Solig dag :)

Ååå, guud va mätt jag är! Sitter hemma i köket och har precis käkat pasta med oxfile , champinjoner och lök som min kära älskling kom hem med .Idag var det ganska hårt på träningen, eller aa jag tog i hårt alla fall :P

Idag har jag jobbat lite + träffat Catrin, Var ett tag sen sista , har saknat henne fakiskt .. vi umgicks ändå ganska konstant ett tag där :) Så det var nice, vi käkade glass och drack kaffe på hennes uteplats. Klippte gräsmattan gjorde vi också, HAHA!!

Nu har jag tränat och ska bara ha en slappis kväll. Skulle träffat Petra en svängis , men vi kände typ båda två att det blev lite sent nu + att hon hade ont i huvudet stackaren :/ Men imorgon blir det solaaaa på hennes gräsmatta , hoppas bara vädret tillåter, man ska ju dock aldrig planera solning känns det som för då blir det bara regn typ , hehe. Nu ska jag kolla tv, kanske ska hyra en walander om jag ockar mig in till stan!! See yaaa. Pussss!



Åhååå.. Längtar tillbaka , vi på Miami beach för ett par månder sen!


Jobba!

Ska dra iväg till HErrljunga och jobba lite :P Senare i eftremiddag så ska jag fika med catrin, var ett tag sen sista faktiskt så ska bli jätte trevligt! Men nu måste jag skynda mig iväg . Vi får höras senare helt enkelt.

Förresten , jag fick redan på att den stora Tångahallen ( En stor , ganska nybyggd hall , med en elvamanna fotbollsplan innuti) Har brunnit ner , fatta va sjukt! Och min pappa som ska ha sin festivlan bla där inne som han ordnar varje år :/ Shit asså.

Kisses

Bridget jones dagbok!

Chaaa. Har varit och kollat på Balen  + käkat pizza :) Nu ska jag och Amalia kolla på Bridget jones dagbok :D Så vi får höras senare helt enkelt. Pusss


Balen!

Förresten .. idag är det ju bal! Några bekanta och några vänner till mig ska gå den idag! Anna- karin tex :D Det ska jag kolla på efter vi käkat oså, det börjar kl 5 tror jag! Åå, gud jag mins verkligen min bal, tänk va mycket man hade ändrat om man hade fått göra om allt nu och välja annan klänning, smink , håruppsättning osv :D
Nu är jag jätte stressad, hate it! Så vi får höras senare helt enkelt. Pussss



Anna-karin !

Gårdagen + kvällen!

Godmorgon / godmiddag! Sitter hemmai köket och dricker världens största glas saft!! Igår vann b´vi matchen med 4-1 , så jäkla nice asså! Sen drog vi hem till syster , fixade oss, tog en öl i solen och bara softade .. Sen gick vi och mötte upp Anna -mia vid affären för att handla lite till kvällen!!
Det var alla fall en underbar kväll måste jag säga!! Dock fick jag ont i huvudet till slut! (som jag alltid lyckas få nu för tiden när jag dricker :S ) Jaja, nu måste jag skynda mig lite för Mamma och pappa kommer och hämtar upp mig och älsklingen snart , det är ju mors dag idag så vi ska ut och äta gott :D Seee yaa later

Här kommer ett oar bilder från gårdagskvällen, dock sjukt dålig kvallite!!


Elin och Anna-mia :)


Madde och jill , vi leker en lek haha!


Haha, jag och madde!

Mysig Fredag!









Har precis dekorerat tre stycken varma mackor som jag precis ställde in i ugnen, guud va hungrig jag är, dock suger det att äta så här sent på kvällen, men kan fan inte gå och lägga mig hungrig,fy!!

Idag har jag och Andreas fixat med båten osv. Sedan bjöd han mig på lunch i stan, det med taco buffe, mumsigt!
Skulle dratt direkt hem till syster efter att vi käkat men klantg som jag var så hade jag glömt mobilen hemma så var tvungen att åka hem igen, asså vissa dagar kan jag bara hata att köra bil, tro det eller ej men det kan vara såå j*vla jobbigt!!

Gick på stan lite med Syster och ak , vi kollade efter en väska till Anna karina bal som hon ska gå på söndag , fan va nice det ska bli att se alla så uppklädda, spännande .. :) Sen åt vi suchi också , sååå gott!
Nu har jag som sagt gjort varma mackor , tagit en dusch och bara tagit hand om mig själv! Ska fortsätta kvällen så! Imorgon blir det ju party , ska grilla , dricka och umgås! Fan .. måste till systemet imorgon också.

Puss på er


Jag ska ju snart fixa mina naglar igen, tänkte göra det till min födelsedag :) Naglarna har ju fått vila ett par veckor nu efter att jag hade dom konstant i 2 år ... hehe. Vill man vara fin så. Börjar sakna dom nu, men har glömt att boka tid ..

.. ska göra det i helgen!


