Sminkar mig!

Är i full gång med att sminka mig oså! Ingen svarar när jag sms:ar heller :/ fan va tråkigt jag har just nu! kul nyår!!!! testade min fondation från make up store idag, sitter bra nu får se om den sitter hela kvällen.
Jag fick ju ett presentkort av andreas där i julklapp + en gratis make up kurs :) Love it!! Får se när jag ska utnyttja detta. Blir väl säkert en ny ögonskugga bla.
Nu måste jag fixa klart mig så jag kan börja dricka. undra hur detta nyår slutar haha vi får se ???

GOTT NYTT ÅR ALLIHOPA!!!!!! :)



NYÅR!!

Ligger fakitiskt på min gosiga matta i mitt rum och bloggar just nu:) haha
Kom hem från Åby för ett tag sen, hela familjen gick + typ så det var gott!! Har precis duschat nu, ska snart börja sminka mig och fixa löshåret .. vet dock inte vad som händer ikväll ännu, men raketer, champagne och mer sprit blir det alla fall:) Andreas somnade direkt när vi kom hem, haha , han hade varot upp väldigt sent inatt, han får väl skylla sig sjävl, dock bra att han sover nu så att han är pigg o go vid 12 slaget alla fall :)

Funderar på va man ska ha nertill idag, man kommer ju frysa ihjäl om benen, får liksom ta dubbla strumpbyxor eller något!

Nu ska jag fortsätta att fixa mig! Kisses

 

 


ÅBY!

Dags att dra till åby nu, mamma o pappa kommer snart och hämtar upp oss :) Får höras senare helt enkelt! Kisses

GODNATT!!

Ligger under mitt otroligt sköna duntäcke just nu! Ska alldeles strax sova tänkte jag! Ska upp ganska tidigt imorgon, jag,andreas, mammsen,pappsen , min faster och hennes man ska iväg till åba och spela på hästar, haha sa bli riktigt nice! vi åker dit för att fira babys födelsedag :) hihi han blir hela 26 år nu, tiden går fort!
Vet inte om jag o babe ska fira 12 slaget ihop,vi har lite olika alternativ , så får helt enkelt se imorgon!!

Sen efter blir det stress hem och duscha och fixa massa saker inför kvällen. Längtar redan nu till 12 slaget då jag ska öppna min mini champagne som jag köpte idag på systemet!!! WHIIII :)
Tvättade mitt löshår i silvershampoo nu precis innan jag la mig, hoppas att det blir bättre!! Funderar på att testa et annat märke annars! Har ju testat från ett antal olika ställen, letar och letar efter drömhåret med den bästa kvalliteten :) Hade ju ett som jag köpte i lasvegas, men det passar inte mig nu eftersom jag e sååå blond!!

Vet ni någon bra löshårs leverantör ??

Haha, har säkert redan testat det ni kommenterar!!


Kisses And hugs!!




 


Binglotto

Sitter hemma hos catrin , skrev precis ett inlägg men datorn cp:ade så att allt försvann!!!!! Blääää!!!!!
Idag har jag varit i stan med Catrin och syster, köpte äntligen min nyårsklänning och lite annat smått o gott :)

Ska kolla binglotto snart och äta frukt, det är ju "nyttigdag dag 2" idag :) haha

Vi får höras senare. kisses

NYTTIG DAG 1

Hello på er snyggingar :)
Sitter hemma i soffan, har haft en underbar dag!! Började med att jag och petra gick en lång skogspromenad på 7 km med hennes hund sola :) Hur mysigt som helst, dock ganska slut när man kom tillbaka.haha

Senare lagde vi nyttig middag, kyckling oså. Mumsigt!
För en stund sen åkte Petra och syster hem, vi har kollat på legally blond och bara myst, petra slingade håret också, äntligen .. haha skojja Petra :)
Sitter och äter minimorätter och dricker juice nu, ska kolla om det går något bra på tv också.

Kisses

 

 


Ggodmorgon!

Vakande ganska nyss! Ska dra iväg och gå en långpromenad nu snart! Väntar bara på att beby ska gå upp, för ska köra han till stan innan :)
Sen ska vi slinga petras hår, laga nyttig mat och bara ha skoj :) Men men, vi får höras senare helt enkelt! Måste väcka han nu, haha. Kisses and hugs!!


