jobbat

Hello sötnosar!
Kom precis hem hängt på stan med Olivia en sväng, vi fikade och kollade lite i sffärer, syster var med en sväng också men hon drog hemmåt tidiagre.
Nu sitter jag hemma i soffan och kollar på tv och käkar massa grönsaker, känner mig redan slankare efter bara 2 dagar, haha skojjja, men jag hoppas verkligen på resultat efter en månad efter 2.

Nu ska jag bara slappa hemma, får väl se vad som händer senare, är sugen på att hitta på något!!!
See yaa later babes!!

Kisses

Godmorgon!

Godmorgon, gick upp för ca 40 minuter sen, har hunnit duscha oså! Jag var ju hos Petra igår kväll och hade mysigt tjejspa oså gjorde vi en jätte god sallad osv, hihi! Love it! Vi tog i en inpackning igår i håret så det var därför jag var tvungen att duscha nu på morgonen, fan va flötigt håret kändes!! Snart ska jag och syster åka och jobba lite. Sen blir det stan med Olivia, Amalia o co :) Hihi blir väl lite shopping och en fika , like always!! <3

Senare ikväll vet jag inte vad som händer, men bleka tänderna står på schemat allafall!! Skulle ju gjort det igår med petra hade ingen ***** hemma haha. Hemlis!
Ska nog allafall laga lax ikväll med lite pestosmak och sallad till, så gott! Seee yaaa later bitches!


Kisses

 


SAKNAR MIN PETRA

Jag saknar mig petra, och det känns inta alls bra!!! ska ses imon alla fall.



ÄLSKAR DIG,  Det vet du!!!


LADDAD!

Sitter hemma hos syster, vi har precis käkat .. lagade korvstroganoff!!
Idag är det match, min första i mitt nya lag, wihoo , får väl hoppas att det går bra , idag möter vi byttorp :)
Känner att jag inte har något att skriva om just nu, så vi får höras senare ikväll helt enkelt. kisses

Borås!

Kom precis hema från borås, jag och Erika drog dit en sväng för att kolla på boysen när dom spelade fotboll, hehe! MIn huvudvärk är äntligen lite bättre, kunde ju typ inte ens gå förut för att det tryckte och spände så , fy fan! Men nu är det bättre , skönt!!

Ska bara softa och mysa framför tv:n resten av kvällen, höll på att somna i bilen hem men nu blev jag lit piggare när jag kom in till datorn så blir nog vakne ett tag till. Imon blir det nog fika på stan!!

Kisses 

 


LIKA ??

En gammal bild på mig och min lilla syster, tycker ni att vi är lika ??


Huvudvärk!

Ligger hemma i soffan , vaknade precis . Har sån sjuk huvudvärk!! Nu när jag äntligen kan få sova ut så kan jag inte sova pga min jävöa huvudvärk!!! Hate it! Idag har jag inga planer alls, får väl se vad som händer .. ska allafall vil upp mig och duscha osv.

Är hungrig också, men har ju ingen bil för den är paj. SÅ jag kan ju inte ta mig någonstans :/ Det suger . Måste få den fixad i veckan nu.

Vi får höras senare, kissess

Hatar att stressa!

Jag hatar verkligen att stressa! håller på att fixa allt och ska vara där kl 12, blää.
Har inte fixat drickaa heller fan. och håret är blött , ar ju tvungat att tvätta det med silvershampoo också eftersom att jag slingade utväxten igår . allt suger , hoppas resten av dagen blir bra nu bara !!

måste dra . ha en fin lördag. Kísses

Hello Babes!!!

Ligger i sängen! Kom hem ganska nyss , har packa oså för imon, blir ju en as nice heldag med laget!
Drog ju till Petra imorse när jag vaknade och som sagt har ju baby tagit det trådlösa bredbandet så jag har inte kunnat uppdatera något under dagen, it sucks!!
Vi slingade allafall håret och drack kaffe i vårsolen, hur mysigt som helst liksom,hihi!!

Senare drog jag ner till göteborg och mötte upp amalia,vi kollade lite istan och käkade thaimat , dock hittade jag ingenting alls faktiskt :/ bläää.
Och nu har jag precis varit inne i stan på mangiamo och tagit en öl med petra , mys! Laddar inför morgondagen nu istället så drog hem itid.

Nu ska jag sova , vi åker ju redan kl 11 imonbitti , så vi får höras imon helt enkelt, om ens det, kommer vara dålig uppdate imorgon, sorry!!

Kisses 

Godmorgon!