Städat båten

Chaaaa, kom precis hem .. jag och älsklingen gick upp ganska tidigt idag och drog iväg och städade och skurade hans båt. Den är så sjukt heeeet. Längtar tills vi ska åka med den i sommar :P

Nu ska vi snart dra iväg och käka lunch på stan, ska bli mycket mumsigt efter att man har "jobbat" lite!
Ikväll blir det en lugnt kväll .. Laddar för party imorgon ist!! Ser fram emot en förfest utomhus om vädret tillåter så förstås!! Nu ska jag fixa mig lite, dock inget smink idag heller , som sagt vill ha all sol jag kan få! :) See yaaa later babes. PUSS



Så här ser min pojkväns båt ut ... nice haaaa :D ?

BRAVO

Sitter i köket och dricker bravo juice och tänkte blogga lite!Igår kväll när jag kom hem så kände jag mig typ febrig och jätte trött och hängig :/ Men nu när jag vaknat så känns det mycket bättre som tur är! Vem hade orkat bli sjuk nu när det snart är helg igen :P
Idag vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, men är sugen på att vara ute i det fina vädret alla fall ... Senare ikväll är det träna som gäller!!

Nu ska jag börja fixa mig lite , ska nog dock vara osminkad som jag har varit ett par dagar nu när det är så fint väder ute ..ja menar så att man kan få lite färg, + att det är inte snyggt med massa foundation/brunkräm när det är solljus ute, det ser bara blä ut ( tycker jag !!)

Vi hörs senare då. Pusss på er snyggingar!

Förresten .. bravo it the shit!!



... Love it :D



Mariestad!

Drar strax iväg mot mariestad nu! Först luncha med mamma och pappa på vägen  :)
Har planerat lördagskvällen nu också , blir föris med massa goa brudar , grillning osv tror jag! Sedan utgång till hotellet , mmm längtar!!!

Hörs senare ikväll helt enkelt! Puss


Onsdag!

Kom precis hem till syster! Har köpt med mig dicka och vi ska bara sitta här och slappa! Senare är det match .. får dock se om jag kan vara med idag, har så sjukt ont i ljumsken :/ inte bra!!

Hinner inte blogga så mkt just nu! Things to do :D Seee yaa later . kisses


Vålnaden

Har varit och hyrt en ny Wallandefilmnu efter min spa kväll! ;) Vålnaden heter den, har bara kollat ca 20 min . Hoppas att den är lika bra som alla andra filmerna! 

Orkar nog inte blogga mera ikväll så vi får höras imorgon helt enkelt. Då är det jobb som gäller ett par timmar på dagen!

Pussss och kram

Fel på sidan ... ??

Helvete, det verkar vara ngt fel på blogg.se , eller det är segt ellet ngt .. jag skrev ett inlägg förut, men det laddades aldrig upp :S Där jag berättade vad jag gjort idag osv. Får ta det kortfattat nu för orkar inte skriva om, suuuuuuur nu vill jag lova, blää!

Idag har jag alla fall hängt med syster och petra hela dagen, vi har slappat , druckit kaffe och tjatat på Antonias veranda . Sen drig vi in till stan en sväng och drog en bingo på bingohallen, snacka om spänning till hundra, love it!! Nu ska jag alla fall fortsätta med mitt spa så fort jag ser att detta inlägg har producerats!! Sen blir det film tror jag funderar på att dra ner till hemmakväll och hyra en ny wallandefilm , maby baby ;) see yaa later bitches!!


Babyrosa

Har precis målat naglarna .. håller på att ha spa nu, så nice. Det fick bli riktigt babyrosa idag, love it! både gulligt och frächt på samma gång. Nu är det dags att fixa tårna :D haha hatar tår, men vill ändå att mina ska se hyfsade ut!! Får höras senare helt enkelt. Puss!

 

Tänk att det finns lösnaglar för tårna nu! Tror det skulle skava rätt gött med vissa skor .. Inget
För mig tror jag inte!

LITE OM MIG SJÄLV!

Fullständigt namn: Emmy Alexandra ferm sandberg
Kallas : Emmy
Ålder : 23 , snart ;) 
Civilstatus : Sambo med min underbara Andreas!


Vad föredrar jag ..? :


Pizzeria eller suchi? - suchi , mums!




Beck eller Wallander? - Fan va svårt!! Jag älskar båda, men tror det får bli wallander!

Solbränd eller vit?
- Solbränd såklart, love it.

Blond eller brunett?
- BLOND =)
Blondes have more fun you know ;D

Tv eller dator?
- Dator

Hav eller sjö?
- Hav

Legins eller jeans?
- Hmmm ...

Cider eller Öl?
- Båda är gottt

Cykel eller bil?
- Bil

Ringa eller sms:a?
- Sms:a

Mysig hemmakväll eller våldsam utekväll på ?
- Båda

Tatuering eller utan?
- UTAN
 (ångrar nästan alla mina, blää)

Tequila eller Mintu?
- Mintu




Carola eller Charlotte Perelli? - Carola

Bläck eller blyerts?
- Blyerts

Uppe med tuppen eller sova länge?
- Båda , fast älskar att sova!

