Underbara helg!

Sitter hemma hos syster! Vi håller på att laga biffar , potatis och brunsås , mums! Har haft en underbar helg med massa party och goda vänner! I fredags var vi ute och firade Alice som fyllde 18 :D
Och sen på lördagen var det party igen , föris hos Carro med massa god brudar , tjat , vin , drinkar och spel :) Sååå nice. Sen drog vi vidare ut! Ännu mera drinkar och så var även älskling där, guud va vi festade!

Nu måste jag fortsätta med maten, senare blir ddet fika med Anna på stan, så himla längesen jag träffade henne nu! Ska även hämta ut mina hunterstövlar som äntligen har kommit.

Och ikväll blir det poker och en wallandefilm med kära syster! see yaa . kisses

Fredag :)

hejsan hoppsan! Har precis tagit på mig kläder och ska bege mig ner mot stan, fika + köpa lite nödvändigheter , bla nya bh:ar :) Íkväll ska jag hem til Olivia , hennes lillasyster fyller18 år idag, GRATTIS ALICE! Har dock inte betsämt om jag ska med ut eller inte .. tror jag väntar tills imorgon då det är 22 och öltält osv hihi. Måste hitta något att ha på mig idag i stan, har en såndär dag då det känns som att man inte har några kläder alls :/ Ska även lämna tillbaka ett linne som har släppt i sömmarn ..grr. hoppas dom har ett nytt i min stl!

Btw, skulle göra omelett förut, brukar ju alltid göra med tomat i , oså lät jag det inte steka tillräckligt så nu har jag ont i magen för att jag har ätit rått ägg, usch! Får bli en smarrig sallad på stan nu!
See yaaa later!

ska försöka att komma igång och blogga mera nu igen!!

Pussss 


Tillbaka ?

Cha cha! :D Sitter hemma isoffan och kom och tänka på att jag faktiskt borde blogga lite , det var ett par veckor sen sist nu! sa ju att jag skulle berätta för er vad som hänt, men blir nog bättre att bara glömma det och gå vidare och börja blogga igen!
Har hunnit med massa skoj grejjer dessa veckor som jag inte bloggat! Shoppat, fika massa, lov it!! Varit i göteborg på kenzas model sökning ( nej jag sökte inte  ;( ) Där träffade vi Paow också, den tjejen är ju bara för gullig , puss på dig!

Nu sitter jag bara och väntar på att Ida ska höra av sig och vilja fika med mig ;) Ska dock fixa mig lite snabbt också, så det ska jag göra nu! Men vi får höras senare helt enkelt , whooo knows ??? :P Kisses

RSS 2.0