Gick upp för typ 20 minuter sen. Ska inte fixa mig eller så nu för ska ju till petra och fixa håret oså, hoppas att det bir nice. Sen blir det mysfika i vårsolen om vi hinner med det hihi. Ska antagligen till göteborg senare! Får dock se hur det blir , hatar att betala tåget bara, så onödigt.

Annars blir det nog lugnt ikväll, ska ju festa hårt imorgon juh, mm, längtar!!

Vi får höras lite senare , förresten, min kära älskling har tagit det trådlösa internetet så jag kan inte ta med datorn och blogga nu, det suger såå hårt verkligen. Men det är ju hans så kanske dags att skaffa eget haha.


Pusss på er snyggingar. 


smått irriterad!!

Jag ligger i sängen, tänkte kolla andra avenyn nu. har ont i ***** , hate it!!
Är ganska irriterad måste jag säga , det har med vissa människor att göra!! Hur kan man göra så, haha det är ju då löjligt att man kan skratta åt det. tack tack , men va tror ni att ni ska få ut av detta ? så barnsligt ,fyyy!

Godnatt på er alla mina blogg läsare!!

 verkligen!!!

tränat!

Första träningen efter att vi kom hem från usa , den gick sådär måste jag säga, blääää. Det känns att man varit bortrest och käkat skräpmat!!
Kom hem för ett tag sen, precis duschat för gjorde det hemma idag, skönt!! Imon ska ja vara med min petra och vi ska slinga håret och fika på stan hihi . Senare blir det göteborg med för att möta upp Amalia, vi ska shoppa lite osv. Blir väl säkert en fika till i det fina vårvädret, jag älskar verkligen att fika!! särskilt när det är bra väder oså med!

Nu ska jag mysa framför tv:n som jag inte gjort på tre veckor.     Kissses

Vårsol whiiii

Cha cha. Drog ju till Petra igår kväll, blev ganska pigg när jag träffade henne som jag sa haha. Vi satt alla fall och tjatade , lagade mat och drack lite, gott!! Jag sov där också, jag hade tydligen armbågat henne på natten flera gånger haha , typiskt mig enligt alla jag har sovit brevid.

Idag har vi gått på stan i det fina vårvädret , fikat och kollat lite. Vill ha något snyggt att ha på mig på lördag, party :) Whiii. Idag är det dags att träna igen, ska bli underbart skojjigt!!! :) Idag är det möte med fika efter också, love it!!

Jag och petar funderar på att dra till allum en sväng imon, men hon börjar jobba kl 4 så känns lite stressigt ?:/
Så blir nog att vi stannar hemma och slingar håret ist mm, kanske lite mer spa , sitta ute och dricka kaffe och bara njuta .. man blir på så fruktansvärt mycket bättre humör när det är fint väder ute. Hoppas att sommaren i sverige blir underbar iår :) Jag och petra har börjar planera vår resa till nu också, fatta va nice vi kommer att ha det!! längtar!

Nu ska jag kolla runt lite och hänga upp lite mer tvätt efter resan ,tvättar som bara den för att få favvo kläderna rena! hihi.

Kisses


Hemma hos petra!

Sitter hemma hos petra, vi har precislagat och ätit vår egna spagetti och köttfärsås!! (receptet kommer nedan) hihi. Vi kom på att vi var sugna på vin så blir nog lite av det ikväll, så mysigt!! Fira vår hemkomst! :)

Förresten idag när vi åkte hem från miami så var det en äldre dam som dog på planet, så sjukt hemskt!! usch .. lider verkligen med hennes man R.I.P damen på planet den 23 mars 2010. Men hoppas att hon hade haft en underbar resa!!

Nu ska vi tjata vidare, girl snack .. love it!!

Så vi får höras senare ikväll eller imorgon helt enkelt. Kisses and hugs!
 

Ringa under ögonen!!!

Myser fortfarande i soffan hemma. Har hunnit grejja lite till här hemma oså, men duscha får fan vänta, är liksom för trött för nästan allt just nu!! Väntar allafall på att kl ska bli 7 så att jag får träffa min petra, det kommer nog gra mig piggare, jag har blå/svarta ringar under ögonen .. ser ut som jag blivit misshandlad eller ngt haha. Imorgon är det sova ut som gäller . Nää, dags att sluta .. ska spela lite poker nu medans jag väntar. 

Kisses




Boka tid för att fixa naglarna 

Boka tid hos min favvo frisör sandra :)

Posta paket!!

TRÄNA

Jobba ?

    


Hemma i sverige igen!