Sommar eller vinter?
- Sommar

Blåögd eller brunögd?
- Blåååå

Film hemma i  soffan eller bio? - Hemma ;D

Kissie eller kenza ? - Kenza ( fast jag bara älskar kissies blogg )

 


Action eller komedi ?
- Komedi

Kajal eller inte ? - Inte! Använder aldrig det.

Rosa eller rött ? - Rosa , me like!

Lockigt eller platt hår ? - Älskar båda delarna!
( Har dock oftast platt )


.... Det var allt jag kom på nu , kommer mera snart ;)

















TRÄNAT

Kom hem från ett träningspass precis , skönt det är efter att det ät över måste jag säga hihi :)
Nu ska jag bara ha en underbar måndagskväll , spa , film , och god mat .. kan det bli bättre .. NOT :D

Jag känner mig verkligen som världens lyckligaste just nu , okej nästa då!! Imorgon är det sola som gäller om vädret tillåter då förstås! Såfall drar vi och köper massa gott , jordgubbar mm och drar ber till badplatsen!! Längtar! Nu ska jag kolla en film på ettan faktiskt .. Darling heter det , kanske lite B ? men får ge den en chans ;)

Seee YAA Later babes!! PUSS O KRAM

Nice body , träna träna, så kommer man dit ;D


Måndag!

Just nu sitter jag på systers veranda och dricker gulsaft :D Har varit och jobbat ett par timmar idag , sen efter det drog vi till Petra och satte oss på en filt i det fina vädret!! Och snart nu är det dags för träning ...

Imorgon är jag helt ledig från allt, tom träning :) Så då ska jag , syster och petra dra till gräsbadet (en mysig badplats) nära oss. Hoppas bara att solen steker på imorgon så att man kan få lite färg!!

Nu ska vi spela yatzy , like always ;D seee yaaa later . PUSS!!




Träna
Shoppa :D
Åka till mariestad!
SOLA :D
Beställa ny tid för naglarna
Planera för min födelsedagsfest (som är på midsommar , eftersom att jag fyller år då )


Mysig söndag!

Sitter hemma i soffan . Var ju på 75 års kalas för Morfar igår så vi sov över hos mamma och pappa så blev inget uppdate direkt!! , sorry! Ska bli bättre :) Imorse när vi vaknade hade mamma gjort en underbar frukost , jag sov ända till typ 12 .. hur skönt som helst!

Sen drog vi hem och jag och Andreas grejjade och fixade jätte fint hemma i trädgården, rensade ogräs, klippte gräset osv .. sånt som man måste göra när man har hus!! :D
Senare kollade vi på fotbollsmatch och jag åkte och köpte med mig pasta dit, Syster hängde med också, trevligt!
Sen skulle älsklingen träna så jag och syster åkte hem till henne och softade på hennes terass :D

Nu sitter jag hemma i soffan och softar till en wallande film. Vi får se om vi hörs senare , annars imorgon helt enkelt. Kisses

 


LÖRDAG!

Goood morning ;) gick upp ganska nyss .. sitter och dricker juice i köket och försöker vakna till lite!! Funderara på vad jag ska hitta på nu medans jag väntar på att min kära älskling ska vakna , vi ska nämligen dra in till stan och käka suschi sen :D Ska springa förbi lindex och köpa lösöginfransar då också tror jag !! Behöver det till Morfars fest ikväll , hihi party party!!

Nu ska jag läsa bloggar och shoppa online :D Kisses

 


Tråkig fredagskväll!!

Kom hem från Älsklingens match precis .. han var så duktig så :D Nu sitter jag bara här hemma och har jätte tråkigt när alla mina vänner gära andra saker, it sucks!!
Ska allafall ha lite spa senare, det enda jag gör nu för tiden , men det är ett måste för mig att känna mig fräch, inte det minsta stubbet på benen får komma fram, haha. nä men seriös så tycker jag inte det e frächt på mig själv allafall, men alla e ju olika!!(som tur är)

Ska käka upp min kyckling sallad som jag gjorde tidigare idag också, mumsigt! Funderar på att hyra film också kanske :D Någon ny wallander ska nog ha kommit ut tror jag, whii :)
jaja, vi får höras senare helt enkelt. PUSS!


REGN!

Helvete va det regnar ute nu, jag kom precis till syster ..fick sitta kvar i bilen för jag ville inte gå ut pga att det verkligen öste ner :/ Det är verkligen fint väder på dagarna och sen fram åt eftermiddagen så bara det börjar ösa ner!! Usch!

