Hemma!!

Jag ville bar säga att jag tycker att erik var bäst idag!! Grymt bra låtval också:) Älskar den låten , verkligen!!
Kom hem från catrin från ett tag sen nu, har kollat på oskyldigt dömd nu precis , det var faktiskt riktigt nice!
Ska bli skönt att sova ut lite imorgon har gått upp tidigt för att vara barnvakt och jobbat nu i två dagar så känns skönt!! =) Träning imorgon också, fast får se hur jag ska göra med den, för fan vad jag hostar!

Ska nog dra till mekonomen imorgon och köpa ett batteri till min nya bil, tack älskling!!!!!

Nu ska jag nog alldeles strax gå och lägga mig, Andreas sitter och spelar och snart kommer emil och hälsa på honom också!
Vi får helt enkelt höras imorgon!! Kisses .


http://tv4play.se/noje_och_humor/idol?videoId=1.1235263&renderingdepartment=2.34558


                       

Hos Catrin!

Nu sitter jag och syster hemma hos catrin, har ätit spenat och lax pasta:) Blir fruktsallad senare , mumsigt!!
Klippte andreas förut, eller snarare körde med trimmern:) så nu e han jätte fin

Vi ska snart kolla idol, längtar.. LOVE IDOL!!


Städat!

HEJSAN!!

Har precis kommit hem efter att jag och antonia har varit och städat hos morbror och morfar :)
Så nu sitter vi och äter goda mackor med källarökt skina och tomat, mumsfillibabba!

Annars har jag/vi inte gjort så mycket.. ska kanske träffa catrin lite senare, blir kanske till att alinga hennes hår fast hon vet inte hur hon vill ha det ännu=) ska se till att få rakat mina ben , och noppra ögonbrynen idag också, det behövs!!

Imorgon är det torsdag och snart helg igen.. det e sjukt ibland va tiden går fort, hihi=) i helgen är det loppmarknad och kanske utgång, vem vet??:)

skriver mer senare! Kissesss



En bild på mina smarriga mackor:)

Gud vad jag saknar sommaren!!

Dålig uppdatering nu igen, fan förlåt!! , men lovar att det ska bli bättre nu.. skulle så gärna vilja ha en bloggdator att ha med mig, skulle bli så massa mer skoj att läsa då!!!! Men men, det får nog vänta!

Vill bara börja med att säga!! FY FAN VA KALLT DET BÖRJAR BLI UTE!! bläää, fyy och USCH!!

Förövrigt så hade jag en underbar söndag och måndag i göteborg med anna! Gais matchen var super nice,+ att dom vann med 3-0, hihi=) Efter matche åkte jag och anna till alingsås , andreas kom och hämtade oss på stationen och anna sov hos oss!

Idag när jag skulle gå upp var jag trött efter gårdagen, har ju varit barnvakt åt söta adrian idag:) hiih, det gick bra fast det var allt lite nervöst måste jag erkänna, det är ju ganska mycket att tänka på menar jag!!!
Jag har träffat catrin en stund idag cokså, klippt gräsmattan och grejjat lite hemma! Imorgon bär det av till herrljunga för att jobba lite med syster , gött.. behöver pengar till bla ett par uggs (Andreas tycker det är dom fulaste skorna han sett, men måste tyvärr skita idet) för dom är ju underbara och mysiga, kanske inte världens finaste dock:)

Kommer inte att köpa äkta heller, både onödiga pengar oså är dom ju fulsnygga, hihi=) ska använda dom när det är kallt, men inte regn .. ME LOVE!!





Nu sitter jag och väntar på att idol röstningen ska vara klar och att klockan ska bli 22.40 så att man får se vilka två tjejer som går vidare från idag!  :)  hejjar faktiskt på Erika och Clara :)

   


See YaaaA later!! Hugs .




Gais!!

Hej min kära blogg och alla läsare till den=)
Nu sitter jag i göteborg hemmja hos anna och vi har precis ätit frukost! Ska dra oss in till stan nu för att hämta ut gratisbiljetter till gais som vi ska gå och kolla på ikväll:) Ska verkligen bli jätte skoj!!

Jag tog tåget till anna igår kväll och vi åkte hem till hennes mamma o pappa som hade lite gäster så vi var är och åt lite ost också kex! MUMS:)
Sen vid 22 tiden så drgo vi oss hem till anna, trötta som vi var så la vi oss ganska direkt:)

Jag får skriva senare, bussen går snart=) pussss på er

PUST !!

Äntligen en liten stund över , har varit fullt fullt ös medvetslös tills nu, hihi=) Vi förlorande matchen igår med 5-2 , bhuu! Men men , nu är serien över alla fall, tråkigt men skönt på ett sätt!! Nu är det bara att ta nya tag tills nästa säsong. Var på hotellet igår.. festade och hade skoj, bobby var också där, haha:)nice!!

Idag har jag städat lite här hemma, brukar på något konstigt sätt vilja få det gjort på söndagar fast det egentligen ju är en vilodag i mångas ögon:) men inte alltid i mina.

Pratar med anna via sms, vi ska ses ikävll och imorgon ska vi gå på Gais, wohoo:) Jag ska ta tåger ner till henne om ett tag! Så jag är allt lite stressad nu igen! :) har precis duschat och ska fixa mig och massa annat nu! Skriver senare från Anna, hoppas att jag lägger upp bilder från gårdagen också:)

Kisses

GODMORGON!!

Verkligen skit stressad!!!! måste dra ska spela match, sen blir det fest!! massa att FIXA!!

Vi får höras sen! pusss


Gårdagen!!





Igår när jag vaknade vara jag bara hemma och tog det lugnt och gjorde massa viktiga saker såsom att tvätta , diska och städa upp lite! Satt vad datorn och kollade runt lite ..  fixade mig och åt frukost!
Sen började jag chatta med line på facebook och vi bestämde att hon och Adrian skulle komma ner och hälsa på mig;),Hihi!! Så jag begav mig ner till sta noch mötte upp doh ca halv 4! Vi tog en fika på älskade gårascafet och hade det myspys!!
Efter kollade vi lite i affärer och så, fan va mycket fint som har på gina som man vill ha, Grrrrr!!!! :)
Åkte även förbi maxi på vägen hem till mig, handlade ingredienser till tacogrataäng:) , Line köpte även ett par uggs, sådanna som jag ska ha, där:) Billigt och bra!

Senare Hemma hos oss så lagade vi tacogratäng och bjöd andreas och fredde , nice:)
Sen lekte vi oss helt svettiga med lille Andrian, han e verkligen ur gullig:) Kommer en bild på han nedan..dålig men skit samma hihi!

Efter allt detta bestämde jag mig för att ha myspyskväll för mig själv och lite spa oså:) Jag kollade på två gamla filmer en beck och en wallander :) Pysslade om mig själv och drack ett glas vin:) Sen blev det sängen!

Förresten skulel ju häämtat ut mitt pass också, men när jag väl kom dit så var det stängt!!, Bhuu!! Får åka dit på måndag igen!




Myser i soffan i min söta morgonrock , love it!!


Myser:)




Filmerna jag såg:) Gamla godingar!!



Grejjade ju lite med håret också, försökte få bort en del mörka, störande partier, hehe.
Fan va jag vill till en frisör egentligen!! Bhuu!! Blev lite bättre, fast sliter ju som FAN på håret! Jag vet !!




Lille Andrian, så Cute!! Leker under vårat bord! (dålig bild, ja vet!)


Stressad nu!! /see yaa later . Kisses


Ska möta upp Line

Nu har jag fixat lite mått här, ätit lite frukost, duschat och rakat benen oså=) Känns super skönt att ha det gjort! ska sminka mig och ta på mig snart och sen ska jag möta upp Line och lille Andrian i stan, hihi:) ska bli så mysigt! Ljus i alingsås börjar ju ikväll också, kanske blir att man går den rundan, hm får se.
Innan jag möter upp line så ska jag allt hämta ut mitt pass :)

När nu känner jag lite smått med stress! skriver senare! Måste packa ihop och lägga fram vad jag ska ha på mig imorgon på festen!



Visst är han cute?:) hihi                                  Puss på er gullungar .

Godmorgon!!

G o d m o r g o n    b l o g g e n !

Vaknade av att jag fick ett ama av polisen att mitt passa var klart att hämtas :) whiii:) det ska jag hämta ut idag, nyfiken! Sitter och pratar med syster på msn också, hon håller på att fixa skivor till partyt på lördag, hehe längtar:)
Sitter och funderar på vad man ska göra annars idag.. hm ingen aning faktiskt! Ska nog in i duschen snart och raka benen oså, för blev inget av det igår alla fall! får helt enkelt skriva sen! pusso kram


Min naglar! + idol

Efter träningen idag åkre jag direkt och handlade! Så jag lagade korvstroganoff när jag kom hem , hihi:) Andreas tyckte att det var jätte gott, tur det:) Samtidigt kollade vi på idol och bara myste, så underbart att ha sådanna stunder ibland!!! Love it!
Efter idol drog jag mig hem till erika för att fixa till min ena nagel lite, så nu är det fixat inför helgen också, nice:)

Imorgon är det fredag, äntligen helg igen. Blir nog lugn imorgon med tanke på matchen på Lördag.. men på lördag blir det lekar , mat och dricka med att söta tjejer:)
sitter här och tänker på om jag kanske ska gå in i duschen och raka benen och fixa lite smått med massa saker:) Tror faktiskt att det blir så!
Måste se till att fixa alkohol tills på lördag också.. hm, suck.. massa att göra! But i like it, hihi=)

Kanske skriver lite senare, annars hörs vi imorgon sötisar!!