MIN NYTTIG MÅNAD!!

Imorgon börjar min och petras nyttiga månad!! Det ska verkligen gå nu!! Ska hålla mig lite nyttiga saker och skippa all skräpmat!!!!
Ut och gå en jävla ånga promenad imorgon med Petra och solo :) Så nu är det dags att nana. vi hörs imorgon helt enkelt. Kisses

SHOPPINGTUR!!

Sitter hemma hos petra och spelar lite poker, har spelat bort nästan 40 dollar nu så det är nog dags att sluta, inte riktigt min dag, haha :)
Har varit och jobbat idag, sen åkte jag och syster och shoppade lite, blev dock bara ett köp .. en paljettkavaj, älskar den, hoppas bara på att den kommer till användning!!

Imorgon ska jag fixa massa saker, bla gör mina naglar , försöka hitta nyårsklänningen och boka tid för sminkning på nyår :) Förresten på nyår ska jag, andreas, mamma o pappa åka ill åby och kolla på travet, haha .. ska bli skoj .. brunch buffe oså :) Sen blir det direkt hem för att fixa sig och börja festa :) Whiiii :)

Är jätte jätte sugen på gurka med tortilldipp, men petra vägrar att gå iväg och köpa den :( Fyyyy.... Bhuuuu bääää!!
Nu ska jag läsa lite bloggar och slappa. Vi hörs senare eller imorgon. Kisses

LITE GAMLA BILDER :)














Filmkväll

  • Ligger i soffan, har sett wallander och nu kollar jag en annan film på canal+ first. Verkligen underbart att bara slappa i soffan, kände verkligen för det idag!
    Känner dock att jag inte mår så bra ..

    jaja, hoppas att det är bättre imorgon! Då blir det jobb och sen ska jag nog dra en sväng till Allum för att shoppa loss :) Hoppas att syster hakar på också!! alltid kul med sällskap!

    Har fixat lite med mitt löshår idag, tvättat det med silvershampoo och gett det en kur med inpackning, hoppas att det ser bättre ut nu, hatar dom gula nyanserna!!
    Har läst mina favvo bloggar också, verkar som att alla har sin nyårs outfit på G, sjävl känner jag mig super duper stressad över det!! Måste fixa massa saker nu iveckan, är lite kluven också för jag vet inte riktigt vad som händer ännu..?? Har fått lite förslag på fester oså men inget bestämt ännu :/




  • Jobba
  • shoppa
  • Fixa saker inför nyår (stressad)
  • Hämta ut paket :)
  • Träna ??

HOME!

Sitter bara hemma just nu! Åkte hem från Line ganska tidigt, blev en sväng till stan för att kolla lite, hittade dock inte det minsta!!
Jag och babe har precis käkat lite! Jag har pysslat om mig själv lite, duschat och massa sånt:)

Såg precis på reklamen att det var wallander ikväll kl 21, lätt att jag ska se den!! haha.
Nu ska jag mysa lite med baby, så vi får höras senare helt enkelt!
Kisses and hugs!


HOS LINE :)

Sitter hemma hos line , kom hit för ett tag sen .. har precis ätit spagetti och köttfärsås, mumsigt var det .. verkligen jätte trött på all julmat nu! Tur att man bara äter det en gång om året :)

Vi ska gå ner till ICA snart och typ köpa Coca Cola och lite sånt, sen blir det till att ladda ner en film och ha myspys :)

Satt hemma ovh hade tråkigt och baby satt ju bara och kollade fotboll så kände att det var dags att hitta på något. Var på stan idag också med Petra och sanna, shoppade lite på mellandagsrean (alla är ju inte som kissie haha, fan va jag skrattade när jag läste det på hennes blogg!!!! )

Nä, nu ska vi snart dra iväg. Jag ska nog ringa min babe och kolla läget också, hihi . miss him <3
Vi får höras  senare eller imorgon helt enkelt. kISSES





 




GÅRDAGENS UTEKVÄLL!!