Idag har jag varit i stan med älsklingen och kollat på nya "fin skor" till honom, han hittade en bara som var as nice från Björn borg!! Sedan mötte jag upp Carro och syster i stan för en fika ..sen drog jag och handlade och åkte hem och gjorde en dog kyckling och fetaost sallad till baby som han ville käka innan matchen ikväll :)
Tur att det är tak över deras läktare , annars hade jag nog avstått att kolla deras match sen .. men vad gör man inte när man han VIP kort , gratis kaffe osv hihi. Nu ska vi spela lite yatzy i det tråkiga vädret. Min och systers nya grej :P seeee yyya later . Kisses

Maxi yatzy ska det vara :D


Imorgon är det fredag :D

Tjohhoo på er . Sitter hemma i köket , har precis käkat hamburgare och pommes, festmat jag vet .. men så jävla gott ..och jag som snackar om beach 2010. haha. Ska nog strax lägga mig tror jag , hur seg som helst. Imorgon är det äntligen fredag igen o helg snart , whii. Har inga direkta planer över helgen förutom Morfars 75 års kalas på lördagkväll :D Förresten, han fyller ju idag, GRATTIS MORFAR!!!

Hoppas på fint väder imorgon så att man kan ligga ute och pressa lite på dagen .  Ska kolla på min älskling när han spelar match på kvälleb också, nice! Har inget att skriva nu känner jag . helt tom på ord, är för trött i huvudet helt enkelt. See ya later babes.

Förresten ..måste säga att jag börjar sakna denna tjejen en del nu , måste ses snart!!

 

Söta Anna på en förfest i Göteborg förra året någongång :D

Drar och jobbar ..

Drar iväg och jobba ett par timmar!
See yaaa later bitches . Kisss :D


Mariestad!

Chaaaa. Nu är jag hemma från Mariestad, kom hem för ca en timme sen ..seg och nere känner jag mig just nu, bläää, usch, fy!!! Men en underbar kväll och dagar vi hade allafall. Idag innan jag drig hem så solade vi och myste på gräsmattan, det var hur varmt som helst, älskar sommaren och nu är den snart här :D

Nu ska jag snart ha lite spa tänkte jag, känner mig ju inte alls för fräch efter att ha bott i en stuga utan el, vatten osv ,hihi :)
Imorgon ska jag jobba ett par timmar, money money money :D alltid gott med lite extra kulor :) Det är ju helg snart o allt. På lördag ska vi på morfars 75 års fest, och imorgon fyller han 75, Grattis i förskott morfar :D

Nu ska jag slappa och fixa massa saker.

ps. va fan e det som händer .. snälla sluta komma flera ****** nu för helvete!! ds.



Tyvärr så har jag bara en enda bild att bjuda på nu,
kommer flear sen när jag fåt bilder från dom andra:)



Söta Petra som dricker vatten på bakfyllan :D HAHA!

Bella och Tyra show!

Har precis kollat eftersnacket av Bella och tyra show när kissis gästade .. fan va pinsam den människan är :/ Tycker nästan synd om henne. Hon kan inte ha något självförtroende eller någonting!! Det måste vara därför hon är så elak mot andra människor och tex redigerar sina bilder så hon blir 100 gånger smalare (pinsamt enligt mig) !!

Aja, skit samma . Go Bella och tyra show allafall , love it!! Nu ska jag nana. Pusssss


10-0

Cha cha .. Kom hem från matchen för ett tag sen .. vinst med 10 - 0 , det är inte illa ..fan va bra vi spelade idag tjejer :D Nu ska jag käka lite och varva ner , är helt kokhet känner jag!! Imorgon åker jag till mariestad, ner till Petras stuga där .. vi ska grilla , drick och bara ha det underbart skoj!!

Kanske dags att börja packa nu , dock inte så mycket man behöver ha med sig men ändå :P Tror inte det kommer bli så mycket bloggande (eller inget alls ) när jag är där . Stugan har nämligen ingen el, haha . Och det betyder ingen dusch heller , tur att vi bara ska stanna en natt vill jag lova!!

Nää, dags att käka. See yaaa. Kisses

Förresten .. vill verkligen ha en ed hardy keps , exakt som denna fast rosa såklart!! :D hihi.
sitter och kollar runt lite på nätet nu!!


Måndag , ny vecka!

Vaknade för ett tag sen. Skönt att sova ut lite!! Idag är det måndag och det betyder att imorgon är det tisdag och då åker vi till mariestad :D Ska blir hur nice som helst , grilla , dricka lite och bara ha det härligt!
Så idag ska jag fixa massor inför det , bla systemet , köpa lite saker om bla örhängen , mat , oså ska jag packa också :D

Nu ska jag klä på mig och fixa mig lite smått. See yaa later .

 

 


Söndag

Sitter hemma och slappar. Har precis lagat äggröra och bacon till min älskling som ligger bakis i soffan. Haha.
Känner mig verkligen hur seg som helst jag också även fast jag inte drack ngt igår.
Jag tänkte dra ner till maxi och handla lite om en stund, petra kanske ska med också så att hon slipper gå ner föratt handla, stackaren :D
Förresten, på tisdag åker jag och Petra till hennes stuga i mariestad med ett gäng från hennes jobb + några fler tror ja , niceee :P

Måste ju bara ha mitt traditionella söndagsspa ikväll också.. mm, love it!! Och idag behöver jag det verkligen, känner mig blää, fy,usch!!
See ya later.