Erika är så duktig på naglar, mina fina:)


Min goda korvstroganoff :)

KisssssES :)





Fikat med Anna!!

Nu är jag hemma igen efter en underbar fika med anna på gårdacafet, som är min absoluta favvo:)
Vi hade det jätte mysigt , anna åt den goda pastan dom har där. mumsfillibabbbbaaa;) 
Det hände en sjukt rolig grej , fast samtidigt jobbig.. jag spillde ut ett helt glas vatten i mitt knä.. blev så j*vla blöt, Bhuu!! Hade som tur var mörka jeans på mig så det syntes ju inte överdrivet mycket.. fick en handduk av sara, en som jobbar där..så gulligt:)
Innan jag åkte och mötte upp anna så åkte jag till maxi och köpte en liten ny kalender..hade ju checkar där så passade på att utnyttja dom dårå=) Så jag satt och skrev över allt från min gammla till den nya på cafet, skoj skoj=) Jag hade verkligen inte klarat mig utan en kalender känns det som, det är så viktigt för mig på något sätt, tihii!

Nu när jag kom hem nu så väckte jag baby, han såg jätte trött ut, hade inte kommit i säng försen 08.30 i morse.. bhuu va segt för honom!
jag ska snart bege mig ner till träningen..förkylningen känns något bättre nu så jag hoppas på att kunna vara med och träna fullt ut idag!! A-lagetet har sista matchen på lördag och sen efter det blir det lagfest, nice:) Hoppas på att ta massa bilder den kvällen!

Nu blir det något snabbt att äta sen ner till träningen!!  Pussss




Min nya kalender :) , visst är det cute? <3

Godmorgon!!

vaknade för lite mindre än en timme sen! Fick sms av ann tidigt i morse att hon kanske inte kunde komma in till stan och möta upp mig för att hon var sjuk , men att hon skulle försöka.. så visst kommer hon in halv 2 hihi:) Fan va jag älskar att fika med henne , svårt att förklara hur mysigt det är liksom:)

Ska fixa till mina naglar ikväll och så är det träning också:)

Ska göra en kul sak till idag, jag ska köpa en ny kalender:):):) kanske inte låter så kul, men jg är en riktig planerare:) mohahah.

Sitter bara här vid datorn och väntar på att kolcokan ska ticka på lite så jag kan åka. tror jag ska gå och ta mig lite frukost innan. Vi får helt enkelt höras senare!



Seee Yaaa Later / kisses Em



Passet

har varit och fixat nytt pass nu äntligen:) Känns bra att det är fixat inför Englandsresan. Nu sitter jag hemma med carin, vi har precis ätit lite rostade mackor, Andreas vaknade precis också och åt med oss:) mys.
Om ett par timmar ska vi åka ner och blada..så j*vla tråkigt. HATE IT!!

Ska läsa lite olika bloggar nu som vanligt:) så vi hörs väl senare eller så. Pusss

 


Helllooooo :)

Nu sitter jag här, har precis fixat mig lite.. tänkte dra ner till stan och fixa nytt pass om en stund :) Lika bra att få det gjort!! Det verkar inte vara någon som vill leka med mig idag?:) hehe det är ju onsdag, en träningsfri dag:)

Jajja .. om ingen hör av sig snart så drar jag ner till stan sj en sväng! Fan fan fan, ikväll är det ju bladning igen! Så sjukt segt!! + att det är väldigt dålig stil av vissa att inte komma och hjälpa till!!!! Det blir ju bara massa mer arbete till oss andra som är där , och dessutom kommer vi få hålla på långt in i natten!! DÅLIG STIL!!

Sitter och spelar lite poker nu .. får massa pocketpar hela tiden:) hihi nice! nu vann jag en pott på triss i sjuor :)
Bläää... va yúttråkad jag är.. fredde kom precis hit också (för er som inte vet så är det andreas storebror)
Han sitter och spelar lite fifa :)

Börjar bli grymt rastlös nu.. Kom på att jag måste fixa iordning mina ögonbryn snart också.. suck, borde ju gort det idag innan passfotot, haha.



Precis sånna här ögonbryn skulle jag vilja ha , tjocka och fina! Mina är så j*vla tunna och konstiga på något sätt... För ett tag sen så läste jag om en "gel" som man kunde lägga i roten på ögonbrynet och så skulle dom tycligen växa mer oså. undra om det är fungerar ?? kolla här  http://www.eleven.se/talika-eyebrow-lipocils-conditioning-gel-3562.html
Det finn fler varianter på sidan. 

VAD TROR NI? FUNGERAR DET HÄR ??

Seee Yaaa Later // KIsses








Godmorgon!!

Hinner tyvärr inte skriva så mycket nu!! Stress, stress, stress!! Ska möta upp Anna i stan om 10 minuter. Har precis duschat för jag kände mig så ofräch..och nu vill inte håret torka lika snabbt som jag vill, fan! vi får höras senare helt enkelt..önskade jag hade en liten bloggdator som jag kunde ta med mig överallt:) tihi;) Visst, men dator är liten, men ännu mindre!
   kisses.



IT`S PERFECT !!!!!   Me love !!

Uppe ännu:)

Jag är fortfarande uppe:) Är kvar i en tunering , hoppas att jag kommer till prispengarna ,inte långt kvar tills dess:) Sitter ute i data rummet och chillar med Petra, Andreas och Emil, myspys!!
Börjar dock bli väldigt trött nu! Imorgon har jag inga speciella planer så blir nog till att sova ut, fast lär ju ställa klockan ändå, hatar att sova bort dagen!! :)

Måste fan fixa mitt pass imorgon annars kommer det bli jätte sressigt med det innan vi ska till england ju!

Hörs imorgon nu ska jag spela , tihii:) Kisses .



Poker :)

Hej bloggen!

Nu sitter jag hemma och spelar poker med petra:) går väl sådär:) får hoppas att vi vinner något här snart, hehe.
Jag tränade inte idag.. kände att det inte alls hade varit bra för min lilla hals.
tidigare idag var jag ju istan och fikade, efter det hängde jag med petra och kollade på hennes ganska nya lägenhet, jätte fin var den:) här har ni hennes blogg http://www.petrasofialarsson.blogspot.com/

Nu ska vi bara sitta här och spla och dricka vin, hur mysigt som helst:) Har lagat risotto också:)

Hörs senare eller imorgon:)

PUSSAR



Ska till stan och fika med petra ..

Ska åka ner till stan och och möta upp Petra. vi ska ta en fika och ha det lite myspys:) Fan va ont jag har i halsen, har inte haft någon ork till att fixa mig idag, fast känner att det är helt okej idag för det är ju ändå träning ikväll, jag ska bara köra rehab idag..för det kan inte vara nyttigt för mig att träna me denna hostan :/

När jag fikar i stan med mina vänner fikar jag alltid på gårdscafet, det är verkligen min favorit..vet inte varför det har blivit så men älskar det!!

Ska åka förbi alingsås taxi bolag och länma in marys glasögon också, hon glömde dom sist hon var här!
Borde ju fixa nytt pass idag också, får ringa mamma sen och kolla upp det!

Nu ska jag åka och hämta upp petra. see yaa later:) PUSSS



Petra :)

Godmorgon!





Vaknade för ett tag sen! Idag har jag faktiskt lite planer!
Jag måste se till att fixa ett nytt pass... för jag ,Andreas och ett gäng ska ju åka till england om ett par veckor:) ska bli riktigt nice:) Bo på hotell ett par dagar och kolla fotboll oså:)

Nu ska jag snart ta och fixa mig lite, fast tror jag ska förbli osminkad idag, för vi har ju träning sen och orkar inte helt enkelt! Jag skriver lite senare.

Kisses .

Home, SWEET home!!

Har precis kommit hem från att ha varit och kollat på b-lagsmatchen. Dom vann med 6-1 nice:) syrran var ju med där idag , hon gjorde 3 mål. grattis, hihi:) Nu är serien för B.laget slut för i år, gud va segt att vänta ända tills nästa år, suck!! A-laget har ju en match kvar alla fall:) Men innomhus säsongen ska bli riktigt nice också:)

När jag kom hem låg Andreas och sov i soffan, han gick ju tydligen inte och la sig försen 10 i morse, dummer .. han som hade match idag också.. men dom vann ialla fall också:)
Jag ska åka ner till maxi och handla lite snart, Andreas ville så gärna ha tacos när han vaknade så får väl överraska honom med det:) så sjukt segt att sätta sig i bilen nu bara för att åka och handla.. blää!!
Sen kl åtta ska jag kolla på ensam mamma söker, gilalr det!! Och sen kl noi blir det väl kommisarien och havet eller vad det nu hette hmm, hehe?:) Nä, nu ska jag åka o handla!