Åkte hem från herrljunga igår vid 15 tiden, blää va jobbigt det var att köra i alla snö :/ Baby drog direkt till sina vänner för att parta. Och jag Drog till petra , duschade och började fixa oss och dracka massa vin :) Mums!!
Senare blev det hotellet, fixade en biljett till min bebe också så att han kom och mötte upp oss senare! <3

Det var faktiskt en lyckad kväll förutom att jag hade huvudvärk under kvällen och att det var så tjockt med folk att man inte kom något vart och det tog typ en halv timme att bara beställa en drink i baren :/

Drog hem vid halv 3 tiden, somnade så skönt vill jag lova!!! Nu känns det redan som julen är över, guud va fort allting gick! jag fick alla fall världens bästa julklappar :)

Förresten, invigde mitt nya löshår igår också, dock för gult ännu, måste verkligen bada det i silvershampoo några gånger haha :)

Kisses .





Uppesittarkväll!

 Sitter hemma med andreas och hans vänner, trevligt!! Vi sitter och spelar på travet och på bingolotto :)
Vet docks inte om jag kommer att vara uppe så länge till..? men ska fixa till lite glögg snart allafall för det vill jag ha innan jag ska lägga mig!
Tänk att det är julafton imorgon , det känns verkligen inte så;/ Hoppas allafall attt det blir en underbar dag!

idag var ju jag, syster och petra i göteborg , jag hittade typ inget :( Men syster, aa, allafall petra hittade desto mera, haha:) Lite sur är jag för jag kommer inte ha något att ha på mig på juldagen när vi ska med tjejerna och festa på hotellet..bläää ... och inga affärer är ju öppet  imorgon eller på fredag, suck!!

jaja, har inte så mycket kvar att komma med nu, vi får väl höras imorgon helt enkelt! Först ska vi ner till onsala och sen till herrljunga till min familj:)

Kisses and hugs!!

SEX AND THE CITY !!

Sitter och kollar sex and the city movie som började precis, jag älskar ju verkligen den filmen, jag lever mig in i den så mycket att jag blir ledsen när den är slut haha :)

Pratade precis med petra, jag ska hämta upp hemma ca 09.00 imorgon bitti, whii :) , Jag längtar verkligen jätte mycket , shoppa, shoppa :) Ett minus är att jag inte kommer att få min lön från skolan imorgon .. det har blivit något fel för min löne lapp e borta :/ fan!

Nu ska jag bara slappa framför filmen, sen blir det sängen!! Vi får höras av imorgon babes!!


Hello.

Sitter hemma , har precit lagat och ätit tacos med min babe:)
Ny duchad nu och har smörjt in mig med brun utan sol, haha får väl se om det blir fläckigt:)

Ska till Erika 20.30 och fixa mina naglar lite , längar! Kanske blir en sväng förbi petra senare för en kopp chokladkaffe och lite tjat. Imorgon ska ju vi till allum också:) Fast jag funderar på om jag vill in till göteborg istället, har lite saker att uträtta där faktiskt , haha :)

Idag har jag inte gjort mycket, jag och syster har jobbat lite oså .. Fick varsin jätte, jätta fin julblomma av morfar och mkael idag också, dom e för gulliga dom.
nää, dags att fixa mig lite oså ... Kisses and hugs!!

Morgon!!

Gick upp tidigt idag, ska åka och jobba nu!! Imorgon bär det av till allum för att shoppa lite med petra :) Ska bli mycket skoj, var ett tag sen jag var där också.
Guuuudd, va seg jag känner mig just nu .. måste ta på mig och gå ut och starta bilen, den e ju så jävla kall på morgonen :(

Vi får höras senare helt enkelt. Tar nog med mig datorn till herrljunga hhih.

Kisses and hugs!!

Hos syster!

Sitter hemma hos syster! Kollar på  " du blir vad du äter"  fan va sjukt mycket mat, och särskilt skräpmat vissa äter! Och jag som tycker att jag äter mycket pizza och typ MC, not!!!

Idag har jag haft en seg dag, kollat lite i stan , träffan anna och bytt julklapp oså :)
 Senare kanske jag ska träffa Petra .. får väl se vad som händer!

Imorgon bär det av till herrljunga för att jobba lite med syster, gott med lite extra pengar innan jul! Tänk, redan på torsdag är det kulafton, det känns faktiskt inte som det ..har ingen riktig julstämmning ännu :/
Nu ska jag fortsätta att kolla vidare.
Vi hörs senare eller imorgon. Kisses<3


NEJ TACK!!!!!!!!


