissa kvällar då jag inte ha något för mig, men just idag finns det inget att göra som har med spa att göra , har helt enkelt haft för tråkigt dom senaste kvällarna, hihi!!
kiss.

TRÅKIGT !!

Idag händer det absolut ingenting tydligen!! , bhuu   :(
Sitter hemma och har gjort det ett tag, var och fixade lite inför loppisen imorgon förut också! Träffade ju anna tidiare idag också, det enda skojjiga som hänt idag juh  :)

Nu väntar jag typ bara på att idol ska börja och att tiden ska gå, anna ska sova över hos mig oss inatt.. sen ska vi åka ihop till loppisen imorgon, hon kommer få första chansen att fynda på vårat bord, tihi!!

Hörs väl om bara en liten stund igen, eftersom att jag har så TRÅKIGT helt enkelt!!

 KISS .

Min stora kärlek!!

Sitter och tänker på min älskling!! Fan va tiden går fort!! Vi har snart varit förlovade i 1 år och 3 månder, wii:)

Älskar dig av hela mitt hjärna älskling!!


Vi ska det vara FÖRALLTID!!


Fredag



Det är ju fredag idag, så känner för att lägga ut lkite drinktips från min , annas, lisas och jonnas "göra drink kväll" hihi  :)
Här kommer lite bilder också på hur våra såg ut!

SEX ON THE BEACH


SEX ON THE BEACH

6cl Vodka
4cl Persikovodka
Tranbärsjuice
Ananasjuice

Häll 6cl Vodka och 4cl Persikovodka i ett högt glas. Fyll upp med lika delar Tranbärsjuice och Ananasjuice



Våran egen special. Den riktiga är med jordgubbar , 


JORDGUBBSDRINK


JORDGUBBSDRINK


1 dl ljus rom
1/2 dl citronsaft
2-3 msk sockerlag
1 msk grenadin
minst 4 stora jordgubbar

Mixa allt i en mixer
Hälls i ett glas med mycket is.

Vill du ha drinken godare och har en tillräkligt stark mixer, mixa isen ihop med ingredienserna.






Godmorgon!!

Stressad, ska möta anna snart. stress, stress, stress, !! haha HATE IT!!

See Yaa later .

Gokväll

sitter och väntar på att idol ska börja igen, se vilka som åker ut och vilka som går vidare:)
Har tränat idag, tänkte ju skippat det men blev inte så..känns gott nu efter fast samtidigt inte ör jag blir ju aldrig frisk från min hosta, bhuu!!!

Imorgon ska jag leka med anna lite, men kvällen har jag inga planer för ännu..ska ju upp ganska tidigt till loppisen på lördagmorgon så blir nog ganska lugnt helt enkelt!

Var och fikade med andreas och emil innan dom åkte idag, det var mys:) fast jag fikade dock inget, drack bara en loka smultron, hih=)

Ska kolla lite saker här nu. Se yaa later! kisses

Duschad+fixad

Har duschat, fixat mig lite och ätit en god frukost nu! Sitter och spelar en liten pokertunering .. går ganska bra fatiskt , nu fick jag JJ :) nice!!

Kollar i min kalender också, en del att göra idag..fast inge jobbiga saker, bara skojjigt hihi=) Me like!!

Känner att jag börjar bli lite rastlös här nu, måste hitta på något, baby ligger fortfarande och sover så!
Har sms:at till Catrin men får inget svar juh :(


Man ser dock inte så bra vad det står men ändå, fullt:)


Har smörjar in mig med brun utan sol, var ett tag sen nu.. förmodligen
så kommer det väl inte att synas någon skillnad efter första gången!


Har filat och oljat in min naglar lite också:)


Godmorgon!!

vakande för ca en timme sen. Andreas la sig jätte sent och han mercedes skulle vara på servic kl 11.. har ju aldrig kört den bilen så idag blev det första gången!! Gick väldigt bra faktiskt=) hihi. Dom på bilfirman var jätte trevliga, jag fick kaffe och skjuts hem för att det skulle ta ett tag att kolla på den!

Nu tänkte jag snart ta lite frukost och hoppas in  duschen! Inga direkta planer för idag förutom att fixa ett nytt batteri till hondan och ikväll är det träning igen, hoppas på en rätt så lugn sådan:) Ska börja gå på gymmet inom dom närmst dagarn också, måste helt enkelt hålla mig i form liksom=)

Mina naglar börjar se sädär ut också, måste snart till erika på ett återbesök och fixa till dom! Ska fila och olja in dom lite själv nu tänkte jag:)

Vi får höras lite senare . PUSSS




RSS 2.0