Skriver senare. see yaa!!  kisses .      


Jag älskar att blogga:)

Nu sitter jag här alldeles snorig och täppt i näsan, blää!!
Igår kväll så drog jag till carro en sväng, antonia, ak och några var där, men det blev inte alls långvarigt för jag kände mig inte alls hundra , spänningshuvudvärk , och täppt som fan i näsqan och så hostar jag typ slem, usch va äckligt! så det blev till att åka hem och lägga mig. Natten var en plåga, jag kunde inte sova en blund i början, bara mådde dåligt! Men efter 3 kunde jag somna som tur var!

Idag är det match, ska åka till floby med Mamma och pappa , syster ska vara med och spela:) ska bli sjukt nice att kolla på fakstiskt:) Jag ville så gärna vara med men jag fick inte för att jag spelat så mycket matcher det senaste!!

sitter och skriver med andreas bror marcus på msn hans msn just nu,dom har också match idag! han undrar när dom ska ta sin fika idag, hihi:) Dom brukar alltid fika innan sina matcher. Idag känner jag för att skriva lite fast jag mår pisss o bläää :)

Nu i veckan som kommer så ska jag ju provköra hondan, har ju inte blivit av att jag har gjort det nu i helgen! längtar jätte mycket tills jag kan börja köra den oså:) min egen lilla honda:) Min älskling är för go som tänker så på mig juh!!

Jag tänkte ju tagit bussen in till stan nu precis, men så fick jag ju synn på att det går ju inga j*vla bussar på söndagar! fan fan fan! Jag hade tänkt att åka in til stan och träffa anna snabbt och köpa nässpray innan samlingen! men icke då, blev inget med det! får hoppas att jag löser det på annat sätt! ska nog ta och väck bobby nu:) hahah, hans lille bror undrar ju när det är fika:)
Kisses!


Fixat mig ..

Nu har jag fixat mig! Allt förutom håret! vet inte hur mycket jag tid jag orkar lägga ner på det idag fakrtiskt, blää så jobbigt ibland!
Blev samma kläder som igår , orkade inte testa massa . Ingen ide att jag lägger upp kvällen outfit då eller juh:) hihi.
Andreas sitter och kollar fotboll, kom precis några kompisar hem till han. Jag vet inte vad jag ska hitta på ännu, kanske drar till catrin en sväng, don`t know?? :)


Hemma ..

Nu har jag kommit hem ifrån matchen igen! Det belv 1-1 . men vi borde vunnit tycker jag allt!
Nu har jag ont i halsen och är täppt i näsan och känner mig lite hängig! Jag ska inte vara med på matchen imorgon, Tråkkkk!! , ville verkligen det. Antonia ska vara med allafall, kul för henne:) ska nog med och kolla på syster:)

Sitter och äter strepsils med honung och citron smak nu mot halsen, hjälper faktiskt lite!

Ikväll vet jag inte vad som händer än, men antonia skulle höra av sig när hon visste vad hon skulle göra alla fall.
Ska väl fixa mig lite om ett tag, just nu känner jag mig alldeles för svag för det!! Vi hörs om en senare igen kanske:)

Mamma och pappa körde hem mig nu, jag har ju glömt berätta att jag ska få en bil av Andreas, en gammal go honda, hihi:) Perfekt för mig att ha en sådan bil som man inte behöver vara så rädd om som :) Och så e den sjukt mycket billigare att köra också!! Kommer bli så bra:) Ska provköra den idag eller imorgon, wohoo:)

Här är min unerbara strepsils, hihi:) verkligen något att rekommendera för dig som har ont i halsen:)


Kisses . // see yaaa later :)

Lördagsmorgon:)

Hej bloggen,Har inte alls sovit så gott inatt faktiskt, har typ halsbränna eller något liknande, det bränner och gör ont i hasen, men nu när jag kommit upp så känns det mycket bättre:) Så nu sitter jag här och funderar på massa saker! Ska iväg och spela match om en stund, borta mot lerum!
Jag och Anna hade det as nice igår på Håkan hellström:) han är verkligen bra!!

Jag kom ju in till göteborg vid ett tiden, då begav vi oss til ett fik och där satt vi och tjatade och drack kaffe en bra stund. sååå mysigt!!
Sen Gick vi vidare och mötte upp lisa, jonna och julia och tjatade lite. Sen var det hem till anna som gällde och fixa oss lite, jag harde ju bara på mig tråk kläder så jag fick låna en tröja av anna, såå söt:) Kommer lite bilder!

Nu måste jag se till att fixa skjuts ner till holmalyckan, har ingen bil idag, så ivärsta fall så får jag vänta på mamma och pappa , och då kommer jag lite sent till samlingen, icke bra!!

Hörs kanske snabbt innan jag åker igen, annars efter! Måste ju fan fixa mta nu också..ååå blä, stressad nu juh!!

Kisses .

Här är dagens outfit alla fall:)


.. och kvällens :)








Håkan hellström!

Hej bloggen.
Sitter nu hemma hos Anna , vi kollar lite på tv och hon sitter och äter en grekisk sallad:) Ikväll kl åtta ska vi kolla på Håkan hellström på liseberg, ska bli riktigt nice faktsikt;) hihi, me like:)
Vi ska snart fixa oss lite nu, fylla på sminket lite oså ska jag kolla om anna har något fin klänning eller något som jag kan låna:) Glömde lägga upp dagens outfit förut, men kommer nog kvällens outfit senare istället:) Nu ska vi som sagt fixa oss.

Förresten jag och anna gick ner till butiken förut, och när vi kom tillbska så hade balder (annas hund) tagit min pälshalsduk och dregglat massa på den , hahah:)

Pusss & kram



                                  HÅKAN HELLSTRÖM :)


Godmorgon bloggen!

Har varit väldigt kass uppdatering nu, jag vet! sorry:( , Men har haft mycket att göra faktiskt!

Nu har jag alla fall vaknat och duschat, det var verkligen jätte skönt! Skulle ju åkt till göteborg igår kväll så jag hann ju inte duscha då, men sen blev det inte så för jag åker troligen nu om ca 2 timmar eller så:)

Igår mötte jag upp Mary på stationen och körde hem henne till oss, nu har vi nystädat, så underbart :) sen  vid halv tio tiden igår åkte jag pappa och syster ner till göteborg och kollade lite och åt lunch oså, pappa skulle ändå till någon tum läkare!
Jag hittade lite saker i stan alla fall kommer bilder på det! Fann också en sjukt snygg skojrta i en liten okänd jeansbutik som pappa kände till, så det blev till att köpa den till Andreas:) hihi , han älskade den..så kul! Pappa köpte en likadan också:)

Nu ska jag snart fixa mig lite och tänka på att bege mig till göteborg! Ikväll blir det Håkan hellström på liseberg för mig och anna:) nice! Mamma ska fixa gratisbiljetter oså:)

Jag skriver senare! Lite bilder från gårdagsens shopping här:                  Kisses .


Två stycker lite längre t-shirt så bra att ha, båda från H&M :)


Ett nit bälte som ska sitta högt i midjan, love it !!!


Ett par mörka jeansleggins , (fast dom köpte jag i förrgår hihi  :)


Shampoo och Balsam:)









Onsdagsmys

Idag har jag hunnit med mycket, men ändå lite , hehe:) När jag vaknade imorse fixade jag mig oså:) Sen mötte jag upp catrin på stan och vi tog en fika som alltid, hihi:) Sen kom syster också och vi kollade i lite affärer. blev att jag köpte ett par efterlängtade jeansleggins :) Tänkte köpa ett nitskärp också, men får bli en annan dag!

Senare åkte vi hem till catrin..dom beställde pizza men jag stekte potatis och korv ist, dåligt med pengar + att jag vill vara något nyttigare:)
Efter maten kollade vi tv och spelade lite "live" poker med makaroner som marker, hihi:) så roligt hade vi, eller inte haha:) kommer lite bilder nedan:)

Nu ska jag snart lägga mig med tankte på att jag ska upp tidigt för att hämta mary på stationen. Men jag skriver mer imorgon. Andreas har vänner hemma , så vem vet kanske inte kan somna så fall kommer det nog ett nattinlägg till senare:)

Antonia spelar :)


Catrin spelar :)

Hallonkräm åt vi också, mums mums :)




Antonia leker i soffan:) Min syster tycker det är härligt att ligga så med handen:)
Hon är så söt:)





Kisses . see yaa later ..