HMM

 

  • Posta lite paket och hämta några! *spännande*
  • Köpa dom sista julklapparna
  • Åka till allum och shoppa med petra :)
  • Fira jul i onsal och sen till mamma o pappa på kvällen!
  • Kolla på ny mobiltelefon.
  • ???

Kommer inte på något mera just nu ??




......

Första gången som jag inte riktigt känt för att blogga faktikst! Men det kommer nog tillbaka.Igår var jag ute med brudarna, vi hade grymt skoj, träffade min babe senare på hotellet (ett uteställe) .Idag hra varit en riktigt bakisdag, jag har träffat petra, vi snackade lite om gårdagen, haha fan va vi drack .. shots, drinkar, öl och cider blev det :)

Sitter i soffan nu och ska snart kolla på "Anna ankas jul" haha, ska bli mycket intressant, andreas är och apelar innebandymatch i göteborg!

Nää, nu ska jag duscha va mig innan jag ska kolla massa tv, blir nog till att ta en stor omgång inpackning idag också, fan va mitt hår ser ut just nu! Hoppas att det finns en bra inpackning i något av paketen på julafton :) Om inte så får jag väl säkert money så jag kan köpa en själv!!!

Hörs senare eller imorgon helt enkelt snyggingar!!


Fredag!

Sitter hemma hos syster just nu! Har träffat petra idag också, alltid lika gott med en kopp kaffe och lite skitsnack:)
Senare ikväll blir det nog tjejkväll på casinot :) haha ska blie mycket skoj!!

Sitter här och är hur hungrig som helt, mår illa så hungrig jag är !! Måste få i mig något snart!!

Vi får höras senare . kisses

Godnatt!

Ligger i sängen, har precis kollat 2 avsnitt av bonde söker hahah, det är bara föööör skoj!

Kom hem från träningen för ett tag sen! Idag har jag varit med petra en sväng o sen mötte jag upp Ak och Vanessa på stna, supermysigt!
Syrran var hos frissan idag också, jätte fin i håret :)

FAN ,känner mig helt tom på ord ..får skriva mera imorgon helt enkelt.... fan detta blev ju bara bläääää....

Pusss på er snyggingar

Wallander!




Sitter hemma i soffab och kollar på Wallander (Läckan) med syster ;) mysigt!!
Blev dålig uppdate igår .. sorry för er som läser hehe :) Var hela kvällen hemma hos petra o hade spa och åt massa god frukt hihi ... underbar kväll alla fall. Idag har jag o syster jobbat lite , gott! Efter det blev det en sväng förbi petra på en chokladkaffe :)

Nu ska jag fortsätta min myskväll. Vi får höras imorgon eller senare jhelt enkelt. Kisses<3

På Gårdscafet!

Sitter på gårdscafet med syster och anna :) Har det jätte mysigt! Ska träffa Petra senare, hon slutar jobba kl 3!
idag har jag fått gjort lite ärenden oså, vart på banken, handlat och grejjat :) Gott!!!

Blir kanske en skogspromenad ikväll med petras 2 hundar!

vet fakiskt inte vad jag ska skriva mer just nu, måste fortsätta att dricka mitt kaffe!
Imorgon blir det jobba :)
Vi hörs senare helt enkelt!! Kisses<3



Mysigt !!! <3

Anna med en Marsmallos boll :)
 (eller hur det stavas)



Anna och syster !!

 


Hello!

Sitter hemma hos syster nu, vi lappar framför datorerna och kollar runt lite :)
Har varit hos tandläkaren idag också och lagat ett hål, jag hatar verkligen att gå till tandläkaren!!!!

Senare ikväll blir det träning! Ska kanske träffa Petra senare också på en kopp kaffe!

Förresten, fan va hungrig jag är!!!!! :)

Vi hörs senare! Kisses<3

DM!

Kom hem för en stund sen, har ju varit iväg o spelat DM, gick väl sådär ;/ inte så mycket speltid heller precis!!!
Jaja, nu ligger jag hemma och myser med min baby!! hihi älskar det! ska nog laga lite mat om en stund också oså ska jag raka benen, smörja in mig, och fixa med håret! :)

Vi hörs väl senare eller imorgon. kisses snyggingar !!