Landade i sverige ca 11.45 imorse. Skönt att vara hemma efter en lång resa, men saknar det ändå ..verkligen!!
Har precis packat upp , startat en tvätt och grejjat lite här hemma, tur att man har städerska som kommer om bara några dagar, känns så frächt när hon varit här!!
Jag skulle ju träffat petra direkt när jag kom hem , men hn var tvungen att jobba så blir inte försen senare ikväll! Hoppas verkligen på att jag kommer orka att vara vaken tills dess, får helt enkelt ut och hitta på något.

Imorgon är det sagd för träning igen också, den har man ju inte skött allt för bra under resan om man ska vara ärlig!! Hihi men skoj ska det bli att komma igång igen.
Nu sitter jag och väntar på att baby ska höra av sig, han drog med sin snygga bil i vårvädret och skulle hämta mat till oss ju , men han typ försvann,haha. näää orkar inte blogga mera nu, är så trött att ögonen ä på väg igen :/

Kisses 

Åker hem imorgon!

Imorgon kväll så åker vi hem, tråkigt fast har ändå saker att längta efter där hemma. Idag har vi varit på en båt tur och kollat på alligatorer ,as fräckt verkligen!! Fick även hålla i en ganska stor (kommer bilder sen). Det var även en show med massa djur bla en jätte stor padda, en skorpinjon, blääää säger jag bara , oså var det alligator bäbisar, hihi dock inte så söta kan jag ju inte säga :/ haha.

Nu ligger vi på rummen , ska dra iväg och käka på en italiensk restaurang ca kl 7. sen kanske det blir att dra ut och ta en sista drink här i miami denna gången. Skönt att vi åker hem på kvällen imon för det ska bli sol så att man hinner njuta lite till. Har ju inte fått speciellt mycket sol denna resan om man säger så haha.
Idag regnad det ju typ hela dagen så jag och baby har haft mysdag på hotellrummet och käkat baguetter från ett nice ställe som ligger precis vid vårat hotell :) Nu ska jag fixa mig lite, så vi får höras senare eller imorgon helt enkelt.


Kisses 


Konstig dag!

Ligger på rummet och tänkte blogga lite snabbt. Resten av gänget ligger nere på stranden lite, det har varit en jätte konstig dag , både regs, moln, blåst och sol. Haha.
Igår var vi ju ute, hur nice som helt , massor av folk. Igår fyllde min bästa vän Petra år också, whii:) GRattis i efterskott. Hoppas på att din dag/kväll blev lika fin som du!!

Igår längtade jag faktiskt hem lite för första gången , inte efter sverige utan efter typ vännersna , träningen osv. Kändes jobbigt , fast lätt att koppla bort med tanke på hur underbart vi faktiskt har det här!

Senare ska vi nog dra till ett shoppingcenter, love it! Seee ya later bitches. Im i miami bitch :)


Kisses 






GRATTIS VÄNNEN!!!!!!


Vart på stranden.

Kom upp från stranden ganska nyss. Har precis duschat oså och nu sitter jag i systers rum och slappar. Ska kolla 2 avsnitt av andra avenyn som jag har missat nu när vi varit borta, whiii så spännande. Har som sagt legat lite på stranden idag, dock svårt att få färg :/ Alexander och andreas har ju hyrt bil och är ute och åker så idag har vi tjejer haft mys för oss själva :) Blir party ikväll igen sen när dom kommer hem.

Gårdagskvällen blev faktiskt lyckad , vi satt och spelade kort och drack i dom gosiga fotöljerna på hotellet , sen drog vi ut och käkade och drack drinkar. Men eftersom att killarna skulle upp tidigt så drog dom hem så vi gick vidare till en klubb, as nice :) Nu ska jag kolla andra avenyn oså. see yaaa later bitches!!!



Såååååå NICE!!


Party in miami tonight!

Ikväll blir det festa festa:) Det är ju fredag, så 2 stora festdagar som väntar nu. Idag har vi legat på stranden, gott med en soldag förengångskull , hihi. solarium när man kommer hem ?? :) Tog alla fall olja på hela kroppen idag, man får hoppas att man inte bränner sig!!  :) Ska fixa oss nu sen dra ner till baren på hotellet och dricka lite drinkar, sen ut och käka sen party!! Vi får höras senare eller imon. Förresten hittade en as nice ed hardy bikini igår som jag funderar på att köpa, även en keps ? Vad tycker ni ?:)

Cha cha bitches!