Frukosten

Här är min frukost:)
Har bestämt träffa med catrin , vi ska till stan snart hon ska bara fixa klart sig:)
Dagens outfit kommer nog senare:) Hoppas att det blir en fin och bra dag idag!! Var precis inne och pussade på min älskling som fortfarande ligger o sover så sött, guuu va go han är:)
Nu måste jag draaa;) Pussssa .


Godmorgon allihopa!

               

Godmorgon på er allihopa! Blev att jag sov ganska länge idag alla fall, hihi fast jag tänkte átt jag skulle gå upp tid :) Sitter och sms:ar med catrin , kanske blir att hitta på något med henne sen. Jag är ju sugen på att fika o kolla sta n lite, men får väl se vad hon känner för.
Nu ska jag snart börja fixa mig lite tänkte jag, platta håret sminka mig lite och ta på mig några kläder, bhuu det är det tråkigaste av allt för jag har ju fan inga!!

verkar inte som det b li någon fika med catrin alla fall, för det var hon inte sugen på och visste inget annat men men blir trpligen stan för mig alla fall:):) Ledig från träningen idag o allt, skönt :)

jag skriver lite senare.. ska fixa mig nu  seee yaaa , kissses

Pälsväst!

Något jag vill ha nu när det börjar bli lite småkyligt är en pälsväst:) Men hur ska den se ut?

Vilken utav dessa är finast tex..Hm, Hjälp mig:)

Vill alla fall ha modellen av den till vänster tror jag, den andra ser lite väl kort ut kanske?!
ååå, gud va jag vill ha en nuuuuu:)


kväll ..

Nu har jag tränat! Efter träningen drog jag och antonia med ak hem och vi kollade Idol och Andra avenyn tillsammans! lika bra som vanligt! Jag tycker verkligen synd om vissa som sökertill idol för att dom tror att dom verkligen kan och så går dom inte vidare. Annan sak om dom bara kommer dit för att vara pajjas liksom! ne usch och fy va synd det e om vissa!:(

När jag kom hem från ak så satt Andreas och fyra av hans vänner i soffan och kollade fotboll, sedan drog dom vidare till casinot i göteborg så nu blev man ensam, tråkkk!!

Jag har ju haft lite spa idag också som jag sa tidigare, så underbart skönt är det att bara ha tid och pyssla om sig sjävl!! hihi! Kommer lite bilder nedan.

Nu ska jag kolla runt lite, läsa vissa bloggar o bara slappa o mysa för mig själv:) Inför imorgon har jag inte mer planerat än att jag ska till stan o besöka apoteket o hämta ut nya p-piller. Bli nog en sväng till Gina tricot och för att kanske köpa ett par mörka jeans leggins. sugen på en fika också..får väl se om det blir så. träningsledig imorgon också.. ganska skönt faktiskt! see yaaa.

Sakerna jag använt idag :)



Ansiktsrengöring från   Mary kay
Läpp rengöring och peeling från   mary kay
SolarOil, olja för nagelbanden
Bodybutter
Lip butter

solarOil - är ett måste för mig när jag har gjort min naglarn, den mjukar verkligen upp och gör att man känner sig jätte len runt naglarna:) Något jag rekommenderar till er som gör naglar! vet dock inte vart man kan köpa den .. själv så köper jag min där jag gör mina naglar.

Läpp rengöring och peeling från   mary kay - Något jag också rekommenderar! , det är en vit kräm med typ små sandkorn i som rensar läpparna från överflödigt skinn mm och peelar dom .. låt sitta en min typ skölj sedan med vatten..klart:) Efter blir man hur len som helst och det blir mycket finare att lägga på ett läppglans och känns bättre:)

kisssess .






Jobbat lite ..

Åkte till morfar tidigt imorse med syeter och städade lite:) gott att tjäna lite pengar!
ska iväg och träna om en stund, men först blir det till att äta något.

Ikväll ska jag kolla på Idol och på andra avenyn:) hihi , längtar jätte mycket.
Bli till att ha lite spa ikväll också, känner att jag behöver frächa upp mig lite nu:) ska ta ansiktsmask ,raka benen , ta silveshampoo och inpackning och smörja in mig och bara mysa efter träningen.

Andreas och hans vänner ska kolla fotboll och äta på lindgrens ikväll, jag tänkte hängt med, men tror jag skippar det..känner mer för en mysig hemmakväll faktiskt :)

Funderar också på om jag ska dra till Gina och köpa ett par mörka jeanslegging nu när jag har lite pengar, behöver verkligen det...dom kan man ha till allt liksom. var där igår och hittade massa saker jag ville ha, men resten får vänta helt enkelt.

kissses


Svenska hollywoodfruar

Nu har jag kollat på första avsnittet av svemnska hollywoodfruar på nätet:) Det var verkligen super roligt!! Massa dyra smycken, hotell rum och galmour :) Har ju faktiskt varit med om en del sådant själv om man får småskryta lite :) Me love!! Kommer absolut att följa detta.
Gillar Anna anka mest så här långt hihi:)
Nu ska jag krypa ner under täcket!!



Pussss och godnatt sötisar .

Fan va JOBBIGT !!!

Hejsan!

Nu har jag precis kommit hem efter att först tränat och senhar vi delat ut flygblad i postlådor i över 2 timmar, så jävla segt, svettigt o jobbigt!! Bhuuuu för det!!

Tänkte lägga mig framför tv:n nu och kolla lite, fan jag skulle ju kollat på premiären av "svenska hollywoodfruar" ppå tv 3 idag, men missade ju det :(

Idag har jag fikat med catrin o anna, mycigt och hur trevligt som helt:) , Som alltid!!
Vi kollade i stan lite också, gud va massa fina saker Gina har fått in, önskade verkligen att jag hade pengar till att shoppa massa , massa saker:) men icke då!

Imorgon ska nog jag och syster åka till herrljunga och städa hos morbror och morfar, lite segt men men..
Sen blir det träning på kvällen igen, jag har nog bestyämt mig för att ha 3 supernyttiga veckor nu! där godis, pizza, läsk osv e förbjudet! det skulle jag verkligen behöva asså.

Vet att jag skrivit lite idag, men e så trött och och har varit stressad hela dagen! Så skriver imorgon!


Kissses .




 


sent "Godmorgon"

Godmorgon?
eller nee..så kan man inte alls säga nu..det är ju middag :)
Igår kväll belv det att spela bingolotte med syster och carro, ingen fick bingo som vanligt! Bhuu!! Sen kom Andreas hem vid 9 typ, då skulle han spela poker så jag kollade på en långfilm på kanal 4 (mins inte namnet).
Sen vid elva tiden så somnade jag i soffan framför tv:n..slutade med att jag vaknade kl halv 5 på morgonen och hade ont i nacken, usch!! Gick då ut till Andreas som fortfarande satt uppe och spelade då.. han bara skrattade åsa "du har somnat i soffan baby hehe" :) Han e så go! Somnade allafall jätte gott när jag kom in till sängen.

Idag blir det fika med anna innan träningen, fick precis ett sms av henne, hihi jag sa ju att det blir fika med henne denna veckan :) wihoo.

Nu ska jag fixa mig lite smått , äta lite frukost och faktiskt väcka Andreas :)

Kisses


Veckan som kommer ..

                  

Nu har jag tagit en varm dusch och sitter bara här och tar det lugnt för mig själv med ett glas kall saft:)
sitter och funderar över veckan som kommer .. hm.. älskar att planera!  lite för mycket ibland kanske , haha:)

Jag ska Träna tre pass + springa runt i hela stan och dela ut flygblad åt klubben.

Jag ska kolla på premiären av "svenska hollywoodbrudar" på tv tre, hihi so nice.

Hitta och boka tid hos en tandläkare,
det är verkligen ett måste, min tänder e typ döda!

Jag ska åka till herrljunga ochh hälsa på och hjälpa min morfar att städa mm (behöver ju pengar)

Jag ska upp tidigt på tordag och hämta Mary (våran städerska) som ska städa och göra det jätte fin hos oss. :)
Hon är bara för bra!

..Och så ska jag umgås med min stora kärlek såklart !!

Hm? :) Jag ska nog träffa Anna någon dag också, ska låna hennes pälsväst, så nice:) Blir väl säkert en fika också, hiii, som alltid!! 
Blir väl säkert att jag träffar lite andra vänner också och ittar på något skoj!

Puss&kram


Naglarna!

Fixade ju äntligen min naglar igår , både händer o fötter:) Här kommer bild på det:)

Nice va? :)
Me love!!






Gårdagen!

Hej Bloggen , sjkut  dålig uppdatering igår, i know!! Men det var stress hela dagen! Jag gick faktiskt upp redan halv 8 på lördagsmorgonen:) , gick ut och rensade ogräs,klippte gräset och grejjade i trädgården, duktiga jag:)
Sen kl halv 10 åkte jag till Erika för att få mina naglar fixade på båder händer o fötter, det blev riktigt fint, verkligen efterlängtat också:) Tack Andreas som bjöd mig på detta, du e mitt allt! <3
Anna karin var med och fick sina naglar fixade också.