Kisses


Omelett

Kom hem nyss och har precis gjort en as go omelett med champinjoner, tomat och lök, yammii :D hihi

Har inte haft någon större lust till att blogga idag + att jag inte haft så mkt tid heller. Drog och tränade vid 3 , sen var jag med olivia och vi lagade mat tillsammans efter träningen och slappade i soffan, såå nice.

Drog ner och mötte upp Petra kl 9 efter hon hade slutat jobbet .. hade tänkt sova där inatt men jag blev så seg så jag drog hem .. så nu sitter jag här i min ensamhet och käkar min omelett. haha . nu ska jag allafall sova snart.. såå skönt. imorgon ska det bli jätte fint väder, hoppas att det stämmer.

PUSSS på er .


Vart tog de fina vädret vägen ?

Godmorgon .. Gick upp ganska nyss ,vart tog det finavädret som var i går vägen ? Det sas ju att det skulle bli fint idag också :/ Sitter allafall och käkar frukost. Efter det blir det en sväng till stan eftersom att jag tappade både mitt ena örhänge och en iútan mina nyinköpta lösögonfransar när jag var ute i onsdags, fan!!
Kl 3 blir det till att träna , erkänn jag är duktig :D
För kvällen har jag inge planer alls faktiskt .. syster ska hagrillkväll så kanske kikar förbi där .. ska nog köra älsklingen och hans vänner till en festa också om det inte blir för sent!!

Vi får hörs senare helt enkelt. Kisses

 Fan va jag vill förlänga min lgonfransar , ska nog önska mig det när jag fyller år :) Men vart kan man göra det på närmasta och bästa ställe om man bor i alingsås ??


Seg Fredag!

Sitter hemma isoffan,kom precis hem. Olivia ringde precis och undrade om vi kunde hitta på ngt, så vi fick för oss att dra ner till göteborg och ta en kaffe på avenyn , haha :D Så nice. Älskar att bara hitta på sådanna spontana saker :D wohoo

Nu ska jag fixa mig oså. see ya kisses

Cha!!

Sitter hemma i köket och väntar på att pasta vattnet ska koka upp :/ Segt!! Kom precis hem från träningen, åkte förbi Erika på hemvägen och löste upp mina naglar. Känns jätte konstigt att ha haft så långa och nu inga alls typ, haha. Men ska göra nya snart igen tills jag fyller år :D Party!!

Imorgon ska jag jobba ett par timmar, sedan kanske fika med Anna i stan och sen kolla på fotboll på kvällen tror jag. Annars blir det nog lugnt imorgonkväll .. får se vad jag känner för.

Nu ska jag snart käka. Vi får höras senare eller imorgon. Pussss!!

Recept på min egna pastasås!! Jätte enkelt ..

Krossade tomater.

Paprika

Lök

Svartpeppar + vitpeppar

pressad vitlök (om man vill ) I love it!!



Skoj kväll igår!!

Chaaa! Vaknade ganska nyss, sitter och äter massa frukost , så gott verkligen. Ska snart packa träningsväskan osådär . Senare blir det träning osen så får vi se vad man hittar på.

Ska allafall dra och hämta min bil som är hos petra snart. såå,see yaaa later . kisses

Ett fylleinlägg

hej. nu är jag hemma från hotellet. det var sååå nive! Baby hämtade mig, köpte korv eller aaa french hot dog på vägen hem. mumsigt!!! nu ska jag snart krypa ner under täcket. imorgon
är det träna som gäller, satsar på beach 2010 :D förresten , min bil fick tillbaka den idag efter att det varit på reoparaton!! dom blåste mig, 2600 kr , men hos mammas kompis vkunde dom fixa det för 900. det var bra. nu ska jag sova, seee ya. pussss

Lite småstressad!

sitter hemma, ute i datorrummet och fixar lite saker. ska dra och **** nu!! Sen ska jag möta upp mamma .

åååå. ikväll är det partyyy :d längtar. vet dock inte vad jag ska på mig + att jag inte alls har mycket att dricka, it sucks!!
Känner verkligen att jag inte hinenr blogga just nu , men ville bara ge er en kosrt uppadate om vart jag håller hus , hihi. see ya later. kisses

Pannkakor!

Ligger hemma i soffan och är as mätt. Jag och baby har gjort pannkakor som kvällsmat , sååå gott. Min mästerkock gräddade en åt mig (efter att jag frågat då såklart, hihi) åt bara 2 stycken , men ändå så är jag supermätt. Nive träning idag också .. jag älskar verkligen att hålla igång!!

