Fixardag!

Hello babes!

Har haft en riktig fixardag idag :) Hjälpt mamma att flytta saker ur Antonias lägenhet , varit och hdndlat mat + viktiga saker till resan! Tvättat , Städat , bäddat osv . Whiii känner mig jätte duktig!! Nu ska jag skart Duscha och sen bara slappa hela kvällen framför tv:n. Men vad ska man kolla på ? Undra om det går någon Wallander eller så ikväll ?? Hope so!! Vi får höras senare ikväll, ååå gud va skönt ska ha minispa nu också kom jag på! Snart kommer baby hem också <3 Kisses

Snart är det bara 4 dagar kvar tills vi lyfter från Sverige!!
Har packat endel idag också, känner mig stressad över det! kommer ju bli så att jag får packa Andreas väska toooo :) haha




Fan va trött jag var ..

Har verkligen sovit ut idag! herregud va trött jag har varit dennah elgen. festat både fredag och lördag liksom, hihi:) I fredags var jag ju uute med petra och några från hennes jobba , haha Var faktiskt en såddär lyckad kväll måste jag säga :/ Jag Fick inte sovit något alla fall eftersom att jag skulle upp 7 nästa morgon!

Sen igår kväll bestämde vi oss för att dra ut igen , Jag , syster petra och emma :) Vi hade faktiskt en väldigt nice kväll igår!!
Idag har jag lite saker att ordna!! Ska nog till maxi och handla lite saker inför resan också, typ solkräm osånt dära!! Andreas är på kalas i onsala för hans kusin fyller 8 idag, Grattis Linnea :) jag hade jätte gärna förljt med men måste tyvärr ordna massa jobbig saker,Blä!
Flrresten, fan jag har ju börjat använda 3 kontantkort nu ist, och när jag nu behöver ringa ett samtal så finns det inga pengar på det jävla kortet, åå orka!!! Hoppas att mamma ringer upp mig snart eller något, jag kan ju inte få kontakt med omvärlden alls ju, känner mig helt låst! jaja , vi får höras senare ikväll. Kisses and hugs!!

Hemma från Göteborg

hemma från göteborg nu. Seg nu, ska kolla på film med syster. Sen senare ikväll blir det utgång, whii:)
Såa ska slappa en stund nu innan vi ska ducha osånt! Har ingen ork att blogga just nu känns det som. Känns att man stått upp en hel dag. Så underbart att få sitta ner. Vi får höras senare eller imon helt enkelt.

Kisses


Hos syster

Sitter hemma hos syster och tänkte blogga lite. Kom hit ganska nyss .. haft en fullproppad dag med massa äreenden som nu är fixade. Har varit i stan med petra också. Köpte ett par skor, ett armband och en tröja :) whiii, älskar att shoppa!!
Senare ikväll ska jag på fest med petra i en lokal, ska bli nice .. Har dock inte bestämt om jag ska dricka eftersom att jag ska upp tidigt imorgon oså, iofs det ska petra också men hon får väl skylla sig själv hehe.
Nu ska jag snart fixa mig lite grann. Har min nya tröja på mig idag (inte den jag köpte idag).

Vi får höras senare helt enkelt. Pusss på er PARYY :)



Jag älskar cider !!


Tidig morgon!

Sitter i soffan och bara slappar, har varit uppe ett tag och ringt lite samtal oså. Bla ett viktigt till läkaren. Ska fixa mig lite oså nu sen ska jag mötaa upp Petra innan ho börjar jobba .. vi ska fixa lite inför kvällen och inför imorgon. Vi får höras senare het enkelt. Puss


Väldigt trött.

Jätte trött!!!    Zzzz 
strax gå och lägga mig, får höras imorgon , ska upp ganska tidigt för att ringa lite viktiga samtal oså.  Natti , natti ..

Pussss

Slappis

Slappar framför datorn just nu med syster. Har varit i stan och hämtat ut mina P-piller. Blää för att lägga så mycket pengar på det! Fast jag får ju skylla mig sjävl att jag ska ha dom dyraste och bästa pillren, haha :)

Nu ska vi snart dra och träna , whii. Få höras senare ikväll, inget vettiga att skriva nu ändå känner jag!

Puss

8 DAGAR KVAR!!

Idag är det bara 8 dagar kvar tills vi åker till USA !!! Längtar nu! Whiii. Shoppa, bada, sola, festa och bara va!!