Sen var det ju dags för match hemma mot Torslanda. Förlust med 2-1 , men men . bara att jobba på det sista nu och sen samla krafter inför nästa säsong. we goo girls:)

Efter matchen grillade vi hemma hos oss och hade lite främmat pontus, linnea , arnold, mackan, fredde , theres och erika var här :) riktigt nice var det! Sen drog jag vidare till catrin vid 8 tiden där det blev lite vin och spel...mysigt mysigt! Susanna och micke var också där, skoj! :)

Idag vakande jag utav att det plingade på dörren , det var Fredrik, theres , linnea, pontus och anders som kom på besök. Vi lagade lite middag jag och theres medans killarna tvättade bilarna, hihi:)
Nu har alla åkt hem och jag sitter och tar igen mig efter dagen!
Ikväll ska jag och syster spela lite Bingolotto , ska bli riktigt skoj faktiskt:) Vet inte om vi blir några fler!? Vill ni vara med så hör av er , hihi:)

Här kommer lite bilder från kvällen:


Kvällen outfit


Rosa body från Gina tricot

Svart skinnjacka från carlings

Svart kjol från Gina tricot

Strumpbyxor :)


Catrin och Susanna på toaletten


Jag med en rosa snopp:)


Catrin och enso? (undra om det stavas så) :)


Catrin och Susanna




Pussssssssss


Dagen ..

Hej Bloggen ,  har inte hunnit skriva nåot mitt på dagen idag, har haft fullt upp. Först drog jag ju iväg och lunchade med pappa och syster!, Riktigt mysigt faktiskt=)  belv lite kaffe efter också oså fick vi lite parfymer av pappa, se bild nedan!:)

Efter vi hade ätit drog jag och Antonia till arbetsförmedlingen för att skriva in oss, äntligen :) hihi..bra att få det gjort i allafalll. Vi ska på något möte den 15 oktober. Efter detta drog vi hem till Alexander och satte oss och drack lite te och myste till det var dags för mig att dra mig ner till samlingen! Vi vann matchen idag med 8-0 , vi ägde hihi:)

När jag kom hem så hade Andreas fixat mat till oss, revbenspjäll och baguett, så mumsigt var det! Medans vi åt så kollade vi på idol:) Längatr redan tills tisdag då det är dags igen, Love it!!

Förresten, förut när vi var på vag hem till Antonia så blev jag stoppad av polisen och fick göra blåstest oså, blev jätte nervös juh, men det var ju ingen fara alls:)

Nu ska jag dra över till min söta granne Anna-karin och vi ska väl se en film och mysa eller så, hörs kanske senare!

Pusssss o kram .


När vi drack tee:)




Lite av parfymerna jag fick av pappsen, han e gullig:)




Sen frukost!

Hahha, sjukt sen frukost! , Kom ju på att jag inte käkat någon än idag.. tänkte bara att jag skulle luncha med pappa och vänta på det liksom. Men det är ju ett tag kvar kom jag på så tog mig lite att äta:)
Gör inte allt mycket just nu sitter och tjatar med lite människor på msn oså! Bla. Syster! Vi jhåller på och diskuterar en sak, håller verkligen med henne till 100 %, dert e verkligen inte rätt!! men men.
Nu är jag sååå rastlös, hihi som jag alltid är men ändå.. Hoppas på att något ska hända snart, ring mig om ni vill hitta på ngt:) hehe.

Här ser ni min smarriga frukost!!


Dagens outfit

Här kommer dagens outfit lite snabbt! :) Inte så mycket att se, plus att det är en dålig bild, men hade inget bättre för mig medans jag väntar, hihi=)



Vitt (boxar) linne
Gina tricot.

En söt stjal Butik okänd

Ljusa Jeansleggins H&M








Godmorgon

Vaknade för ganska exakt en halv timme sen. Halsen känns lite bättre idag, känns liksom att det e påväg bort, fast samtidigt bränner det lite mer också! Nacken känns ungefär samma som igår dock:(

Pappa ringde precis, han kommer in till stan på lunch idag:) Kul , kul. Och så följer väl syster med också:)
Andreas ska möta en kompis i stan kl 12 för att luncha, så har lovat att väcka honom nu om ca en kvart!

Ska ta och fixa mig lite nu och kolla vad syster ska hitta på och se om vi kanske kan ses lite tidigare och typ kolla klart "se upp för dårarna" innan pappa kommer:)

Jaja, men jag skriver väl snart igen! Kisssess


Glass time :)

Kände att jag behövde något kallt för halsen, för den mår inte alls så bra just nu:( Glass är kanska inte det nyttigaste på kvällen kl 12 hihi:) Men så härligt för halsen:)

Strösslet är ju bara ett måste , annars ser det ju tomt ut. hihi


Så sugen på teeee!

Sitter här vid datorn nu och är så sjukt sugen på tee:) Men har ju såklart inget hemma! Bhuu för det!
Känner mig inte alls trött.. vet inte vad jag ska hitta på! Ska försöka komma på något kul att blogga om. Sitter och läser Dessies och Paow s bloggar, undra vem utan dom som talar sanning egentligen!? Tycker deras bloggar e skoj alla fall! :)


 


Ingen bra uppdatering idag ..

Hejsan hoppsan!
Idag har det inet varit någon bra uppdatering alls, sorry för er som läser. :)
Imorse när jag vaknade grejjade jag massa hemma, tvättade och bytte sängkläder oså, och så satt Andreas vid våran enda fungerande dator just nu så jag fick inte tid eller plats helt enkelt.. bhuu!

På eftermiddagen drog jag och hälsade på sötis syster :) Vi åt mackor och kollade på filmen "se upp för dårarna".  Hann dock inte se klart hela innan det var dags för att dra iväg och träna.
Jag har haft ont i halsen och i nacken idag också..ringde till vårdcentralen , dom sa att jag skulle höra av mig imorgon ifall det inte blivit bättre. Tänkte bara rehabat idag , men blev att jag tränade fullt ut ändå. hihi:)

Imorgon är det äntligen fredag:) Ska luncha med Pappsen och syster vid halv 2 tiden, ska nog passa på att kolla stan lite då också! Sen på kvällen är det match :)

Har kollat idol idag också :) Alltid så kul:)

Pussss


Gäsp ..

Nu håller min ögon på att stängas utan att jag ens vill! Gäääsppppaarrrr! Känns både bra och dåligt! Blir till att dricka upp det sista vinet och sen krypa ner under täcket tror jag! Ska ge Andreas en lång puss innan också, så j*vla underbart skönt att han är hemma igen!    love you baby!   Forever!

Hoppas att jag känner mig bättre i halsen imorgon när jag vaknar också, för imorgon kväll är det träna som står på programmet, och då kan man inte ha ont i halsen!

PUSS & KRAM

Det blev lite vin ..

Nu sitter jag och dricker vin och kollar på tennis med andreas och hans kompisar. Nice!
Blir nog inte sängen riktigt ännu allafall ;)



IDOL

Hejsan!

Nu har jag precis kommit hem från Catrin, eller snarare hennes granne Susanna:) Vi har suttit och kollat på Idol , så roligt e det verkligen! Me like!
Innan jag åkte dit så var jag hemma, vi hade tacoskväll:) Riktigt trevligt var det faktiskt, Fast sverige spelade ju inte alls bra idag...tråkigt! Tur att dom fick med sig 3 poäng i allafall.

Nu vet jag faktiskt inte vad jag ska hitta på, blir väl sängen om någon timme kan jag tro, till dess blir det nog till att kolla runt lite här på datorn!

Imorgon hraj ga inte några direkt planer heller, min pappa kom ju hem fårn usa idag, så kanske bli att luncha med honom eller så om han kommer in till stan! Han hade köpt med sig presenter till mig och Antonia, någon parfym var det tydligen, hoppas att den är god..för en parfym är verkligen vad jag behöver just nu, har inte haft någon på ett tag!

Jag måste se till att fixa tandläkar tid imorgon också, får inte skjuta fram det mer nu, fy mig! 

Kanske hinner med ett inlägg till innan jag ska sova!  Pusssss


Tacos i kväll

Hej på er alla sötiiisar :)

Nu har jag fixat mig lite och varit på maxi och storhandlat! Sitter här i mjukiskläder så känner att det inte är någon som helst ide att lägga upp dagensoutfit eftersom att det inet är mycket att se=)
Íkväll blir det tacoskväll, jag och min älskling ska laga, hihi:) Myspys!
Och så ska vi kolla sverige matchen också. heja heja!
Arnold (Andreas pappa) och några till kanske kommer upp och ska kolla med oss också!

Jag har fortfarande jätte ont i halsen, eller ont gör det ju egentligen inte utan det är bara tjockt och igentäppt typ känns det som, usch! Hoppas verkligen att det bli bättre snart! Som tur är så är det ju ingen träning idag för det hade jag inte klarat av!