Kvällen!

Kom hem ganska nyss! Har varit ute och ätit och spelat biljard med brudarna :) Belv kinarestaurang med tre små rätter hihi ;) Gott var det!! Faktiskt gott att det blev hemgång såppas tidigt ändå, eftersom att vi ska iväg och spela DM imorgon i grästorp!! Ska upp redan kl 08.00, bhuuu!!!!!

Sen när jag kommer hem på kvällen blir det soffan och kolla sex and the city för tionde gången, haha. Älskar verkligen den filmen! :) En äkta tjejrulle!!

Nu ska jag slappa lite i doffan innen det är dags för sängen! Vi hörs imorgon helt enkelt, kanske blir att jag tar med mig datorn o bloggar därifrån :)

Kommer lite veckans planer här också!! Kisses

  • Få paket från posten, spännande!
  • Gå på "smink och skönhetskväll" med petra ;)
  • Till tandläkaren för att laga ett F****** hål!! BLÄ!
  • Jobba lite!!
  • TRÄNA såklart!

Kommer inte på något mera just nu, men det kommer :)




Lördag!! :)

Sitter hemma i soffan, har haft en riktigt slappis morgon idag! Sov till typ etto sen så har jag bara suttit framför datorn o kollat runt på massa saker. Var baar tvungen att kolla när Erik sjöng vinnarlåten en gång till :) Hehe så grym han är!!!
Om en stund ska jag möta upp Sanna en sväng! Sen blir det väl hem och duscha och fixa mig lite. Känner mig inte direkt så fräch just nu haha. Var en mycket skoj kväll igår med alla tjejer alla fall :) Jag fick massa julklappar, godis, trosor, drinkmix , ögonskuggspensel , en banan hållare mm!!

Nä nu ska ja dra ut. Vi hörs senare hel enkelt. Kan inte bestämma vda jag ska göra ikväll ?? Det är ju dm imorgon så så mycket alkohol blir det väl inte :/ vi får se senare ...

Kisses



Erik är bara för grym!!!


Tjejkväll :)

Hello hello :) Sitter hemma hos petra och förbereder inför kväll :) Vi ska ha tjejkväll och ha julklappsleken o kolla idol o massa mer :)
Hinner tyvärr inte uppdatera så mycket nu. kanske kommer ett inlägg lite senare igen.

Kisses

Hemma.

Orkar nte uppdaterna nu! Har precs tränat, ska kolla massa tv nu typ paradise hotell o mammas pojkar. haha love t!! V får höras av imorgon. då är det fredags mys :):)

Kisses


Mat , snart träning!!

Hej hej hej!
Sitter hemma hos syster, vi har precis ätit pytt i panna :) var hos petra en sväng förut o drack kaffe :)
Nu ska vi snart dra ner och träna igen. Haha känner att jag använder ordet träna ivar enda inlägg nu , men som sagt gott är det!!
Har känt mig lite kostig idag, inte mått alls bra, hart ont i bröstet och mått illa typ. Har nästan gått över nu känns det som , men det kommer nog tillbaka tyvärr för jag har tagit två tabletter nu. Hoppas att det går bra att träna bara!!
Min babe ringde nu, han har spelat tennis idag och nu skulle han till sportlife och en spela badminton , han är ju för duktig haha:)
Ikväll är det mammas pojkar på tv, älskar verkligen det!!

Näää, dags att dra sig iväg snart, vi hörs senare . Kisses and hugs!!


Jobbar!!

Hello hello!!
Sitter i herrljunga o softar! Ska snart dra till alingsås igen. Skönt att ha jobbat lite alla fall.
Senare ska jag nog träffa Petra en sväng, sen ikväll blir det träning igen! Guuuud va mycket jag tränat det sista , men skönt är det!! :)

Nu ska vi fixa iordning lite här sen dra oss iväg. Så vi får höras senare helt enkelt :)

Kisses.

Lååång dag!!