Just nu sitter jag och syster hemma hos petra, var ju här imorse också .. men har varit hemma emellan och käkat rosmos md älsklingen och hämtat träningskläder tills ikväll.
Ska snart köra petra till jobbet och samtidigt posta ett par paket och hämta ut nya P-piller.
Sen hem till syster innan träningen en stund. Pusss på er .


Godmorgon!

Vaknade precis, har som sagt inte sovit så bra inatt pga att städerskan är här och brötar ,haha:)
Ska snart fixa mig lite och dra ner till affären och handla lite saker som vi behöver här hemma! Sen ska jag nog dra till Petra och dricka kaffe och tjata lite innan hon börjar jobba. Sen blir det träning ikväll :)
Hörs senare , HUGS!!

Hemlig kvällsmat på G

Har precis kört hem syster, Det blev ingen film oså hos petra ikväll!! Så nu har jag jätte tråkigt. Har precis varit på ICA och köpt lite mat för att överraska älsklingen när han kommer hem från sin träning, hihi hoppas verkligen att han är hungrig, jag ska duka fint med tända ljus osv:) hihi.

Imorgon ska jag träffa Petris och syster, käka något osv. Måste åka till Maxi och handla imorgon när jag vaknar också + att städerskan kommer halv 8 imorgon bitti så när hon startar damsugaren kan man ju fan inte sova mera, haha!

Hörs senare eller imorgon helt enkelt. kisses


Haha .. vi om 20 år :)

Gud va rolig jag var där, NOT!!!

Förresten ..

Eurosko!!!
Jag dissar verkligen Eurosko. Dom har verkligen typ inte ett enda par skor som jag skulle kunna ta på mig när jag går ut. Ingen stil, och absolut ingen smak på festskor eller på dess klackhöjd. Haha, jämfört med scorett och bianco tex, det är inte klokt! Känns typ som dom skulle kunna gå i konkours! Tyvärr men detta var veckans diss från mig!!

 


Skottningen avklarad!

Har precis varit ute och skottat vårat utehus tak med syster, skönt att komma in i vämen och sätta sig och blogga li! Lär ju inte må bättre efter det i *****, men men det måste göras! Hoppade ju träningen idag pga det också!!

Idag har jag och petra varit i allum och shoppat lite också! Jag hittade dock inte så mycket , en svart tröja med puffärmar och ett par brillor som jag ska ha i LA , wohoo:) Petra hittade destomera, massa tröjor, skor osv.
Ska nog till henne senare och kolla film, så mysigt! Baby åkte precis och tränade, vi har lagat tacos idag också, mumma :)

Nu ska jag fixa lite saker. Fick tid för naglarna idag också, yippi:) Puss på er!!

 

 


Godmorgon!

Godmorgon! Vaknade ungefär för en halv timme sen, har fixat mig jätte snabbt och ska dra iväg till petra nu, först blir det morgonkaffe sen bär det av till allum för att shoppa lite, whii:)

Senare ikdag ska jag och petra ixa massa andra saker inför helgen oså. Sen ikväll är det träning igen, får dock se hur jag känner mig! Blää mår inte riktigt bra i ..aa.. bla bla. Får se later :)

Hörs senare babes ! Kisses.

Försöker ladda ner film ..

Det tar fan 1000 år att ladd ner en film tycligen, goooch va sur jag blir!!! Är ju filmsugen. Jag och petra sitter här med varsin dator i handen och jag tänkte blogga lite, inget annat för mig!! :) Har förövrigt ätit upp all min gurka och dipp som jag köpte för jag skulle ha till filmen och petras godispåse är också uppäten , haha, misslyckat. Jävla nerladdning!!!
Ser iallafall fram emot imorgon, då ska jag och petra gå på stan och shoppa och fika !! ,Längtar!
Jag har massa på min "inköpslista" haha , ska dock spara en del saker och köpa det nere i La ist , roligare att shoppa där ju, Forever 21 osv , love it!!

förresten ,sitter och funderar över allt som ska fixas innan jag åker , har ju bokat tid hos frisören , för ögonbrynen osv. Men får inte tag på Erika som ska fixa mina naglar ... Såååå Erika om du läser detta så hör av dig till mig, jag vill ha en tid innan den 5:te you know :)
Nu ska vi fortsätta att bara sitta här tills filmen är nerladdad och klar. Kommer antagligen inte att blogga mera idag. Så vi får höras för eller efter shoppingen imorgon.