Regn i miami

Kan man ha mer otur, igår när vi kom till miami så regnade det , idag har det varit lite mera sol men regn på eftermiddagen, jag hatar det .. hur kan man ha sån otur ? längtar tills jag och petra ska boka våran resan, då ska vi fan steka och bli negrer, hihi!
Nu kom vi allafall precis upp på rummet, ska duscha och fixa oss nu sen ut och shoppa lite + äta något. andreas vill att jag ska fixa hans naglar och ha spa med honom innan vi går ut också, hihi han är för söt.

Förresten fick shoppat massa nice saker igår, skinnleggins, en spetströja, ny mus till datorn mm . Baby blekte sina tänder i köpcentret också, verkligen bra för honom eftersom att han snusar så mkt!

Var ute igår kväll igen och drack drinkar, träffade massa trevliga människor, love it!! satt uppe till sent på natten och lyssnade på musik och bara tjatade skit. Jag och Antonia försökte lära en amerikanst tjej lite svenska också, men det gick sådär haha.

Nu ska vi som sagt fixa osss. seee yaaa later. Ledsen för dålig uppdate och framförallt för dåligt med bilder.


pussspå er babes.

Sjukt NICE kväll!!!


Förlåt , verkligen ör låt för en dåig uppdate! Men saken är den att jag har mått piss nu i nästan 2 dagar!Vi gick ju ut jag och Andreas sista kvällen i lasvegas (kom till miami idag) , slutade på The bank, en as nice nattklubb på bellagio i vegas!! Vi festade och dansade konstant till kl 6 på morgonen, vi hade såklart bord på VIP avdelningen där en flaska champagne kostade 75,000 dollar, hihih. Underbart. Och när jag skulle gå på toaletten hade jag en typ livvakt, det var det sjukaste jag varit med om, but i like it!!! ok, i love it!! :)
Träffade massa nya människor också, det är verkligen hur skoj som helst , bla en tjej som jag blev braa kompis med.

Senare när vi kom ut från nattklubben så fick Andreas för sig att spela poker så jag spelade faktiskt också och vann, like always , hihi skojja!

Nu sitter jag allafall på hotellrummet i miami och vi ska snart ut och käka lite gott och kanske dricka ett par drinkar. Få dock se om jag pallar, drack liksom typ 20- 25 drinkar när i var ute!! Brukar verkligen inte tåla det. Så det är pga av allt detta som jag inte uppdaterat, har fan inte orkat, Vi kom efter 11 på morgonen, krockade med taxin på vägen hem också, jävla idioter till att köra bil i lasvegas.

Nää, dags att sminka mig lite osv. Seee yaaa later. kisssses


Stratosphere!

Kom hem ganska nyss, har precis duschat och fixat mig, kläderna börjar ta sluta nu, har inget skoj kvar att ha på mig, längtar som sagt efter min garderob, behöver shoppa massa också. Vi hade det nice idag faktiskt, var skoj att kolla när dom andra åkte! Jag och baby satt och drack smirnoff ice isolen (enda dagen det är lite sol typ, hihi)

Sedan drog vi och käkade på en Italiensk restaurang, huuuuur god som helst! Nu ska vi snart dra ut, näst sista kvällen i lasvegas tonight :( , Men sendan så drar vi ju en vecka till miami innan vi ska hem!!
Dags att fixa klart sig och dra sen, ska blanda en drink på här nu också, vi har köpt en 2 liters flaska Captain morgon (babys favvo) Riktigt gott med cola! Seee yaaa later bitches! Chaaa.


Godmorgon!

Cha cha!!! Vaknade precis, har verkligen sovit ut, sååå skönt! Ska dra ner och käka frukostbuffe om typ en kvart!
Var nice ute igår hade hur skoj som helst , drack drinkar och spelade , tänkte gått på en nattklubb på cesarshotell men det var så sjukt lång kö så det kändes inte som att det vara värt det!! Kamske blir att vi går ut ikväll istället, när man har lyxsemaster så behöver man ju liksom inte tänka på om det är lördag eller söndag!! Hihi.

Senare ska vi dra till stratosphere , det är ett torn med sovernirshoppar, man kan se utsikten oså kan man åka massa fräcka attraktioner, gjorde dock min sista sväng idom förra året när vi var här, fan va äckligt det är.

Nää, dags att fixa mig o dra och käka frukost! Kissses



Ser nu uppskjutet längts upp på tornetm hjälp ...



En av attraktionerna, man hissas ut och sen snurras man typ rynt,whiii!


Här åker man som på en bergodalbana och sen tar det bara stopp, skit läskigt verkligen!!


Slappar på rummet!