Imorgon är jag helt ledig .. ska träffa Petra en stund, lite kaffe och mys blir det nog! sen på kvällen blir det partyyyyy :D Förfesten blir nog hemma hos mig!! Måste hitta kläder att ha på mig också, hatar att inte veta!!

Nu ska jag strax lägga mig i sängen och sova , såå skönt. seee yaaa. kisses

 


Solar , hihi

Sitter på systers veranda och försöker sola lite hehe :) jag vill verkligen ha färg nu , känner mig som ett lik haha.
Dricker coca cola gör vi också , såå gott efter en jobbdag . Snart ska vi käka pasta och sen blir det träning!

Imorgon är jag helt ledig .. då ska jag fika, gå på stan , kolla på älsklingen när han spelar fotbollsmatch ..sen på kvällen ska jag ut och festa , whii :)

Vi får höras senare ikväll. kisses




...

... Drar och jobbar!! See yaaa later bitches!!


Tränat + jobbat idag :)

Gokväll på er sötnosar!! Sitter i köket och tänkte blogga lite medans jag lagar mat , väldigt sent för det men kom precis hem från träningen och är jätte hungrig!! As nice att träna idag!!

Har jobbat idag också, man känner verkligen att det tar på krafterna att jobba först och sen dra iväg och träna .. !!
Nu ska jag käka , smörja in mig .. är så in i helvetes torr just nu överallt .. fick en jätte bra "body lotion" (eller kräm) av mamma idag som behandlar torr hud .. hon är så söt :D Den ska jag se till att bada i innan jag lägger mig sen, haha. Imorgon blir det ännu mera jobb + träning på kvällen igen, me like. Så underbart att hålla igång.

Nu måste jag fixa med maten innan vattnet kokar över . Men vi får höras senare eller imorgon helt enkelt. Kisses
Verkligen något jag rekommnderar om man är torr ..

Söndags spa :)

Hello , kom hem från Mammas kalas nyss. Mamma fick lotter av mig och syster och hon vann på 2 stycken , as nice ju!! Nu har jag varit och handlat och grejjat lite här hemma! Idag ska jag också som vanligt ha mysigt minispa här hemma för mig själv , Åååå det är verkligen så underbart att bara ha en "ta hand om sig själv dag" ibland , särskilt efter helgen .. ja menar då känner man ju sig oftast rätt sliten , hihi :D

Imorgon är det nog lite jobb som står på schemat , nive med money, money . Nu ska jag ta mig en kvällsmacka med älsklingen. Jag handlade leverpastej och gurka förut,det knullar i munnen om man får säga så haha .

Seee yaaa later . Kisses



Söndag!

Chaaa! Gick precis upp. Blir kalas idag för Mamma som fyller år :D Ak sov ju här i natt. Hon vaknade också precis .. Baby sover dock fortfarande , hehe!! asså idag när jag vaknade var jag verkligen hur sugen som helst på att åka utomlands och bara gotta mig , sola , bli brun , äta god mat , umgås med vänner osv!! Fan va jag vill åka NU!!!! Jaja, har bestmt mig för att åka någonstans efter jul , typ thailand!! :) Nu ska vi kolla lite tv och käka frukost. See ya later kisses .


Tröttttttt!!

Kom precis hem. Drog till petra vid 7 tiden , Sanna och Jenny var där också .. vi förfestade lite , lyssnade på nice musik och kollade massa youtube klippa, haha underbar kväll allafall. Dock va det ganska segt när vi väl drog ut .. det kunde varit bättre liksom .. får nog bli göteborg nästa gång :)

Ak kom och hämtade oss efter. Så nu sitter vi hemma hos mig och kollar på hajen 2 . haha skoj film!! Jag känner mig sjukt trött , så blir nog till att lägga sig snart!! Gäsp!
Vi får höras imorgon helt enkelt! Pusss

Tråkig Lördag!!

Sitter hemma i soffan. Är rastlös och har ingenting alls att göra!! Fan va tråkigt jag har!

Och inga roliga att tjata med inne på fb heller .. it sucks!! Hoppas att jag kommer på något jag kan hitta på snart .. men jag säger ju det , dom senaste dagarna har allt gått emot mig och inget har blivit som jag vill/tänkt mig!!

Nu ska jag allafall ta och käka lite frukost!! Puss!

 

 


USCH!

Kom hem från matchen för ett tag sen, blev tyvärr en förlust med 2-4 :( Tråkigt men så går det när man inte laddar , är taggad till 100 och går in på kroppen!! Jaja, nog om det! Bara att ta nya tag istället.

Nu ska jag har en mysig hemmakväll för mig själv, det tror jag verkligen att jag behöver .. har varit nere och deppig nu i några dagar .. vet  ju dock inte varför .. men som sagt tidigare så grundas det nog på massa småsaker!!! Bläää för sådanna dagar. Ska alla fall bara ha en ta hand om sig själv kväll idag och bara tänka på mig själv!!

Vi får höras imorgon, eller senare helt enkelt. Kisses

 


Hos syster en sväng!