Kisses and hugs // Em .


Hemma från lysekil.

Kom hem från lysekil ganska nyss. har precis varit och handlat lite gott gott och nu ska jag och petra kolla på en film, håller på att ladda ner ett pa stycken , går dock jätte segt!!! Blääää.

Känner verkligen inte för att blogga just nu,så mycket annat som lockar haha:) Vi får höras senare Pusss på er

Tröttt

Ligger isoffan och bloggar nu, därför kommer jag inte att orka skriva mycket, bläää vilken sne ställning jag har. Jag och babe har precis käkat oxfilepaste .. jag hade tänkt laga god mat ikväll men slapp det, ganska skönt efter en hård träning :) Imorgon är det skotta som står på schemat. Senare på kvällen ska jag nog träffa petra och kolla på en fjortisfilm, haha, love it :) Natti, natti


11 dagar kvar!!

Sitter just nu hemma hos Petra. Hon har bjudit mg på lite tacos oså. Nu sitter vi bara och slappar, mätta efter maten och jag tänkte blogga lite, whii:)

Ska ju iväg och träna om ca 2 timmar. Skönt fast hade nästan varit ännu bättre att få ligga i soffan hela kvällen. Ska nog duscha hemma oså idag, behöver raka benen och fixa massa saker. Har ringt och bokat tid hos sandra på hårverket för att fixa håret innan vi åker , åå bara 11 dagar kvar idag ju, ska bli så underbart med värme och bara få komma bort från äckliga och kalla sverige, hoppas dock det är lite bättre när vi ska åka så att typ inte planet e inställ eller försenat! Har ju börjat packa lite också som sagt, och kommer bara på mer och mer saker som jag måste inhandla innan vi åker .. typ ett par sommarskor till och lite andra kläder, en bikini, en keps och cocosolja såklart!

Nu ska vi kolla lite tv och mysa tills det är dags för träning, vå får höras senare ikväll helt enkelt. Imorgon ska jag och älsklingen åka till lysekil och skotta taket på deras sommarstuga, för det ska tydligen komma massa regn där och då väger det för mycket och är inte bra för taket eller va det va :)
Puss på er snyggingar!!

  



Ny vecka!

Vaknade för ett tag sen. Idag har jag lite små planer  ... ska dra in till stan o boka tid hos frisören, oså hoppas på att f en tid för naglarna också. Senare ikväll är det träningen också. vi får väl se vad om händer!

Just nu sitter jag och dricker lite juice, så gott på morgonen. Tropical ska det vara:) Vi får höras senare helr enkelt. Pusss på er babes

Romantisk middag!

Håller på att försöka laga en romantiskt middag till mig och baby nu, åkte direkt från petra och handlade förut innan jag åkte hem! Det blir potatis i ugnen med kött, sås och grönsaker :) Ska bli mycket gottis!!





Fjorton suger!

Jag och petra har precis kollat på fjorton suger, haha sjukt rolig film verkligen, men känner igen sig från när man var i den åldern. Lite hemsk är den också, + att den slutar väldigt dåligt. Nu vet jag inte vad som händer. Ska nog köra hem lite mat lite baby lite senare, som ligger i soffan och är lite halvbakis, haha :) Längtar tills imorgon, söndagar är sega dagar!!! Puss på er.

Veckan som kommer ..

  • Besöka frisören
  • Troligen fixa naglarna (om jag får tid)
  • Jobba
  • TRÄNA :)
    Shoppa lite saker till resan , whii:)

Sköna söndag

Sitter hemma hos petra jst nu. hon bäddar sängen och jag bloggar. Är inte nått bakis efter gårdagen faktiskt, skönt vill jag lova! Blev stures igår , drinkar och tjat med en massa roliga människor! Sendan efterfest med baby och gänget, sådär skoj hihi, killsnack liksom, inte min grej , men drinkarna var goda. Tog taxi hem lite efter 3 , andreas stannade dock kvar en stund till, men skönt att komma hem och lägga sig allafall!!

idag har vi käkat lite pizza framför tv:n och så har jag mötta syster med alla mina saker som jag lämnade där igår + att jag fick tillbaka min bil! Resten av kvällen blir bara såååå slapp , blev ingen träning idag, inställd pga det dåliga vädret. Kaske blir en eller flera filmer senare ? vem vet. Vi får höras senare helt enkelt. HUGS!!