Har precis suttit och skrivit en lista över allt jag behöver inskaffa, den e ganska lång, och lär ju bara bli längre och längre innan jag hunnit få ett jobb! Va fan ska jag göra! I need money!
Nu kommer Andreas snart hem från tennisen och då ska jag umgås med honom!

Såååå, skriver later ;)

Pussssss




Kolla bara va gott det ser ut hihi!

 


Tror jag är lite sjuk!

Her hej!
Tror minsann att jag är lite sjuk, vaknade alldeles tjock i halsen.. kändes som att jag inte kunde svälja typ! ucsh! Hoppas att det blir bätter under dagen! Nu är Arnold och Marcus här på besök, alla sitter ute i soffan och tjatar! Idag vet jag faktiskt inte vad som händer, men kanske ska träffa Anna i göteborg en sväng.. får se får se:)

Nu ska jag alla fall ta mig en dusch och fixa mig lite, känner mig hur sleten som helst! Bläää.

Sen funderar jag på att dra och köpa te, så gott när man har ont i halsen ju! :)

Puss&kram






 


Ingen bra uppdatering!

Hej bloggen!
Har inte varit någon bra uppdatering idag, jag vet! men lovar att jag ska skriva mera imorgon!
Kom hem från träningen för en stund sen. Firade ju Roger efteråt med jätte god smörgåstårta!

Nu har jag precis kollat på säsongspremiären av Idol 2009 =) fan va skojjigt att det börjar nu igen!

Om en stund kommer Andreas hem, han har varit och kollat bandy! Då blir det myspys, har saknat honom så mycket ju nu när han har varit borta ju!!

Pusssssss


Äntligen!

Godmorgon på er!

Just nu känner jag mig jätte duktig! Jag gick upp i tid (08.45) och så hämtade jag Andreas på stationen! Äntligen är min kära älskling hemma igen! Har verkligen saknat honom!!
När vi kom hem så gick Andreas och la sig direkt, han sa att han inte hade sovit varken på planet eller på tåget hem. Så jag förstår att han var trött! Jag fick inte väcka honom före kl 5 sa han hihi:) Han är så underbar!

så när han somnade så gick jag ut och tvättade bilen, damsugit, torkat och skurat mattor. Och efter det så klippte jag gräset också! känner mig duktig:) Blir väl till att ta något att äta här om en stund! ska börja bli bättre på att skippa godiset oså nu igen!

Vet faktiskt inte vad jag ska hitta på nu eftersom att andreas skulle sova, det visst ju inte jag. får väl se vad som händer! träningen ikväll iallafall, och sen ska vi ju gratta Roger också, hihi ska bli så skoj ju=)

Förresten ,måste verkligen kontakta en tandläkare idag och boka en tid ganska snabbt, har ju sådanna ilningar i tänderna så att det gör jätte ont ibland!! , kan inte fatta varför!?


PussaR .

 

Jag älskar dig!!

Ny telefon vill jag ha..

Är fortfarande veken, hade tänkt att gå och lägga mig ganska tidigt idag med tanke på att Andreas kommer tidigt imorgon bitti, Längtan är så stor nu!
Men det blev helt enkelt inte så, sitter bara här och tänker och känner inte alls för att sova än!, Känner att om jag lägger mig nu kommer jag bara ligga där och tänka i hundra år på allt och inget, hate it!
men men .. får hoppas jag bli trött snart! Då går ju tiden snabbare tills jag får träffa Andreas också<3

Har precis kollar runt på lite telefoner jag vill ha. Just nu så har jag ju en Nokia N95.. det är en jätte bra telefon men känner bara att jag tröttnat lite på den nu som man liksom gör med det mesta här i världen:) Så jag tänkte skaffa mig den här sötsaken istället.. Men kan ju säga att jag byter ner mig ett par steg från en mycket bättre telefon egentligen (med massa mer funktioner, mega pixels mm) Men det är ju inte det jag e ute efter, jag vill bara ha en telefon som man kan ringa och sms:a med, sen vill jag ha kontantkort nu! klarar inte av att få mobil räkningar varje månad! Och så är det ju naturligtvis ett plus att den finns i rosa:) hihi.

Blir nog inget mer inlägg nu ikväll. så godnatt på er allihopa!!


saker jag behöver och vill testa ....

Jag har En del saker på min inköpslista / testlista nu kan man ju säga! Suck!!
Det är inte alls kul att ha det så när man är lus pank!! Usch!

Men ge mig gärna lite kommentarer om ni vet något om det jag vill testa!


*
Behöver en ny foundation, Vill ju ha den som jag pratade om häromdagen från Make up store, den är super bra och täcker allt och håller
väldigt bra och länge!

*
funderar också på att testa en "Ögonbrynsgel".
Vet dock inte alls hur det kommer fungera men det ska tydligen göra ögonbrynen kraftigare, att dom växer altså? hm, ge min en kommentar om ni vet något om produkten

Dom finns på http://www.eleven.se/

*
Vill även ha dom där "Blonde glam " Produkterna fån REDKEN!
Någon som vet om dom är bra? Har sett en del som använt det, och dom har haft en jätte fin blond nyans!

Dom finns på dom flesta frisörer tror jag.







Mina vänner har också bloggar :)


Här har ni dom:   :)



Catrin - http://catrinastenius.blogg.se/
Andrea -
http://www.andrealinda.blogg.se/
Emma -
http://www.lillhov.blogg.se/
Antonia -  (Min söta syster) http://antoniafermsblogg.blogspot.com

Tränat ..

Hej bloggen!

Har varit hemma ett tag redan. Men kom i allafall hem från att ha tränat ganska nyss...vi fick sluta typ en kvart tidigare idag pga att det blev mörkt ute! Efter träningen hängde Ak och Antonia med mig hem.. vi åt lite, bla majskolv ? haha stavas det så?? Don´t know?:P Men nu har dom precis åkt hem så jag sitter ute vid datorn och skriver lite:) Tänkte kolla runt lite nu och läsa lite andras bloggar som jag älskar:) sååå roligt!

Imorgon ska jag upp ganska tidigt, ska hämta Andreas på stationen vid 9 tiden tror jag om han inte tar taxi, längatr längtar! <3
Sen på kvällen så är det träning igen.. plus att efter träningen så ska vi fira Roger (vår materialare) vi ska bjuda honom på smörgåstårta och så har vi köpt en present:) hihi. Ska faktiskt bli skoj att göra honom glad! Annars har jag nog inte så mycket planer för imorgon.. blir nog till att mysa ordentligt med Andreas i soffan framför en film kanske?:) vi får se!


Pusss & Kram

Smoothie







  • Nu har jag och Antonia precis gjort varsin Smoothie :) För catrin ville inte ha=) Nu när vi har druckit upp så ska vi åka ner och träna så jag skriver mer senare ikväll. Puss



Sakerna vi hade i:

  • vaniljglass
  • banan
  • mjölk
  • hallon

 



 


7 September




Nu sitter jag hemma med catrin och Antonia. Vi ska laga mat lite senare. Lövbiff och potatis, mums :) Innan dess vet jag inte vad vi sak hitta på, just nu sitter vi bara framför datorn och gör typ ingenting... Så har inte så mycket att skriva! Så skriver väl mer senare när jag kommit hem från träningen igen vid 21 tiden.

Pusss




Godmorgon allihopa!

Nu har jag tagit mig upp iallafall, vaknade väl 11.30 någongång tror jag! Jag skulle ju mött upp Andrea i stan i morse innan hon började jobba´, men blev inte så för jag har ju nada bensin i bilen, och har inga pengar kvar att tanka för så det var lite jobbigt! Nu sitter jag och sms:ar med catrin, blir nog till att träffa henne och hitta på något skoj innan träningen ikväll! Vet dock inte vad, men det kommer vi nog på snart! :) Jag har ju glömt att kolla upp en tid hos en ny tandläkare, det måste jag verkligen se till att göra nu iveckan, jag brukar känna att mina tänder ilar ibland när jag typ dricker kalla drycker oså!
Nu ska jag ta och fixa min lite smått, inte så stor ide att lägga ner massa tid när det ändåså är träningen om några timmar!

Pussss

Fina naglar ..




Vill verkligen fixa min naglar snart igen! Var så längesen jag gjorde det nu! Brukar ju alltdi fixa dom hos Erika (min pojkväns, lillebrors tjej dårå) hon är verkligen super duktig! Me like!
Anledningen till att jag inte fixat dom på ett tag är att jag har varit så otroligt pank, så är det när man inte jobbar, åter igen kommer jag in på den tanken..GE MIG ETT JOBB! Får verkligen hoppas att det dyker upp något snart alla fall! För nu är jag så sugen på mya naglar så jag kan knappt vänta .. känner mig hundra gånger frächare med nygjorda naglar och så passar det så bra in ihop med min fina förlovningsring :)

Juste, jag har ju glömt berätta att jag är förlovad kanske?? Jo, det har jag! ;) Jag har ju varit det i över ett år nu, tiden går så fort ibland! Vi förlovade oss i Las vegas den 11 juli 2008 :) Wiiii ;) Den bästa dagen i mitt liv kan jag lova!!