Ligger och slappar på rummet , kom precis tillbaka från en shoppingrunda. Köpte kalsonger , skjorta mm till baby och så hittade jag en kjol till mig sjävl, men känns dock som jag får bli lite smalare innan jag kan använda den, blää mår inte bra över hur mycket fett jag ätit den senaste månaden typ, fy fan!! Mår piss.

Nu ska vi slappa och sen är det dags att dra ut. Ikväll ska vi käka på en jätte bra sushi restaurang tror jag! Sen blir det massa drinkar o spel hihi! Vet dock onte vad jag ska ha på mig ikväll ?? jag hatar att inte vara hemma
och ha min hela garderob att titta i :/

Vi får höras senare eller imon helt enkelt, för nu kom syster och alexander över på besök. Kisses


Shopping!

Dags att dra och shoppa! Whiii, kar kollat upp lite olika shoppingcenter nu! vi får höras när vi kommer tillbaka.

Puss på er babes
 

Vart ute och druckit drinkar!

Har varit ute en sväng, kom precis tillbaka till hotellrummet. Nu ligger vi i sängen och ska snart nana, skönt faktiskt! Ska ju ut imorgon igen liksom, hihi love it!!

Idag har vi varit ute och åkt lite för att kolla på lite senvärdigheter , blev dock en skitdag + massa otur!! Körde fel osv, blää. Men hade alla fall lite tur på Casinot nu ikväll , det var jag värd :) Imorgon ska vi sova ut och sen blir det den goda frukostbuffen för att sedan dra till ett annat stort shoppingcenter som vi inte varit på innan, får hoppas att man hittar en del saker.
Dags att sova nu, vet att det är grymt dåligt med bilder, men får inte uppladdat några :/ Ska göra allt jag kan för en förbättring med mer bilder!! Vi har det allafall underbart här, Las vegas baby!!


 

Lunchat!

Kom precis tillbaka till hotellrummet . Har varit och käkat lunchbuffe, mumsigt! Nu ska jag snart ta ett bad här på rummet och bara slappa. Sen ska jag fixa mig inför kvällen. Vi ska ut och käka vid halv 8 oså. Sen får vi se vad som händer, blir väl någon drink och lite spel! HIttade en jätte söt kjol idag när vi shoppade, kan dock inte bestämma mig för om jag ska köpa den eller inte ?! Ikväll ska jag nog ha på mig min spetsbody allafall:)

Baby köpte en ny jacka idag också, hur cool som helst, men så är det väl när man har väldens coolaste pojkvän! Hihi.
Nää, dags för mig att lägga mig i badet och ha lite spa, love it!!! Pusss på er så hörs vi senare eller imorgon helt enkelt.

Kisses


Godmorgon!

Godmorgon! Vaknade precis i las vegas nu. Vi var ute och åt igår på en jätte fin restaurang och sen var vi ute och festade och spelade , sååå nice! Nu ska vi nog snart gå ner och äta frukost sen bege oss till ett shoppingcenter , fashion mall! Whii, fan vad jag älskar vegas. Drömde dock en sjukt äcklig dröm i natt som jag skulle dö av om den var sann, fy fan. Är det någon mer än jag som drömmer så hemskt?
nää, dags att fixa håret och gå ner och käka omelett mm. Måste verkligen köpa lite tunikor i dag som jag kan ha resten av resan , jag har packat alldeles för sommrigt, kan ju bara ha det i miami sen.

Pussss på er babes!


VEGAS BABY!




Hello babes! Idag åker vi till LAsvegas och ska stanna där tills på tisdag morgon, whiii. Har saknat det, mitt livs bästa resa ,  i think?! Ska allafall shoppa ännu mer och bara ha det underbart! Whii.
Nu har jag precis varit nere och ätit frukost, ska in i  duschen o sen fixa mig oså.
Vi får höras senare. 

I  LAS VEGAS , Lasvegas Baby!



Shopping!

Kom hem från ca 3 timmars shoppande nyss! Hittade massa saker idag , bla lackleggins (köpte 3 par ) , en korsett, ett linne, en spetsbody och lite krämer mm :) Är riktigt nöjd faktiskt! Nu ligger jag i sängen på hotellrummet och slappar med baby, kanske ska raka benen oså snart men vet inte om jag orkar det idag så får nog bli imon istället.
Förresten börjar känna mig hur fet som helst efter all jävla skräpmat jag ätit här nere, måste bli en ändring på det nu vill jag lova!! Bläää.

Nä nu ska jag fortsätta att grejja här . Hörs imorgon helt enkelt. Pusss på er.