13 Dagar kvar !!

Helvete vad mycker snö det är ute. Blää , jag och syster har skottat idag alla fall. Hon körde fast med min bil när hon var påväg till mig haha :)
Idag har jag grejjat massa hemma, tvättat o börjat packa inför resan, bara 13 dagar kvar idag tills vi åker , längtar som bara den, vill till värmen , bli brun, bada, shoppa osv.


Nu har vi precis varit och handlat , ska laga en god middag om en stund, potatis i ugnen med kött och en god sås!! Senare ikväll blir det lite vin och annat gott, ett par vänner till kommer nog över och spelar lite spel och umgås! Sen får vi väl se om det blir utgång eller inte! :)

Nu ska vi bara slappa framför tv: en stund med varsin dator i knät, myspys!!!
Så vi får höras senare helt enkelt. hihi,.

HUGS!!



Helgens drink:

Veckans drinkrecept: Wingman

Wingman

Bacardi Razz
Soda
Lime
Hallon

Blanda Bacardi Razz med Soda, pressad lime samt hallon och häll över is i ett highballglas.
Dekorera med limeklyfta och hallon.



Fredag!

Äntligen fredag, älskar helgerna just nu!! Ikväll är det lite party med laget, vi ska käka tacos, dricka och leka lekar, haha Kommer nog att bli en nice kväll tror jag.

Men jag hinner inte sitta här och blogga så länge till just nu, måste dra in till stan och fixa massa saker inför kvällen. Ska köpa lite småsaker, dra till systemet osv.
Kan inte bestämma vad jag ska ha på mig ikväll heller, för vissa är sånt inga problem alls , vissa typ bara kan ta på sig något .. men om jag går ut i något som jag inte alls trivs i så känner jag mig inte bekväm och det förstör hela min kväll typ, haha!! Nää , dags att dra iväg. Kisses


TRÄNAT!

Hemma från träningen, ska käka och sen sova .. imorgon blir det en lång dag med massa skoj saker får vi hoppas. Ska till stan imorgon också och köpa lite småsaker som jag behöver inför kvällen också. Kisses

Middag hos syster

Sitter hemma hos syster. Vi kollar på en beckfilm och ska strax laga lite middag :) Mumsigt! Ville åkt till vårgårda idag, men känner mig så seg bara.
Sitter och funderar på hur jag ska göra med mitt hår innan vi reser, jag funderar på att boka en til hos sandra på hårverket och fixa lite slingor oså så att man är extra snygg innan vi åker, men samtidigt så kommer ju håret att blekas när vi är där. Åååå gud va jag längtar tills vi åker nu, vill till värmen och det är nu:)

dags att laga mat, så vi får höras senare. Pusss

Godmorgon!

Vaknade precis!! Sitter i soffan och tänkte blogga lite. Ska ta mig lite frukost snart tänkt jag .. sen blir det lite morgonspa osv. Sen ska jag dra iväg till Vårgård för att hälsa på Line :) Ska bli trevligt.

Jag känner mig blä denna morgonen, hatar att lagga mig med blött hår .. och jag är oftast för lat för att blåsa det innan om jag är för trött , men när man vaknar på morgonen ser mitt hår ut som ett rent helvete!!!
Jaja, nog om det .. nu ska jag fixa mig osådär. Vi får höras senare helt enkelt. Kisses


Tycker ni om ägg?

Kom hem från träningen nu. Dags att ställa mig och göra lite äggröra, är så sugen på det , verkligen!
Det var en bra träning idag!! Nu sak jag bara slappa framför tv:n och kolla på något roligt os ?? :) Haha

Vi får höras imorgon helt enkelt, helt tom på något roligt att skriva just nu. Seee yaaa ..  

Bakar bullar till morfar!

Jag och syster håller på att baka bullar till morfar som han ville ha :) Dom ser sjukt smarriga ut vill jag lova. Snart ska vi åka hem till alingsås igen. Ska hem och överraska min babe med en nybakade bulle tänkte jag. Kanske ska träffa petra en sväng senare också innan det är dags för att träna Så vi får höras senare helt enkelt.

 Puss på er sötnosar!





Bussen går snart ..