Nää, nu ska jag tvätta bort sminket och gosa ner mig under täcket! Pusss o natti nattiiii

Jag gillar ju rosa ...





En rosa mjukisdress,hmmm liksom ? Jag tycker dock dom e hur grymma som helst! För ett tag sen så letade jag som en tok efter att hitta en som jag verkligen gillade, så bra att ha när man ska mysa hemma eller bara har en slappis dag elelr ska flyga eller så! Tillslut en dag på stan så hittade jag en jätte söt på JC , dock mycket ljusare rosa än den på bilden här då!
Men sen när jag hade haft den ett tag så tröttnade jag för att jackan till var lite liten eftersom att jag hittade den på barnavdelningen:) , armarna var för korta mm. så jag klippte av byxorna till shorts eftersom att jag ändå inte kunde använda jackan! Så nu är jag helt enkelt ute efter en ny igen! som jag ska behålla hel den här gången!! :) HIHI. Älskar rosa, vet inte varför...så gulligt ju ;)

Mys med Annakarin

  Min fina vän Annakarin.



Nu har jag varit me ak hela kvällen. Vi lagade pasta med bacon och sås:) Mycket gott! sen satte vi på tv:n och kollade på premiären av ensam mamma söker, sjukt nice serie dedär, ska verkligen försöka att följa det! Idag har jag som sagt inte gjort så mycket! Jag gillar inte söndagar, dom är alltid så långtråkiga och sega, sällan att man hittar på skoj! Hade tänkt att ha lite spa för mig sj imorgon, raka benen , smörja in mig, noppra ögenbyrnen (behövs verkligen) och så ska jag kleta i massa inpackning i håret också som vanligt, hihi=)  Ska nog träffa Andrea en sväng också. Och sen är det ju träning på kvällen. Det är mina planer ialla fall, får dock se vad jag känner för imorgon när jag vaknar! Nu ska jag fortsätta att umgås med Ak en stund till innan hon ska hem och sova, skola för hennes del imorgon, gud så segt .. kan inte ens tänka tillbaka på den tiden! 

bye bye .



Längtar så tills Tisdag morgon YOU KNOW WHY !!  <3

Vart ute en sväng!


Nu har jag percis kommit hem. Jag var ute och gick med catrin förut, riktigt skönt faktiskt när man var lite små bakis oså:) Sen gick vi hem till mig och kollade repris på sverige matchen som vi kollade igår, eller kollade och kollade...vi hade mest på matchen i bakgrunden och så jumbalde vi när det blev mål, haha zlatan är fan grym!!
Efter vi kollat det softade vi lite till sen drog vi ner till maxi och köpte lite gott.. sen blev det att kolla Dif´s match hemma mot mariedal..vinst med 3-2..bra jobbar tjejer! Så j*vla gott att slå dom asåå! :) Wihooo!

Nu vet jag inte vad jag ska hitta på .. men ska alla fall kolla premiären av "ensam mamma söker" på tv kl 20.00. :) Kolla på det, det e skojjigt=) funderar på om jag ska laga något att äta till det också. Sms:ade precis till Ak och kollade om hon var sugen, hon e ju min granne så passar bra :) hoppas dock hon svarar snart för klockan är ju över 7!
Annars vet jag inte vad som händer ikväll ..blir väl slappt alla fall! Skriver mer senare. dårligt med bilder , dagens outfit osv...men det kommer imorgon!
Lovar!


Kisses


Morgon!

Hej Bloggen!

Nu sitter jag här vid datorn, vet att jag inte har uppdaterat här på ett antal timmar nu, men hade en stressig och fullproppad lördag igår! Match, och sen massa stress oså! Tyvärr förlorade vi maten med 3-1 , såååå synd! :(
Igår efter matchen så åkte vi hem och fixade oss lite, sen drog alla brudar ner till Carro för lite förfest och mys, tiktigt  lyckat faktiskt, vi spelade in oss själva och skrattade o hade så skoj!! Sen bar det av till öltältet i stan, vi kom nog dit lite för tidigt för det var inte alls så mycket folk, men det rullade in allt mer eftersom! :) Träffade Aronold , Andreas pappa! Han är ju hur underbar och trevlig som helst:)



Idag är det lite bakfylla men inte alls mycket faktiskt. Jag ska leka med Catrin om en stund vet inte vad vi ska göra.. men ska nog ner och kolla på b-laget när dom spelar match kl 17 sen :)

Pussss!



Morgon morgon Bloggen!

Nu sitter hjag här vid datorn, är ganska stressad faktiskt, ska ta på mig något och sen dra direkt till stan för att träffa Carro och Antonia en sväng innan vi ska dra till samlingen. Idag gäller det , vi måste verklifen kämpa och se till att vinna denna matchen!! Heja Holmen :)
Jag hinner verkligen inte skriva mera just nu, är superduper stressad, gillar inte alls att stressa!

Men vi hörs efter matchen och mot kvällen vid 19 tiden! :)

Kisses

Heja Sverige!





Nu är det dags sverige!

Jag ska sätta på kanal 4 nu och kolla på Sverige - Norge , ska bli riktigt skoj! Heja Heja sverige för fan!!
Hoppas verkligen dom vinner!
Sen efter ska jag vara med Anna, och jennie kanske kommer hit också:)
Nu måste jag kila, ska fixa något tilltugg till matchen, har typ glömt att äta idag, så konstigt när det gäller mig (Matvrak annars) haha!

Förresten har fixat mig lite nu också, känner mig som en ny människa :)

Pussssss


Lite sena bilder från Antonias 20 års fest den 8 aug!



Jag och lisa på dansgolvet:) Party party !!

Jag , Anna och Carro


Jag , jennie, Lisa och carro


Fika och tjat!




Hejsan!

Nu har jag precis kommit hem efter en fika på stan med dessa underbara människor , Anna, Hanna och Catrin :)
Det är så skoj att fika, älskar verkligen att bara sitta och tjata massa skit!
Nu tänkte jag snart ta mig en dusch , raka benen igen och  fixa mig lite! det kan behövas, fortfarande morgonfrillan juh, haha=)

Ikväll hade jag ju tänkt att åka till göteborg och träffa Kicki en sväng, men vet inte om det blir så.. har sms:at henne och frågat om inte hon kan komma hit ist fast hon har inte svarat ännu :/ vore mycket lättare för mig, har dessutom inte råd med tåg ner dit just nu! så jävla jobbigt att vara pank!! Ge mig ett jobb! Plus att vi har ju match imorgon så måste ju ändå ta det lugnt liksom!
jaja, får hoppas på det bästa helt enkelt!


Pussssss så länge!

Fredag idag, nice:)

Godomorgon Bloggen!

Vaknade för ungefär en halvtimme sendan, hade ställt klockan för att jag skulle klippa gärset, men icke icke, det är alldeles för mycket regn ute för det, fan fan då! Det behövs ju göras nu!
Om en stund ska jag möta upp Andrea och sen Anna:) skoj skoj!
Ikväll blir det nog träffa kicki, men kan ju inte dricka något eftersom att det är match imorgon men men, men kan faktiskt ha kul utan alkohol också:) , det skall jag ha idag så fall:) hihi.
Nu ska jag nog ta och äta lite frukost, yoghurt och musli, det e sååå smarrigt juh=) sen bär det av!
Skriver senare igen. 

Tjingeling :) 

Läggdags! GÄSP!!!





Exakt en sån här säng har jag och min älskling=) Den är verkligen underbar, dom första nätterna jag sov i den va dom några av dom härligaste nätterna i mitt liv, det är verkligen skillnad från en vanlig säng ska jag säga!

Nu är det läggdags, är riktigt trött nu efter en bra stund framför datorn med massa bloggläsande och lite facebook, ska upp ganska tidigt imorgon också för hatar att sova bort hela dagarna, ska dock träffa Andrea också så upp i tid blir det helt enkelt! :)
Innan jag lägger mig ska jag faktiskt vara riktigt duktig och rengöra ansiktet och smörja in mig, för några finnar eller så vill jag verkligen inte ha..Tänk, det är inte ofta jag är snäll mot min hud.. sover ofta med smink oså, särskilt när jag har varit ute på helgerna liksom, det måste verkligen bli ändring på detta nu! , Tänk va fin hy man kommer få så fall:) wohoo:) Nog om det!

Sessssss imorgonnnnnn:)


Godnatt allihopa.            Puss & kram .



Mys och filmkväll hos Carro

Hejsan bloggen!