What a fuck????

Det snöar en gång om åre thär typ och den deagen är idag, det kan ju inte vara sant!!!! Helvete. jag längtar till Vegas och miami!!!

Ska dra ner och käka ngt nu. later//Em


Tröttt!

Ligger i sängen på hotellrummet och käkar yoghurt light fit, haha :) Vi har varit på ett supermarket och köpt lite dricka, frukt, chips mm o ska mysa på rummet ikväll. Snart kommer dom andra över också, mys!

Känner att det inte kommer bli någon lång uppdate nu ikväll allafall. Är väldigt trött så kommer somna tidigt, såå skönt! Imorgon ska vi till Grande Cannion ( hur stavas det ? ) Ska försöka ladda upp lite mera bilder imon också.
Seeee yaaaa.

Kisses

Vaknade precis.

Vaknade precis , ganska tidigt. Men beror nog på att jag var så slut i hela kroppen igår så att jag la mig tidigt. Ska väl ner och käka tidig frukost snart tänkte jag, myspys. Förresten det är helt sjukt vad mycket skräpmat dom äter här i usa :/ på frukostbufferna finns det massa pankakor med sirap, flingor i alla neonfärger som helst , sockerdunats, chokladdunats, inte konstigt att var tredje människa man möter är överviktig!!!

Igår Var vi på stan och shoppade. Käkade på ett kycklingställe som smakade bajs, aldrig mera tillbaka dit alla fall.
Skulle ju gåt på ett museum igår, nice .. men det var avspärrat pga oscarsgalan som skulle vara där igår kväll, rödamattan o allt var framme .. tänk att fått se kändisarna gå in där!!! Nää, dags att frächa till mig lite och gå ner och käka frulle. (en så nyttig sådann som mörligt) haha. Pusss på er snyggingar!
Här kommer lite bilder från utekvällen och kändistrippen allafall!!'

 
Jag, alexander och syster!                           Stora drinkar

Vi fick inte så bra bilder på kädishuset, suddiga, men här är christina aguleras hus alla fall, nice ? !

 Hollywood :)

 

 


Frukost!

Hello bitches!! Vaknade ganska nyss. Har varit nere och käkat frukost, lite smått bakis idag men kvällen igår var underbar. Vi gick till massa bra ställen, neställde in drinkar som var över en halv liter!
Tidigare på dagen var vi ju ute och kollade vart all kändisar bodde, hur nice som helst verkligen! Vi såg Lindsay lohans lägenhet , Jennifer garners hus , Tom cruises hus , Madonnas hus  mm ,massa mera hihi. Kommer bilder på några hus och utekvällen oså senare

Pussspå er

HOLLYWOOD

Sitter på hotellrummet och tänkte blogga lite! Vi har åkt 30 minuter bort o befinner oss i hollywood , love it!! Verkligen underbart! Ska snart åka och kolla in alla kändisvillor oså, nice. Har käkat lunch på ett ställe som var väldigt bra! Typ som en stor bar , dom hade ett hjul med olika drink o shots erbjudande som man fick snurra och det erbjudande som visades gällde i 15 minuter för att på hela stället, sååå coolt, syster snurrade fram en bacardi shots som man skulle lägga i ett glas med typ redbull i och dricka, aldrig testat föut, altså ett shotsglas i ett stort glas, typ som ett ölglas, haha. Ikväll vet jag inte vart vi ska ännu, men vi ska ta taxi till dom bästa uteställena, fatta va skoj det ska bli. Whii, verkligen underbart att äntligen vara här. Nu måste jag tyvärr sluta, ska frsöka ladda upp lite bilder från kameran sen ikväll. Och försöka lgga upp dom då eller imorgon bitti. 

Kisses and hugs!

              JAGLOS ANGELES.


Morgon i Los Angeles!

Vaknade ganska nyss, kl är typ 8 på morgonen här i LA. FAn va ballt det är här. Ska snart dra ch käka frukost, mumsigt! Resan igår gick bra , eller aa bra för att hata att flyga! Var hur trött och förstörd som helts när vi kom fram. Vi gick ut och käkade och sen deckade jag i sängen direkt! Hoppas att jag kommer att må bättre idag. Jag ska försöka blogga så mycket jag bara hinner och kan. Vet inte hur bra kvallitet det kommer att bli på bilderna, men ska försöka ladda upp så mycket jag kan.

Vi får höras lite senare. Kisses



USA HERE WE COME!