Chaaaa :D Sitter hemma hos syster , vi sitter och kollar på Adam och eva, haha den är verkligen hur kul som helst! Ska snart åka hem och packa lite oså där .. och sen kommer oliva och hämtar oss lite efter kl 3.

Funderar på vad som händer ikväll också .. är lite sugen på att hitta på något , har inte några planer för morgondagen heller , men på söndag ska vi på kalas för min kära mamma fyller åd , Grattis i förskott :D
Nu ska jag kolla klart filmen, vi får höras senare. Kisses

Nu är det helg igen!

:) Vaknade och gick upp för ca 30 minuter sen. Har bäddat sängen, grejjat lite hemnma och ska strax fixa mig lite smått och klä på mig osv!!

Vet inte riktigt vad jag ska hitta på innan vi ska åka till herrljunga, men vi får väl se sen helt enkelt. Jag känner allafall att det jag vill vara ute i det fina vädret, hoppas bara inte att det blåser så mycket idag! NU ska jag pussa lite på min älskling innan jag ska fixa mig, seee yaaa kisses

Tränat.

Kom hem för ett tag sen från träningen. Har duscht och haft lite spa , såå skönt. det behövde jag verkligen!! :)

Nu blir det nudlar och slapp framför tv:n . Laddar för matchen imorgon. hihi. PUSS


 

 

SÅÅÅÅÅ GOTT !! Perfekt och lagom efter ett träningspass!!


Deppig dag!!

Sitter hemma isoffan och slappar. Våran städerska Mary är här idag, åå skönt . det luktar rent och frächt översllt :D Love it!!
Idag känner jag mig nere , vet inte riktigt varför men det grundas nog på massor av småsaker tror jag, typ som dumma läkare tex!!! Fan gör ngt vettigt någon gång!! Blir å trött!
Tur att solen lyser ute idag allafall, det brukar göra en glad!! :) ska kanske till syster senare. Måste käka något också känner jag. Träning senare också  , gott.

Seee yyaa kisses


Hemma.

Kom precis hem. Ska göra något litet att äta nu snart. Andreas och ola sitter ute i datarummet och spelar cs, älrligt hur skoj kan det vara hahaha!? jaja , vi får höras senare eller imorgon. Amalia kanske kommer upp till mig senare och sover här! :) Mys.

Kisses.

R.I.P Andra avenyn

Jag och syster kollade precis på stati avsnittet av andra avenyn, och vi märkte inte försen i slutet att det var det sista heller :( Såååå tråkigt. Kommer verkligen att sakna det! Blir till att börja om och kolla alla avsnitt igen från börjad :D


Middag med syster!!

Jag och syter håller just nu på att laga middag .. kotletter med ris och sås blir det som sagt innan :) Mumsigt! Senare ska vi åka till sollebrunn och kolla matchen.

Imorgon ska jag verkligen ta tag i mitt liv .. fixa massa med jobba , mitt Cv osv .. Skönt!!

Förresten , pratade precis med baby i telefonen, han lät sådär nyvaken och söt . Love youuuuu :D



Visst ser det smarrigt ut ?? :D

 


Vill ha ett jobb + min bil lagad!!

...det är väl inte så mycket begärt ?? haha.

Sitter hemma hos petra , har precis skrivt ett CV faktiskt ..måste fixa ett jobba om det så bara är lite extra , något vill jag ha att göra på dagarna!! + att jag vill laga min bil, men det har jag fan inte råd med just nu :/ it sucks!!! Blää, fyy , USCH!!

Kan verkligen ha sådanna dagar när jag bara kommer på allt jag inte har .. hatar det! Ett jobb skulle rädda allt + att jag skulle ha något att göra liksom!! Blir väl sommarjobb hos morfar om inget annat dyker upp!

Nää, nu orkar jag inte deppa mera. ska strax åka upp till mig och hämta min dator + fylla på olja i bilen. <Sedan drar jag till syster , vi ska laga kött , ris och pappas goda sås :D

Seee ya later babes.


kisses





TUUUUUUUR .. att jag har världens bästa vän allafall :) hihi.


Godmorgon!

Vaknade för en stund sen , ska strax dra till Petra och dricka kafe .. senare ska jag nog träffa syster oså.
Har lite äreenden att fixa också , bla fylla på olja i bilen :) hehe .

see ya later kisses

Lekt med Petra

Gokväll på er!! Kom precis hem , har umgåtts med Petra i ett par timmar efter vi kom hem från varrberg. Var ju hos läkaren där idag .. blir verkligen besviken + förbannad .. kanske inte deras fel , men kan dom komma på en lösning någon jävla gång ??? Fan!!