Nu har jag precis kommit hem från Carro.. vi lagade mat tillsammans efter träningen jag, hon och Antonia!
Sen satte vi på tv:n och skulle kolla på en film som gick, men ingen kände att man hade orken till att tänka speciellt mycket..så det slutade med att vi satte på en gammal favorit istället...Offside:) hehe , den filmen är ju hur skoj som helt juh:) Idag har jag inte gjort speciellt mycket mer! Innan träningen umgicks jag lite med antonia, vi var i stan en sväng och hon bytte tröjan som jag nämde förut.
jag var inne på make up store också, har ju lite smink från dom, bla en fondation på burk som jag verkligen älskar:) men saken är den att tillfället då jag köpte den var jag typ likblek (inte så mycket bättre nu men) och fick då inte riktigt rätt färg!
så jag bad snällt om jag fick ta hem 2 andra nyanser och prova hemma , och självklart fick jag det tack tack du snälla som stod i kassan , trodde Anna skulle jobbat ,men det var tydligen en ny tjej där idag!
Nu ska jag slappa lite framför datorn innan det bli sängen, kanske hinner med ett inlägg till om jag kommer på ngt skojjigt! Sitter och sms:ar med Anna nu också, vi kanske ska ses en sväng innan hon börjar jobba imorgon, wohooo:)
Förresten va händer i helgen , jo imorgon ska jag kanske ta mig en sväng ner till Göteborg och hälsa på Kicki,en kompis jag träffade på en av pokerresorna!,det ska bli riktigt nice altså.
Sen på lördag är det ju match också, borta mot skepplanda. Då är det vinna som gäller! Efter det så blir det väl troligen utgång här i alingsås!

Puss & kram

Nöjd nu carro ?  :) Pusss på dig!


Dagens outfit



Snygga stuprörs jeans (butik okänd)       Se överdel nedan.


Nu ska jag strax dra mig bort till Antonia en väng, vi ska laga någon mat tillsammans innan träningen sen:)





.




Vit stickad tröja från Gina tricot

Hejsan Svejsan

Nu har jag kommit hem efter att ha träffat Andrea en stund.
Precis tagit en dusch och kletat i massa inpackning i håret och sitter nu här framför datorn och slappar å bloggar lite.. Ska nog träffa Antonia lite senare hos skulle byta en tröja hon köpte igår i stan. Dock inte den söta stickade utan en annan lite längre vit spets tröja:)
Hm, undra va man ska laga till middag idag, får väl blir någon av mina special pastor skulle jag tro:) , kanske får bjuda syster på en portion också för sen halv 6 så blir det träning igen .. gott fast lite segt hihi:)
Fan va mitt hår droppar, as irriterande.. Har det utsläppt nu när det är blött för att det ska torka snabbare, men fan va det rinner, blläää.
Nu ska jag fixa mig lite oså. Men skriver senare
.

Pusssar från mej :)


Bröllopsduellen





Nu har jag och Andrea precis kollat film, det blev "bröllopsduellen" som ni ser:)
Den var verkligen jätte rolig! Och jag hejade såklart på den blonda:) hihi så det slutade ju bra för min del, fast tyckte allt lite synd om brunetten i slutet där :( ojjjj, nu har jag försagt mig lite här för er som inte har sett denna romantiska komedi ännu :) sorry :)
Andrea ska dra till Andreas om en tund, då blir det nog sängen för mig tror jag..Gäsp!
Imorgon har jag inga direkt spikade planer förutom att jag tänkte försöka på klippt våran gräsmatta om vädret tillåter förstås.
Och sen så är det ju träning också! see you!

Puss & kram



Tillbaka från stan




Nu är jag tillbaka från stan igen, blev en titt på Gina tricot hittade denna söta stickade tröjan där, perfekt nu när det snart blir lite kallare ute.
Nu tänkte jag snart gå in i duschen och ta en kur med silvershampoo i håret, det börjar bli bättre men inte som jag vill ha det ännu sen blir det nog bara att sitta vid datorn och kolla runt lite medans jag väntar på att Andrea ska komma, vi tänkte kolla någon film eller så, vet dock inte vilken vi ska se har sett alla failme jag har hemma typ tusen gånger, så det blir nog till att hyra en tror jag:) Fan va denna dagen har gått fort, det känns som man inte har hunnit med något alls!
skriver nog mer senare.

PUSS & KRAM



Hemma igen, här är dagens outfit



Dagens Outfit, verkligen dålig bild, sorry!


Linne från Gina tricot

Svarta jeans
(butik okänd)

Dags att sova snart

Det får allt bli ett litet inlägg till innan det är dags att krypa ner under täcket!
Catrin åkte precis hem nu, vi har kolalt en film på canal+ , vet dock inte vad det hette men bra var den i allafall:)
Höll på att somna i soffan så ska bli underbart skönt att lägga sig nu.
Imorgon kanske jag ska på bodypump på sportlife kl 12 med Andrea, får se hur det blir med det, vi skulle höras av imorgon igen.
Jag och Antonia ska antagligen åka till herrljunga och städa hos min morbror också, vi brukar göra det ibalnd mot en liten peng , aldrig fel:) GÄSP! Dags att sova.

Pusssa, nattinatti

Antonia och Li


Antonia,Li,Carro,Catrin och Andrea


Jag och Emma


Tränat..


Nu är jag pecis hemkommen från träningen , sitter och äter ett sjukt gott govt bröd med skinka på:) MUMSFILLIBABBA! Nu ikväll vet jag inte vad som händer, blir nog bara vara hemma och slappa, kanske träffa catrin en stund , kolla en bra film och bara mysa och snacka skit:) I love it!

Glömde mitt slivershampoo hemma idag, attans .. det hade jag verkligen velat ha juh :( , var nära att jag drog hem och duschade hemma, men sket i det sen för det tar bara så mycket mer längre tid och det kände jag inte alls för idag.. 

Nu blir det lite tv oså. see yaaa later!   Pusss & kram


PS. Andreas om du läser detta, jag älskar diiig meeeest min prins .DS     

Redkenprodukter (blonde glam)

      REDKEN BLONDE GLAM


Dessa set med produkter är något jag verkligen vill ha!
dom är superduper bra för blont hår och skulle passa mig perfekt!!

Dessa finns att köpa hos dom flesta frisörer. håret får verkligen en fin blond färg och
är dessutom bra för håret, det var den beskrivningen jag fick när jag var inne på en salong nere i stan!

VILL HA, VILL HA!!!

Dagens outfit




Dagens outfit, väldigt enkelt:


Jeansshorts från Fornarina

Ett rosa linne från H&M



Perfekt en dag som denna! Idag är det  1 september och solen är faktiskt framme, har precis varit på maxi en sväng där träffade jag både viktoria (som praktiserar där just nu) på skönhetsavdelningen och så var Göran och Andrea där och handlade :) Dom sa att dom hade varit på någon skatt jakt, men dum som jag är så lurade dom mig väl säkert, fattade NADA alla fall:)
Jag köpte lite av varje på maxi bla en tomatsås med rostad vitlök , bacon och lök som jag tänkte göra en egen pasta sås på:)
När jag och Andrea stod i kassan för att betala så stod det en man före oss som hade jätte konstigt hår... han behövde verkligen klippa sig...intressant eller hur...NOT haha:)!



Jag och catrin:)



Detta är jag och catrin på hotellet sjukt nice:)

Jag och sötasyster




Jag bjuder här på en jätte gammal bild på mig och min sötaste syster :)

Om ni undrar varför jag inte har fler bilder så e det för att min dator gick sönder för att bra tag sen och där låg verkligen alla bilder, ska försöka ta lite nya. det kommer.

Morgon spa

Nu har jag haft lite morgon spa för mig själv:)

jag har gjort följande:

  • Rakat benen.
  • Smörjt in mig med mitt bästa bodybutter.
  • Oljat in naglarna på tårna.
  • Klippt, filat och målat naglarna.
  • Tagit ansiktsmask och läppmask.

 

(Se bild nedan)


Morgon mini spa


Frukost




Godmorgon godmorgon. Nu sitter jag här precis nyvaken,men morgonruffs i håret och mjukiskläderna på och äter min yoghurt:)
Idag vet jag inte vad jag ska hitta på, men är kanske sugen på att dra ner till stan en sväng och kolla lite på gina typ. Ska kolla om någon kompis är sugen på det:)

Jag tänkte snart börja dagens outfit här på min blogg också :) det låter väl bra??

Kisses


...


Han han han ...

Han är den mest fantastiskta, underbaraste , goaste och finaste människa jag någonsin träffat!!
Och vi ska det föralltid vara!

Jag äskar dig!


Det tråkigast och mest jobbiga på länge!!

Nu har jag precis kommit hem från inventeringen med laget! Det var något utav det jobbigaste jag varit med om!
SÅÅÅÅÅÅÅ LÄNGTRÅKIGT , vi var där och räknade i hela 6 timmar, bhuuu!! Nu är man inte lite trött. men men nog om det.

Annars har jag inte gjort så mycket mera idag än att vara med catrin, vi har suttit och tjatat skit , kollat saker på nätet och bar haft det mys =) Imorgon är det träning igen, tycker faktiskt att det ska bli skönt, så underbart att känna sig utmattad efter en träning man tagit i på!
Nu ska jag strax krypa ner i min underbara hästens.

puss o kram

RSS 2.0