Hello på er babes! Detta blir antagligen mitt sista inlägg innan vi lyfter om jag inte hinner med ett på landvetter senare ?! Nu sitter jag hemma i soffan och bara längtar!!!!! Allt är färdigpackad och klart! Underbart ska det bliii, wiiiii . Vegas baby!!! Natti natti till er allihopa!

   Kisses

Whiiii

Tänk,inatt så åker vi! Underbart. Jag sitter fortfarande hemma hos Petra, vi har käkat fläskfile, pommes och rödvinsås som petra lagade till mig. Syster var här också , hon lånade min bil på ett par äreenden nu, sen kommer hon tillbaka. Känner mig faktiskt inte friskare fast jag ätit, mår inte bra altså :/ Blir ingen träning ikväll .. men ska ner och kika och tjata lite allafall. Sen blir det uppesittarkväll hos mig o baby innan vi åker till landvetter ca 04.00 haha, undra om vi lyckas hålla oss vakna? Jag ska allafall ha "nattspa" + att jag ska slinga håret på syster också, bara att ha lite o göra menar jag!!

Nu ska jag umgås med petra det sista! Så hinner inte sitta här o blogga mera. Hörs garanterat senare, kommer inte ha ngt bättre för mig då än att blogga. Sitter och tänkter på en sak nu också, det bara ploppa upp i huvudet, orkar inte skriva om det  i bloggen dock. hatar det .... blää.

Nää, dags att sluta, för mig känns det allafall underbart liksom, hahah! 


Kisses





klar hos frisören.

Är klar hos frisören nu. Sitter hemma hos petra. HAr varit och fixat lite äreenden också.
Hon tog i massa silvershampoo i mitt hår idag, så nu är jag lila i huvudet och slingorna känns gula :/ inte lika bra som förra gången. Men men får hoppas att det blir bättre efter ett tag, några duschar!! Nu ska vi snart dricka kaffe , sista dagen jag kan vara med mitt hjärta idag ju :( Kommer sakna henne jätte mycket verkligen!!!

Är fortfarande väldigt förkyld :/ Så kommer nog inte att träna idag hur gärna jag än vill! Men blir nog att jag hänger med dit alla fall och tjatar lite. Vi får höras senare. Kisses

 

cha cha.

Vaknade nyss, ska snart dra iväg till frissan. Baby var inte hemma nu när jag gick upp, undra vad han är ? Han svarar int på tele heller. Efter jag varit hos Frisören så ska jag träffa Petra, vet inte vad vi ska hitta på men sista gångnen vi kan göra något inna jag åker idag ju! :/ Senare ikväll är det träning också, är faktskti sjuk i halsen och näsan men vill inte missa den ? får se senare helt enkelt.


Kisses 

....

       .... För morgondagen!

Till frisören och fixa håret!

Fixa ögonbrynen på salong!

Köpa ett par nya lack leggins
(Bra att ha på resan)

Köpa nytt silvershampoo + lite annat.

TRÄNA :)

Posta paket.

Fixa ett par saker på banken.






Kalas!

Kom precis hem från kalaset. Andreas somnade så han hängde inte med, tråkigt. Men det var allafall mycket trevligt och goda mackor var det också, hihi. Nu sitter jag hemma i soffan och kollar tv. Ska snart kika på Andra avenyn som är tillbaka nu igen efter os, har längtat haha , en riktigt bra B serie som jag fastnat för.

Ska fortsätta packa och vika lite tvätt oså också, mycket att fixa nu känner jag, men det är skojjigt. Tänkte ha lite spa också, men det sparar jag nog tills imorgon, allafall till viss del, love it!

Vi får helt enkelt höras senare eller imon.
Ska träffa petra då också och säga hejdå :(

Pusss på er babes!

 





Hemma.

Kom hem för ett tag sen, fina naglaro allt är fixat nu, whiii. Och imorgon är det dags för håret :)

Nu har jag precis duschat för kl 6 ska jag och baby på kalas hos fredde o theres.
Vi får höras senare ikväll helt enkelt. Ska sminka mig oså nu. Kisses

Dags att fixa naglarna!

Dags att dra och fixa mina naglar nu kl 9, ska bli underbart! Sen blir det jobb, får höras senare, antingen efter kalaset eller efter, hihi. Pusss på er .


Natti Natti ..