Plus att på vägen hem fick jag och pappa bensinstopp ( hans bensinmätare är sönder så man så ej hur mycket bensin det vra kvar!! ) Så jag fick ställa mig längst vägen och vifta med reservdunken .. haha det stannade ett par stycken , men ingen hade med sig sin reserv!! Typiskt! tillslut stannade det en jätte snäll kille som skjutsade oss så vi fick hämta bensin och sen tillbaka. Snäll människa ..Tack , tack, tack!! :)

Nu sitter jag hemma och slappar .. ska kolla lite tv och spela lite poker tänkte jag! Imorgon vet jag inte vad som händer ännu!? Ska alla fall kolla på B-laget som spelar match imorgon kväll , skojjigt :D

Hörs senare eller imorgon helt enkelt! Kisses


:)

Godmorgon. Gick upp för ca 20 minuter sen, håller på att fixa mig lite smått inför resan till varberg idag!!Pappa kommer och hämtar mig typ lite efter kl tio. Vi ska luncha osv på vägen också  :)

Nu måste jag skynda mig , lite saker att fixa inna vi åker . PUSS

TRÄNAT!

Tjohooo :D Har precis duschat och käkat resterna från tacosgratängen som jag och syster kagade tidigare idag , mums. Grejjat lite här hemma, bytt påslakan , tvättat osv , skönt!!

Nu satte jag mig precis framför tv:n och tänkte kolla om det finns något nice att kolla på innan det är dags att lägga sig!! :)
Ska ju upp ganska tidigt imorgon , ska ju till läkaren i varberg .. hoppas verkligen dom har något vettigt att komma med nu , är sååå trött på att det aldrig blir bra i *****!!

Vi får höras imorgon när jag kommer hem om jag inte hinner med ett inlägg innan jag åker imorgon bitti, pappa hämtar mig runt tio.
PUSS!!

...

Veckans planer !!

  • TRÄNA !!
  • Åka till sjukhuset i varberg! (imorgon)
  • Ta emot vår städerska som kommer på torsdag!
  • Spela match :)
  • Sola , så fort det är minsta lilla sol inne.
  • Ta bort mina naglar hos Erika , känner att dom behöver vila lite nu tills sommaren . + att jag vill måla dom rosa :)
  • Shoppa en baseball tröjja ?? , Vill ha!!


    Nu ska jag dricka coca cola och slappa ! Puss !!


 


Försöker få lite färg!!

Cha cha. Godmiddag :) Sitter hemma hos syster på deras terass, såå mysigt. Försöker få lite färg .. guud känner mig så blek just nu , älskar verkligen att vara brun ,det gör att man känner sig så jävla mycket frächare på något sätt!! funderar på om coco olja hjälper ? Dock tror jag inte det eftersom att det inte är alls varmt egentligen. Igår smörjade jag inte mig med brun utan sol igen också, testade en som bara är för ansiktet från Lancome , det blev sådär  .. inte så värst mycket skillnad faktiskt, men blir till att använda det ikväll igen efter träningen.

Sitter och ringer som en dåre till Andreas just nu , han ville att jag skulle väcka han runt kl 2 så att vi kunde luncha ihop, har ringt ca 20 gånger nu men det är ju omöjligt att väcka honom tydligen, haha. Hoppas att han svarar snart.

Nu ska jag presse ännu mera så gott det går. See ya later babes .


FILM

Ska kolla film med Amalia nu och ha mys med pocorn osv :) Vi får höras senare eller imorgon. Kisses

Drar till Amalia och solar :)

Hello babes. Ska dra till Amalia och sola lite nu. Senare ska vi kolla match och sedan träna, mysss :)

Igår var vi ju hemma hos Amlia på kvällen, grillade och hade det mysigt . Blev dock inte mkt dricka flr min del, men det är ju skönt nu dagen efter hehe.

Vi får höras senare helt enkelt . kisses

Middag!

Hello. Sitter nyduschad hemma i soffan . Ska straxt fixa iordning mig osv. Kvällens planer är klara ..det blir grillning osv hemma hos Amalia :)

Olivia kom till mig imorse , vi lagade pasta och en jätte god sås :) Mumsigt!! Sedan drog vi för att kolla på fotboll, fast det blåste så jävla mycket så vi drog hem igen efter ca 30 min.
Så nu är hon hemma hos sig och ska fixa sig, sen ska vi dra och handla massa gottigheter inför kvällen. Blir förmodligen bara hemma kväll, men man vet aldrig haha :)

See yaaa later . Kisses


Hemmakväll VS utekväll ??

Chaaaa , godmorgon , godmiddag!! Sitter i soffan och är jätte hungrig .. Funderar på om någon är sugen på att dra till stan och käka med mig ? hihi. Känner mig ganska pigg just nu , helt okej för att jag var ute igår!!
Jag känner mig hur blek som helst, jag behöver verkligen sol och värme , vill åka någonstan Nuuu!!! :)

Tänkte alla fall ta och fixa iordning mig lite , dock skippar jag nog sminket för att kunna ta emot minsta lilla sol mot mitt ansikte , haha . Har inte ens varit ute och känt på vädret ännu!!

See yaa later . Kisses

RSS 2.0