Ska snart gå ner till bussen , måste åka med den till petra och hämta min bil eftersom att jag lämnade den dr igår för att vi drack vin oså. Sen ska jag hämta upp syster och vi dka åka och jobba lite , så vi får höras senare. Pussss

Dags att sova!

Kom hem nu precis, har haft en riktigt trevlig kväll hos petra :) Vin , dans och massa massa skratt vill jag lova haha. Skönt det ska bli att sova nu alla fall, såå seg efter hela dagen i göteborg, ville hitta massa saker jag behövde shoppa, men hittade inget , typiskt! Blev bara mina leggins och lite presenter till linnea ( min pojkväns söta kusin) som fyllde 8 år i söndags , så dags för kalas där snart!
Nu ska jag sova för imorgon ska jag upp ganska tidigt, ska jobba lite. Sen på kvällen är det träning igen. Har go träningsverka i rumpan efter att utfall igår, mmm love it!! Beach 2010 here i come!!

Kisses// Em.

Ost och vinkväll!

Sitter hemma hos petra och tänkte blogga lite. Har varit i göteborg idag och tagit prover på sjukhuset,usch va obehagligt säger jag bara!! Nu har vi precis fräschat till oss lite och ska snart fixa till lite ost, vin, kex mm. Sen blir det en lugn kväll med vindrickande och lite spel av olika slag :) Orkar inte blogga mera nu för petras tangenbord suger!!!! Shoopade ett par söta spetsleggins idag i göteborg också, whiii!

Får höras senare eller imorgon, dålig uppdate idag men ska bli bättre imorgon, Lovar!

HUGS!!


Fika Dags :)

Sitter hemma hos syster. Jag och petra har varit istan idag också, jag köpte en "lack" dunjacka som jag allit velat ha :) Vi käkade på kinbuffe också, love it!!!Nu ska vi snart dra till maxi, jag ska köpa lösögonfransar, borste mm
Sen ska vi dra hem till mig för fick precis ett sms från babe som frågade om vi tjejer ville komma hem och fika lite med honom , han har sina goda stunder haha.
Sen är det dags att dra till the gym!! Vi får höras senare ikväll. Då kommer det förmodligen en ute och innelista från mig också. Imorgon åker jag och petra till göteborg , hon ska hänga med mig till läkaren och sen ska vi kolla stan och luncha, mysigt med en heldag. See yaa later //Em.



Måndagsmorgon!

Sitter i soffan, ska precis ta mig ett glas juice och 2 knäckemackor med keso, gott. Har fixat mig lite grann också , ska dra iväg till Petra efter jag käkat klart. Vi ska nog bara slappa och tjata skit. En sväng på stan blir det nog också. Senare ikväll är det träning igen också, gott måste verkligen träna på nu inför beach 2010 :)

Var inne på dessies blogg och kollade lite som vanligt ,haha hittade då ett par piller mot celluliter och som gör att man får fastare hud, tror ni att det kan hjälpa inför framtiden ??? Funderar ärligt på att testa. Kanske inhandlar mig det i stan sen. ska även få köpt lörsögonfransar, en borste mm.

Vi hörs senare. kissies and hugs




Gårdagskvällen !

Hittade två bilder från gårdagskvällen på mig och petris :)



Jag , och sanna där bak :)


Jag och sötis petra med tungan ute, hihi :)


TRÄNAT!

Kom hem från träningen för ett tag sen, åkte och handlade på vägen hem .. kylen var ju helt tom nu när vi har varit borta! Käkae köttfärs med tacokrydda och en god sallad! Köpte även keso och knäckebröd som jag tänkte ta senare, mumsigt! Sitter och kollar på tv nu, tänkte ha lite minispa ikväll , raka benen, smörja in mig osv .. Love it!! Vi får höras senare eller imorgon, här kommer lite veckans planer!


HUGS!!

  • Till läkaren i göteborg!
  • Shoppa lite småsaker jag behöver!!
  • TRÄNA!
  • Jobba lite :)
  • Festa med laget, käka och så:)

VAKNADE NU!!

Vaknade nyss, hade skoj ute igår faktiskt, lite ledsen efter massa skit som händer dock, så jävla onödigt, typiskt när man har druckit, jaja shit the same!!!!!