Nu säger jag godnatt! Kom hem precis. Kollade klart filmen o käkade glass med syster och Alexander, Sen drog jag förbi petra och tjatade lite och hämtade min kavaj :) Den är ju ett måste att ha med sig på resan. Nu sitter jag och kollar tv och tänker snart lägga mig faktiskt! förresten, men bil fixade sig idag också .. det var nog bara en ispropp eller ngt som hade frusit , vad vet jag :S Imorgon ska jag ju upp tidigt bför att få mina naglar fixade, äntligen! Sen efter det ska jag jobba . och sen på kvällen ska jag hem till Fredde o Theres på kalas, mysigt mysigt! Nää, dags att slappa lite innan jag går och lägger mig. Bara två nätter kvar i min  egna säng nu, kommer sakna den :(  Natten till fredag då vi åker så ska vi vara vakna allihopa och bara softa, så att vi e trötta sen när planet går. Vi åker hemifrån a kl 4 så det ska vi nog klara!
Godnatt .. Pusss på er.

HATA GÖTEBORG!

Sitter och kollar på hata göteborg med syster. Ska laga spagetti o köttfärsås snart också, mumsigt! Vet inte vad som händer senare ikväll. Vi får se helt enkelt. Vill träffa Petra också, kommer sakna henne när jag åker iväg på fredag! Nu ska vi kolla vidare. Kissses






Solig dag på stan!

Sitter hemma hos syster just nu. Har varit på stan och shoppat lite och käkat kina/thai buffe :) Mysigt, och solen lyser också .. det gör mig glad!! hihi. Skulle ju varit hos frisören idag kl 14 men hon var sjuk så jag fick en ny tid på torsdag som tur var! Så jag hinner innan vi drar på fredag morgon, wiii lasvegas, La och miami here we come!!! Vet inte vad jag ska göra mer idag, träning ikväll men blir nog till att skippa den pga min hals osv, tyvärr.

Kollade på "korta" korsetter idag i stan också. Hittade en fin svart men den var dock lite för liten :/ Men syster köpte en jätte söt ljusblå som hon ska ha med sig på resan. Det är ju värsta modet nu , love it!! Oså bara en kavaj över!! Nu ska vi slappa och sitta i solen o mysa. See yaaa later bebes.

HUGS!




Den blåa köpte syster och en sån rosa vill jag + en svart sån också , hihi
Sååå snyggt!



Sjuk ??

Vaknade nyss, tror att jag är sjuk! Har så fruktansvärt ont i halsen  och överallt i kroppen :/ fan va jobbigt det känns .. hoppas verkligen att det går över! Min frisör hade ringt i morse igen ? Jag ska ju vara där idag kl 14 undra vad hon vill ? Nu ska jag fixa mig snart, men först lite slappia vid tv:n.

Kisses

Min otursdag!

Har precis varit och tränat ,seg som fan nu , ligger i soffan och bara slappar, har käkat äggröra med lök och tomat och knäckebröd med keso på, love it!!! hihi.

Idag har det alla fall varit min otursdag! Började med att jag gick upp imorse och skulle ta bilen in till stan för att göra lite äreenden , och väl framme vid statoil för att tanka så stannade bilen efter 10 meter mitt ivägen för alla andra, mycket pinsamt. Sen Fick han som jobbade där komma ut och hjälpa mig att putta bilen åt sidan. Sen togjag mina viktigaste saker ur bilen o typ sprang hem till min syster för att låna hennes tele, för jag hade ju inga helvetes pengar på mobilen heller (ännu mera otur). Sen fick jag all fall tag på Carro och hon hade bil så hon körde mig hem sen så fick jag låna babys bil och göra mina äreenden alla fall, skönt! Seeeg dag om ni fattar, Blää! Nu ska jag slappa i soffan, imorgon är det dags för frisören, me like!!
Vi får höras imorgon då helt enkelt. Kisses

Godmorgon!

Godmorgon allihopa!! Vaknade precis, har sjukt ont i halsen kan typ inte svälja. Helvete va irriterande det är. Oså är det träning ikväll också. Typiskt! Idag har jag lite äreenden att göra också, Ska till banken , köpa en ny kalender ( blir nog en rosa denna gången, hihi :) ) Kanske ska träffa Petra senare också, Hon skulle bara på nått möte kl 13. Tänk att vi  åker på fredag, whiii , kan inte fatta att det är sant. Nu iveckan ska jag ju fixa naglarna och håret så att man e riktigt snygg på resan, hih!! Förresten, men tanke på håret .. när jag vaknade i morse så hade jag ett missat samtal från min frisör ?? ( Jag som ska vara där imon kl 14 , undra vad dom ville ? ) jaja, får kolla upp det senare. Nu ska jag dricka lite juice och försöka friskna till i halsen. See yaaa later babes. Kisses

RSS 2.0