Har varit en lång dag! Har inte hunnit uppdatera heller!!! Blä!! Vaknade , smågrejjade lite hemma, sen ville baby att jag skulle köra han till tennishallen så jag gjorde det sen drog jag hem till Petra en sväng och drack lite kaffe :)
Senare blev det en sväng på stan med syster och ak .. jag shoppade såklart något :) Denna gången blev det ett par leggins med paljetter .. dom e jävligt nice vill jag lova, hihi:)
Ska försöka lägga upp bilder imorgon!

Har varit iväg o tränat nu, eller oj .. kom hem för några timmar sen .. har storstädat mitt rum idag också!! Gott! Våran städerska kommer imorgon också, bra!!

Nu ska jag kolla bonde söker fru och sen så tänkte jag faktiskt sova! Ska jobba imorgon.

Hugs!!

Trött!

Jag o petra är fortfarande hemma hos syster. sitter och spelar poker, haha . övertrötta allihopa så vi sitter och skrattar åt allt typ. hahahaha :)
Sitter också och tänker på va man ska hitta på imorgon, ska alla fall göra lite ärenden på stan oså fixa mina naglar (ett måste nu).

Försökte ringa min babe nu också, men får inget svar .. han måste ha somnat hemma i soffan eller något :/
Längtar tills jag kommer hem och får krypa ner bervid honom <3
 
Vet inte vad jag ska skriva om, sitter bara här och är övertrött och dricker min cola, så lika bra att sluta, vi får höras av imorgon ist alla mina läsare :) HAHA.

Kisses and hugs!! // EM .




.....

  • Har lite ändrade planer för resten va veckan!!

 

  • Fixa naglarna!!
  • TRÄNA!!!!
  • Köpa ******* *********
  • Hämta våran städerska på torsdag (gott att få huset städat) :)
  • Jobba lite!
  • Ha "tjej jul mys" på Fredag!! :) Längtar!!
  • Spela DM på söndag.




Poker + Film + Mys

Sitter hemma hos Syster o har det mysigt, petra är här också! Vi kollar på en gammal film som heter sherdil :) Jag ska nog bleka tänderna snart med mitt nya lilla kit, hehe , hoppas verkligen att det fungerar!


Vi dricker coca cola också, hur gott är inte det ?? jag bara älskar det !!!! Typ beroende! :)

Näää, nu ska jag kolla vidare . Hugs!!



...

Dags att dra o jobba! Tar med mig datorn så uppdaterar väl senare. Kisses

Home!

Hemma igen , pratade precis med babe i telfonen! Han kommer hem om ca 20 minuter :) Yippi.
Nu ska jag äta lite och kolla paradise hotell. Sen blir det nog rakning av benen, hatar stubb . det är blääää!!!!

Lite godis blir det nog senare också! Fst får se till att lägga mig i hyfsad tid, ska ju iväg och jobba imorgon också vid 10.00. :) Money money , love it!!

Vi Hörs kanske innan jag lägger mig, annars imorgon helt enkelt. Hihi . Kisses <3


Är det slut ?

Tror ni det stämmer att det är slut mellan Paul o Anna ?? Såg det på kissies blogg (haha snodde hennes bild också) Fatta va hon kommer få förändra sin livstil om detta nu är sant!!

Själv tycker jag ju inte att det låter så trovärdigt!


SNART TRÄNINGS DAGS!!

Snart är det dags att dra ner och träna lite. Vi har precis ätit lite gott o sitter och väntar!
Måste dra och handla lite sen efter också tills min älskling kommer hem :)

Glömde ju säga att jag shoppade lite i stan förut, blev en helt vanlig vit långärmad tröja, en julklapp och ett par skinnbyxor, älskar dom .. längtar såååå tills jag får använda dom, hihi :)
ska försöka ta kort på det sen och lägga upp. Här nedan kommer lite bilder från dagen idag hos petra med vårat goda chokladkaffe o allt :)
Nu ska jag läsa mina favvo bloggar ..så vi hörs senare. Hugs!!

Vårat goda chokladkaffe :)


Syster framför datorn !!


Söta petra hihi




HOS PETRA!

