Vilket jävla väder!

Jag spyr på detta vädret! Fy fan va det regnar!! Men vill ju inte ens gå ut. Idag när jag vaknade hade jag jätte ont i halsen också , hade ju det för ett par dagar sen och nu har det kommit tillbaka :/ typiskt!

Håller på att fixa lite inför ikväll , det är ju party på mangiamo .. dock träningsmatch imorgon bittí bort mot lysekil så får ta det ganska lugnt ikväll! Hoppas verkligen inte att det regnar då!
Har precis smört in mig med massa brun utan sol också , vill vara så brun som möjligt ikväll ju :) Min älskling är ju inte hemma ikväll så får göra mig fin för mig själv, har är på träningsläger.
nää, nu känner jag att jag inte alls har något skoj att skriva så vi får höras senare helt enkelt. puss

Det var inte igår!

Vilkt jävla skitväder det är ute .. så tänkte på min blogg som har legat på avstånd ett tag :) Sitter hemma i köket , har städat , tvättat och rensat min garderob .. och nu sitter jag och shoppar lite på nätet. Vill ha Hunterstävlar! Så jävla snyggt!

Igår var jag , julia , kim och marie på onsdagsklubben , ganska skoj var det faktiskt, mycket folk osv. Drack dock inte alls mycket så skönt idag eftersom att man slipper att vara bakis :D
Senare ikväll är det träning .. träna träna och äta nyttigt är det som gäller nu igen! Får liksom satsa på beach 2011 ist hehe.

Väntar på att susanna ska komma och hämta mig nu , för min bil står hos henne. Sen kanske det blir en fika i stan med Catrin , det var ett tag sen! Fan , orka fixa sig när det e sånt här pissväder! Blää. ska fortsätta att shoppa lite nu. see yaaa .kisses


Vilka snyggingar :D

 


Det gick ju bra ... NOT!!

Skrev ju för ett tag sen att jag skulle komma igång och blogga igen, men det gick ju inte som väntat! Har inte känt för det på ett tag , och faktiskt inte heller känt för att sitta inne när det har varit så underbart väder sålänge!

Idag har jag varit och badat med susanna och kim, så trevligt :D Igår festade vi järnet efter att spanien vann Vm , så jävla nice!! drack ju inte så mycket fred , lörd så man va rätt pigg igår , slutade dock med att jag fick stoppa fingrarna i halsen :/ haha så typiskt mig på det senaste!

Nu ska jag käka tomat och mosarella sallad som jag har gjort. See yaa later . PUSSS

RSS 2.0