Idag ska jag träna igen, gott fast ändå inte haha, senare ikväll ska jag nog träffa petra :) Måste handla hem lite mat oså också, helt tomt i vårat kylskåp!!
Sitter och försöker få tag på baby, han har varit och tränat och tänkte kolla om han skulle köpa med sin middag hem innan jag ska dra.
Vi får höras senare ikväll, ska fixa mig.

Kisses


I TAXIN PÅ VÄG HEM!!



Sitter i taxin på väg hem från landvetter, planet var bara lite försenat så det var ingen fara. Har haft sjukt dårlig uppdate under resan,sorry! Ska bättra mig och få det att bli som vanligt igen , lovar:)

Ikväll ska jag fakstiskt ut, tro det eller ej :) Har saknat petra och brudarna jätte mycket!!! Ska bli grymt skoj ikväll även fast jag kommer att vara trött. Imorgon är det dags att träna igen också! Vi får höras då, för mera uppdate ikväll hinner jag nog inte. Måste skynda mig att duscha o fixa mig osv.

Har allafall haft en underbar resa!!!! Tack allihopa:)

Kisses


DALIG UPPDATE

Darlig uppdadet, sitter nere pa ett internetcafe o tankte blogga lite, har inte haft tid for det tidigare, eller aaa, det ar ingen ursakt, men imorgonbitti aker vi hem igen alla fall ... fy fan for att komma hem till snon igen. blaaa. jaja ville bara skriva snabbt . hors imorgon eller sondag. kisses

Huvudvärk!

Har sjukt ont i huvudet, men nu ska vi allafall dra snart. Jag är nykter ännu, får se om jag tar något att dricka senare när vi är på utestället. Hoppas bara den förbannade huvudvärken försvinner snart, något utav det värsta jag vet! BLÄÄÄÄÄÄÄ!!!!!!

Haha, Vi drar ut ikväll ..

Vi är ju bara för roliga bestämde oss för att dra ut nu ikväll, sååå nice ... dock ska jag ju åka till landvetter vid 4,5 tiden. Kommervara gott trltt men ändå glad och på gott humör för vi e ju trots allt på väg till utlandet, whiiiii love it!! Längtar verkligen jätte mycket!!!

Ska ha på mig ett spetslinne och skinnbyxor över det ikväll, känner mig dock lite svullen eller aa, ni fattar , när man har tröjjan istoppad i ett par byxor så känner man softa lite större :)
Jaja, nog om det . Nu ska jag fortsätta kolla på solsidan, det är fan min humor!! :)

Vi får höras imorgon bitti när jag är på landvetter, eller när jag kommit fram .. vi får se vad jag få för möjligheter till internet, ska ju ha med mig min dator men nätet är ju lite värre, well well ...

Kisses and hugs


STAN




Jag och petra drog till stan en sväng och hämtadese sedan upp syster, så nu sitter vi hemma hos petra o slappar.
Har även varit hemma hos mig och packat och fixat lite inför resan.
Nu ska vi snart mysa och gotta oss framför tv:n :) Köpte förövrigt en ny korsett, sååå söt , längtar tills jag får avända den!!! pusss på er snyggingar.

 


Tränat

Sitter hemma hos petra, vi har precis varit och tränat ett pass på hälsostudion och nu lagar vi kycklinggryta med ris, mumsigt:) Senare ikväll blir det lets dance och massa mys. Vi funderar på vad vi ska hitta på tills dess också, ska dra in till stan och köpa en mus till petras dator alla fall.
Inatt kl 4 åker ju jag till kanarieöarna också, ska bli mycket trevligt hoppas dock det inte regnar och åskar där som det har gjort nu i ett par dagar :/

Nu ska vi käka, så vi får höras senare helt enkelt.

HUGS!!

TRÄNAT IGEN!

...Har haft fullt upp. Var och jobbade lite idag, gott med extra pengar inför resan på lördag, whiii längtar så är helt galen här hemma nu och håller på och packar, har precis varit och tränat också, bhuu!!!!

Imorgon bitti kl tio ska jag till petra och dricka morgonkaffet sen bär det av till Hälso för att bränna ännu mera fett och kalorier, är 100 procent laddad inför beach 2010 nu, som sagt .. får se hur långt det räcker.Nu ska jag fortsätta att packa och grejja här hemma, måste slänga imig något å äta också känner jag!

Imorgon förut träna så blir det en slappis dag/kväll ska nog kolla sex and the city med petris om vi får lånat boxen på något sätta :/ hoppas ... Blir väl lite spa inför resan också :)
Skriver kanske ett inlägg lite senare om jag hinner, annars så görs vi imorgon helt enkelt.