Hello :)
Sitter hemma hos petra nu jag och Antonia. Vi dricker chokladkaffe som vi köpte i stan förut! Gott!
Petra ska snart iväg till jobbet och jag o syster ska käka något sen blir det träning :)

Längtar tills ikväll när min babe kommer hem. Fick precis ett sms av honom att han kommer vid 22.30 tiden :)

Nää, dags att dricka upp kaffet och dra oss iväg, hörs senare . kisses

BABY KOMMER HEM IDAG

Godmorgon!
Guuud , va skönt det var att få sova ut idag!! Vaknade för ca en halv timme sen. Ska umgås med syster o sanna om en stund. Blir väl en sväng på stan antar jag. Fan, har lite julklappar kvar att köpa, får väl försöka att hitta dom idag! EN del saker som jag verkligen behöver sjävl på inköpslistan också kanska ska få inhandlas idag, hihi!!
Idag kommer min älskade babe hem också, ska blir mycket mysigt!! <3

Senare ikväll har vi träning, blir tydligen ett möte efter det också .. fck inte veta va dfet handlad om igår men får väl se idag, nyfiken som alltid. haha!!

Igår på vägen hem så stannade jag vid gottis, fick syn på en hellokitty julkalender :) Blev helt glen iden så var såklart tvungen att köpa den :) haha så cute!!
Ak var här igår kväll vi slappade o kollade på tv förat gossip girl sen vem kan slå filip o fredrik sen paradise hotell. me like :)

Nää, nu kommer snart sanna upp till mig så måste börja fixa mig lite smått. Vi hörs senare snyggingar!!!

Kisses and hugs !!

  • Träna.
  • Fixa naglarna hos Erika :) (ska inte ta något på längden denna gången)
  • Jobba!!
  • Äta ganska nyttigt , hihi!
  • Ha julklappsleken o mys med tjejerna.
  • Handla lite klappar.
  • Handla annat.
  • Skicka paket oså.

    Har säkert glömt något nu, haha!! Men nu måste jag dra mig!!


Hemma!

Hello, hemma igen .. har precis duschat oså..är helt slut!!! Ska käka o bara ligga i soffan och softa nu.

Vi får höras imrgon. Kisses

CUP DAGS :)

Hello hello =)

Vaknade ganska tidigt idag, är väl för överladdad inför spelandet idag!! Längtar massor nu!
Ska snart ta bilen och åka ner o kolla lite innan, Andrea och syrran ska med :)

Håller på att fixa mig lite smått och tar på mig mjukisdressen, love it ..
Men vi får väl höras senare helt enkelt! hugs!


LEKER MED SANNA !!

Hello.
Kom hem för ett par timmar sen! Har suittit o kollat på fotboll hela dagen typ, nice :)
Imorgon är det dags för oss att spela igen, love it!!
Nu är jag med sanna, vi sminkar oss och lagat julmat .. janssons frestelsen står i ugnen och e klar om bara några minuter , mumsigt. Blir nog att hitta på något ikväll, dock ingen sprit eller så då som sagt hahha. ladda, ladda inför imorgon!

Nu ska vi käka .. syster kommer snart hit också. Puss på er babes o ha en underbar lördagskväll=)

LÖRDAGS MORGON!

Hej, hej , hej !! :)
Har varit uppe ett tag .. Gejjat lite hemma oså. Och nu håller jag på att fixa iordning mig för jag, syrran o ak ska dra ner till hallen o kolla fotboll:) Skojjigt!
Ska väl försöka äta lite frukost nu snart också, inte så värst sugen men ändå hihi.
Ikväll kommer nog sanna hit, kanske utgång sen, men ingen dricka för mig eftersom att vi har cup på söndag igen, whii ..längtar massor!

Ska testa min nya tandblekning idag också tror jag som jag beställde på nätet :) Hoppas att det fungerar! Ska till tandläkaren den 14 tror jag , o då ska jag kolla upp o fråga lite om fasader oså, skulle ju vilja göra några sådanna:) Hihi, vill ha ett perfekt leende.

Guuuud vad jag längtar efter sol o värme nu när man är i kalla sverige! Vill åka nu!!

Näää, nu måste jag sluta o förstsätta att fixa mig, syster ringde nu precis o hon kommer till mig halv 12. Kisses and hugs!!!


HOME , SWEET HOME!!