Kisses and hugs

//Em .


Försov mig ..

Har försovit mig, ska hämta syster om några minuter! Få skynda mig som fan nu, tur att vi bara ska jobba lite så att man inte behöver tänka så mycket på utseendet, haha. skämtosido. Jag har as brottom, så vi får höras enare efter jobb oså. blir nog kaffe hos petra senare också :) kisses

VILLE BARA SÄGA GODNATT ..

natti natti... kom hem från petra nyss o nu är jag jätte trött o ska sova. vi får höras imorgon efter jag jobbet, eller före :)
Imorgon är det dags att börja packa lite också, whiii!!!!


TRÄNAT KLART

:) Sitter hemma hos petra . åkte hit direkt efter träningen vi ha ätit och sitter och kollar facebook :)
Finns inte så mycket mera att skriva just nu känner jag. imorgon blir det kanske jobba lite och sedan träning igen på kvällen. känner mig helt tom på ord! så vi får höras imorgon. Pussss


Ska dra till syster ..

Åker till syster och hälsar på nu en liten stund innan det är dags att träna! Så vi får höras ikväll efter min träning. kisses

Snygga ögonfransar!

Hemma hos Petra och dricker kaffe. Vi sitter och fantiserar om att vi åker till Thailand tillsammans, hoppas att det blir till verklighet inom kort!!! Hihi fatta va skoj vi hade haft sol, bad , mat och dricka:) hihi.

Funderar även på det här med att förlänga ögonfransarna, kan inte riktigt släppa det, vill göra det nu! Men tänkte testa dessa lösögonfransarna sålänge, tidigare har jag ju bara provat "hela längder" om ni fattar vad jag menar?!
Står om dessa att dom ska se mer baturligare ut och man kan sätta dom precis där man tycker :) Låter ju fantastikt bra!, får väl se hur det fungerar!
Sitter också och klickar runt på olika affärer på nätet och letar efter ett par spetsstrumpbyxor, såååå heeettt!!! Vill ha ett par nu! Är verkligen på shoppinghumör idag hahah :)


       
Finns ju i andra märken oså också!          Snygga va ??? :)
Men just modellen liksom!

SOVIT DÅLIGT!

Gick precis upp ur sängen, känner mig inte riktigt kry, har inte alls sovit så gott inatt allafall. Petra hade ringt och skrivit sms när jag vaknade , så ska dra mig till henne om en stund!!
Har verkligen ingetnting att skriva nu eftersom attt jag precis gick upp nu. Men vi får höras senare helt enkelt. kisses

GRATTIS JACKIE O PATRIK!

Kom precis hem från Andrea. Vi har haft en skoj kväll faktiskt! Paradise var spännande fast jag visste vem som skulle vinna, men visst var jag snäll som inte skrev det , hih .. jag vet:)

Nu ligger jag i min goa hästensäng och bara slappar och njuter. Ska kolla runt o fixa lite saker sen är det nog dags att sova!! Ska träffa min lilla sockertopp Petra imorgon också!! Blir väl kaffe och lite snack som vanligt.
endel saker att fixa morgon inför resan också som sagt!
Vi får höras imorgon. Natti natti ...


 

  Tycker ni att Jackie och patrik var värdiga vinnare ??   Eller vem tycker ni annars??

Själv tycker jag att det var helt okej att hon vann, fast hade mest velat att kristoffer hade vunnit!! Absolut inte erika bara, vet inte riktigt varför bara .. men nee usch! jaja, sjukt tråkigt att det är över nu bara, kommer sakna det! En sak som är bra är ju att det var final denna tisdagen, för nästa e jag ju inte hemma och hade inte kunnat kollat alla fall:)




Paradise hotell , FINAL :)

Snart är det dags för finalen o paradise hotell, vet ju vem som vinner, men skoj att se dom 2 sista avsnitten ska det bli!!! Vill inte vara så taskig och skriva ut det i bloggen för er som inte vet ännu, hehe:) Snäll jag e va?:)
Vi har precis käkat här också, så efterlängtat och gott!!