Vi gick vidare, whiii:)
Äntligen hemma nu, eller aa synd att säga .. har ju varit en grym kväll kan jag lova! Skratt, pirr i magen, snack å massa skoj=) Åkte till Petra en sväng direkt när jag kom till alingsås, sanna var där också.
Nu är jag hemma o har precis duschat, underbart skönt!! Har rakat benen, mörjt in mig o grejjat lite.
Blir något att äta och sen sängen skulle jag tro .. ska iväg till vårgårda imorgon o kolla med syrran!

Vi får höras av imorgon helt enkelt. Hugs !!

Från cupen!

sitter i vårgårda nu, lite pause nu..vi har redan gått vidare=)
Fast spela kvartsfinal om en stund :) Hoppas hoppas att vi går vidare tills på söndag=

Vi får höras senare. Kisses

:)

Dags för samling om ca 50 minuter! :) Lite pirr i magen nu kan man säga! hihi
Fick precis enn lycka till sms av min babe, han skriver så fint <3

Ska iväg o göra lite ärenden nu innan, hörs esenare .. jag ska ta med datorn så kanske uppdaterar lite där! kisses

FREDAG!

Hello och godmorgon på er =)
Idag gick jag upp ganska tidigt pga av att min babe skulle åka o han ville att jag skulle gå upp med honom hihi, so cute :)
Nu ska jag snart fixa till mig lite, fan mitt hår står åt alla håll. Igår när jag hade hämtat dreas o dom så la vi oss o kollade mammas pojkar i sängen, blev dock bara jag som kollade klart eftersom att babe somnade på 5 minuter typ, haha!
Nu ska jag som sagt grejja lite här:) Cuuup sen, whii:) Hös senare. Kisses

....

Hello babes!
Kom precis hem från träningen, ska iväg snart igen o hämta Dreas, han har varit o spelat badminton haha han e för söt:)
Idag har jag o syrran jobbat lite o sen drog vi till stan en sväng med Petra o kikade lite, blev dock ingen shopping idag för min del, men en fika blev det såklart, hihi :)
Imorgon är det äntligen fredag igen då blir det cup på kvällen o på dagen ska jag nog vara med syster o kanske petra , vi ska laga mat oså :) mysigt tycker ju jag då!!

Nää, nu ska jag köra sakta som en snigel o hämta baby, jag e livrädd för halkan ute nu :)
Sen när jag kommer hem igen så blir det mammas pojkar på dator o kanske något att äta, inte bra att äta såhär sent, jag hatar det egentligen .. men vad fan ska man göra när man e vrålhungrig efter en träning ?? haha Jag=matvrak!

Puss på er allihopa, hörs imorgon . Hugs!!

Hello!

Har haft mycker för mig liksom! hihi :) Jobbat o fixat hemma o grejjat med min favvo sida nu för tillfället , tradera:)

Kom precis hem nu, drog irekt hem till syrran efter att jag slutat jobber vid 14.30. Sen hälsade jag på petra en sväng också, hon börjar friskana till nu, gott hehe=) Hämtade min bil idag också, så skönt att ha sen tillbaka..ska dra till herrljunga o jobba lite imorgon! money, money .. love to work now!! :)
På fredag är det cup, kommer väl bli skoj får vi hoppas!
Nu ska jag äta lite mackor o bara ta det lugnt framför tv:n.
Vi hörs senare eller imorgon helt enkelt. Ha det bara babes. Kiss and HUGS :)

 


JOBBAT!

Hejsan svejsan!
Precis hemkommen från jobbet, handlade på vägen hem o nu har jag precis packat upp alla varor o grejjat lite här hemma. Fick min plånbok idag också som jag hade beställt från tradera:) Har dock inte öppnat paketet ännu så får se om jag blir nöjd!!
Dom ringde från bilfirman idag också, han sa att det verkade inte vara något större problem med bilen, han hade beställt lite nya remmar som skulle komma imorgon så han skulle höra av sig, klarar mig under 1000 lappen för hoppningsvis :) GOTT!!
Nu ska jag dricka kaffe, kolla lite på tradera o öppna min plånbok, får se vad som händer sen, vill hitta på något skoj!
Kan fortfarande inte lägga upp några bilder, min telefonsladd vill inte, blääää!
Ikväll kanske det blir träning också förresten :)

Hugs!! /Em

RSS 2.0