Imorgon är det dags för träning igen, blir väl löpning utomhus skulle jag tro, känner av mig "blåskatarr" så får väl se hur det går för min del, bläää! Ska ha mitt traditionella minaspa imorgon också tänkte jag, hihi .. älskar det! Blir väl även att börja packa lite inför resan på lördag, vi åker från alingsås vid typ 5 på morgonen fick jag redan på idag, sååå segt!! Nu ska jag fortsätta spela och sen blir det choklad och jordgubbsglass till paradisehotell, mummmaaaa:):)

puss på er gullungar!!





POKERKVÄLL:)

sitter hemma hos Andrea nu, hon och Andreas har ju precis flyttat ihop, :) så skoj för dom verkligen!
Idag har jag ju varit hos läkaren i göteborg, lite orlig var man ju allt, men det gick väl bra får man säga:) Vill tyvärr inte säga i min blogg vad det handlar om!
Vi håller på att lagar mat häroch har det mys , potatis i ugnen och fläskfile, mumsigt:) Det är jag , andrea och carro och senare kommer syster också!! Vi ska spal poker och bara ta det lugnt!

Vi får höras senare eller imorgon helt enkelt. kisses and hugs


GÖTEBORG!

Sitter i soffan, var uppe tidigt imorse och hämtade våran städerska. så nu städas det för fullt här hemma:) så underbart att få det så rent o fint verkligen!!
Ska snart åka till göteborg med pappa och syster, ska ju till läkaren också oså.
Ikväll är det träningsfritt så vet inte vad jag sja hitta på, men funderar på att typ spela lite poker med vännerna ?::) alltid skoj, var ju ett tag sen sist! Vi får höras senare helt enkelt. Kisses and hugs!

KOLLAR PARADISE HOTELL MED ÄLSKLINGEN!

Ligger i soffan o kollar paradise hotell med baby:) Vi har tränat båda två så har precis käkat!!
Fan va spännande paradise är just nu, längtar tills imorgon då finalen är, whiii!

Imorgon ska jag , pappa och syster ner till göteborg, käka, kolla lite och jag ska till läkaren också!
Mary (våran städerska) kommer imorgon också! Blir nog så att jag måste gå upp kl 7 för att hämta henne, verkligen sååå jobbigt!! Nu ska jag gå och lägga mig snart, vi får höras imorgon innan jag ska till gbg tror jag det blir :) Kisses!!

SNART TRÄNINGSDAGS!

Ska snart sätta mig i min pärla och åka ner och träna spinnging o bodypump, känns gott nu efter helgens alla onyttigheter!!!! Blää. Får träna på nu innan kanarieöarna på lördag, hihi. Måste se till att träna lite när jag väl är där nere också, får väl bli ett par joggingrundor och lite plankan!!

Sitter hemma hos petra fortfarande , sitter och kollar på ögonfransförlängning, något jag verkligen vill testa på, hade velt gjort det innan vi åker på lördag, men blir nog tyvärr lite tight tror jag!!
Undrar om man kan göra detta hemma i alingsås ? tror dock det är göteborg som gäller, men det är ju inte långt:)
Ska ju dit imorgon med pappa och syster, får väl se mig för efter det då. Vill göra det NU :)


Vet ni vart man kan göra ögonfransförlängning?



 
                                                                         EFTER

MIDDAG!!

Jag och petra är hemma hos syster, vi har lagat en underbar middag , kött och ptatisgratäng med brunsås och körsbärstomater till :) Mumsigt var det!

Jag och petra var på stan förut en sväng också, är trött på storkenhuset nu sså, bläää ... vill till göteborg, ska ju dit imorgon , till läkaren. så hoppas vi kan kolla lite shoppig där då=) Ska snart köra syster till tåget nu, får väl se vad jag och petra hittar på sen! Är ju ett tag kvar tills det är dags att träna.
vi får höras senare helt enkelt! HUGS!!


Måndagsmorgon!

Vaknade för ett tag , hade fått ett ama av petra :) Vi ska leka idag, wihii:) Har verkligen saknat henne!
Har varit ute o sopat bort all sö på bilen o startat den oså. Hoppas att det e varm och go när jag kommer ut nu!

Igår mådde jag verkligen piss, men drog alla fall iväg till erika å kvällen för att få mina naglar fixade, det var ett måste innan vi åker på lördag!!

Idag blir det nog en heldag med petra och senare så är det träning. Bodypump + spinnging, hihi :) Me love!!

Nu måste jag dra mig. Vi får höras senare. KISSES!!


RSS 2.0